PSClub - Hellas

Μετάδοση - 207 EP6 ΜΑ σανσμάν

207swo - Δευ 08 Ιούν 2015, 22:02:28
Θέμα δημοσίευσης: 207 EP6 ΜΑ σανσμάν
Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και καιρό έχει αρχίσει και ακούγεται βουητό μέσα από το σανσμάν.

Ήδη ψάχνω για ηχεία ώστε να μην το ακούω Mad , αλλά ξέρω ότι δεν είναι αυτή η λύση...

Πλέον έχει χειροτερέψει αρκετά η κατάσταση, οπότε θα πρέπει σχετικά άμεσα να προχωρήσω σε άνοιγμα και σίγουρα αλλαγή σετ ρουλεμάν ελπίζοντας να μείνω μόνο εκεί...

Έχω ήδη βρει τις αντιστοιχίες σε SNR (page 51), αλλά δεν βρήκα στην αγορά για το διαφορικό. Εκεί βρήκα σε KOYO.

Tα έχει δοκιμάσει κανείς σε Peugeot;

SNR, SKF, γενικά προτείνετε κάτι συγκεκριμένο;

Ευχαριστώ.

ΥΓ: Εννοείται ότι έχω διαβάσει για τις βαλβολίνες, θα μπουν σίγουρα ELF μετά την επισκευή.
reselie-206 - Δευ 08 Ιούν 2015, 23:08:42
Θέμα δημοσίευσης:
σε MA έχω κάνει ανακατασκευή με SKF τα πάντα όλα και για >50.000 με αρκετό σκίσιμο δεν έκανε κιχ
athanas - Τρι 09 Ιούν 2015, 09:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
με σε απασχολει το οτι το βρηκες μονο σε ΚΟΥΟ,, ειναι ιαπωνικη εταιρεια με παρα πολυ καλη ποιοτητα ισως και καλυτερη απο τις αλλες δυο (αυτα χρησιμοποιουσα μονο στην δουλεια)

σκεψου στο δικο μου ΜΑ που εκανα ανακατασκευη εβαλα μια μιξη απο SKF SNR KOYO...μεχρι στιγμης ολα κομπλε αλλα δεν εχω κανει και παρα πολλα χλμτρα ακομα,, μονο 10.000
207swo - Τρι 09 Ιούν 2015, 15:41:18
Θέμα δημοσίευσης:
athanas έγραψε:
με σε απασχολει το οτι το βρηκες μονο σε ΚΟΥΟ, ειναι ιαπωνικη εταιρεια με παρα πολυ καλη ποιοτητα ισως και καλυτερη απο τις αλλες δυο (αυτα χρησιμοποιουσα μονο στην δουλεια)

Το γνωρίζω ότι είναι πολύ καλή μάρκα, αυτό που δεν ξέρω σίγουρα είναι ότι μπορεί μεν να είναι οι διαστάσεις τους ίδιες για το διαφορικό του MA, αλλά δεν ξέρω αν όντως προβλέπεται η χρήση τους για εκεί, ή έχουν άλλες σκληρότητες, άλλα κράματα μη συμβατά για GL4 βαλβολίνες κτλ...
athanas - Τετ 10 Ιούν 2015, 19:14:14
Θέμα δημοσίευσης:
207swo έγραψε:
athanas έγραψε:
με σε απασχολει το οτι το βρηκες μονο σε ΚΟΥΟ, ειναι ιαπωνικη εταιρεια με παρα πολυ καλη ποιοτητα ισως και καλυτερη απο τις αλλες δυο (αυτα χρησιμοποιουσα μονο στην δουλεια)

Το γνωρίζω ότι είναι πολύ καλή μάρκα, αυτό που δεν ξέρω σίγουρα είναι ότι μπορεί μεν να είναι οι διαστάσεις τους ίδιες για το διαφορικό του MA, αλλά δεν ξέρω αν όντως προβλέπεται η χρήση τους για εκεί, ή έχουν άλλες σκληρότητες, άλλα κράματα μη συμβατά για GL4 βαλβολίνες κτλ...

απλα παρτα,, μην αγχωνεσαι για πραγματα που δεν ισχυουν....
207swo - Σαβ 20 Ιούν 2015, 15:43:33
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά μόνο το 1 ρουλεμάν του πρωτεύοντος έχει σκορπίσει, ευτυχώς δεν έκανε ζημιά πουθενά αλλού.

Θα αλλάξω τα 2 ρουλεμάν του άξονα, όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά.

Εντοπίστηκαν και κάποια κενά ανάμεσα σε κορώνα/καβούκι και ψάχνοντας για λύση, διάβασα για το παρακάτω προϊόν:

Loctite 603

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς ή κάτι αντίστοιχο;

Ευχαριστώ.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες