PSClub - Hellas
Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - λιγοι βοηθεια
arg - Δευ 08 Ιούν 2015, 14:35:56
Θέμα δημοσίευσης: λιγοι βοηθεια
παιδια αγορασα αυτο http://www.stosfiri-shop.gr/car-mp3-player-fm-transmitter-bluetooth.html το τρανσμιττερ για το αυτοκηνιτο peugeot 206 cc 2002 μοντελο και δεν μπορω να το λειτουργισω δηλαδη το πηρα κυριος για το usb για να εξηγισω το βαζω στην μπαταρια ανιγη βαζω το στικακη διχνι πως δουλευη κανονικα αλλα δεν ακουγετε στα ηχεια ακογετε το εργοστασιακο ραδιοφονο επισεις μια ακομη βοηθεια αν μπορειτε δεν διαβααζι το ραδιοφονο τα cd βαζω δηλαδη το cd διχνη πως παει να το διαβαση και μετα το πεταει εξω εδω και διο μηνες που εχω το αμαξι το δοκιμαζω το cd και κανει το ιδιο
Tzive - Δευ 08 Ιούν 2015, 18:00:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πρεπει να συχρονήσεις το μαραφέτι τουτο με το rcd του αυτοκινητού σε μια συχνότητα που δεν εκπέμπει ραδιοσταθμός.
arg - Δευ 08 Ιούν 2015, 18:23:39
Θέμα δημοσίευσης:
mhpvw jereiw pvw akribow ginete a kai sygoyra einai mono ayto kai den xreiazete tipota epipleon ops kanena antaptora
reselie-206 - Δευ 08 Ιούν 2015, 18:27:17
Θέμα δημοσίευσης:
πωπω μας έβγαλες τα μάτια ρε αθεόφοβε!!!
Απορώ αν γράφεις όπως αλλάζω εγώ ταχύτητες, με τους αγκώνες...
Πάνω στο μαραφέτι που πήρες έχει σίγουρα μια οθονούλα που γράφει τη συχνότητα που δουλεύει πχ 89,4
Συντονίζεις και το ραδιοσιντί του αυτοκινήτου στον ίδιο σταθμό FM και παίζει.
arg - Δευ 08 Ιούν 2015, 18:34:57
Θέμα δημοσίευσης:
xaxaxa
σορι ρε φιλε δεν ειμε ειδικος σε αυτα για αυτο ρωτα και αυτα που εγραψα ενας γνοστος μου με ειπε δηλαδη το συχρονιζω σε μια ιδια συχνουιτα με το ραδιοφονο βαζω μετα το στικακη και δουλευη κανονικα
drdino - Δευ 08 Ιούν 2015, 21:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
Πού βρίσκεσαι; Αυτά τα μαραφέτια δεν δουλεύουν αν το σήμα των σταθμών είναι δυνατό. Είχα κι εγώ πριν από καμιά 10αριά χρόνια και δεν δούλεψε ποτέ.
Η πηγή σου φαίνεται να φταίει τα λοίσθια, ευκαιρία να την αλλάξεις.
arg - Τρι 09 Ιούν 2015, 00:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
filarakh exeiw dikio se ayto poyles alla ipethesa pos ftei h kerea telos panton pigi mazi me ola ta hxeia tha alaxtoyn apo septeyri tha ithela na ftiakso ena mikro ihosistima me kamia 300 eyro diladi pigi ta hxeia poy tha alahtoyn oytow si alow kai ena wooferaki toragia enisxites kai ta lipa den ksero ti pezi alla den exei trelo horo to amaksi kai den thelo na katargiso to portbagaz an exeis kati kalo na moy protinis
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες