shark_zak έγραψε: |
και ποτε με το καλο ολα αυτα... ![]() να υποθεσω στην κοπη της πιτας... ![]() |
Konstantinos έγραψε: |
1ο. Θα ήταν πρέπον κε Πρόεδρε, να αναφερθεί γιατί η 11μελής επιτροπή απαρτίζεται απο μέλη που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα..
. . . Αυτά και ευχαριστώ. |
1ο. Θα ήταν πρέπον κε Πρόεδρε, να αναφερθεί γιατί η 11μελής επιτροπή απαρτίζεται απο μέλη που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα.
2ο. να ξεκαθαριστεί πλέον πάρα αυτα οτι ο σύλλογος ουδέποτε είχε - έχει και φυσιολογικά θα έχει κερδοσκοπικό χαραχτήρα. 3ο. Τα άτομα-μέλη που έχουν κερδοσκοπικές βλέψεις απο τον σύλλογο θέτουν το εαυτό τους και την κάρτα μέλους στην διάθεση της Γ.Σ. για τα δέοντα. 4ο. Οι προετοιμασίες των εκδρομών που θα γίνουν, θα γίνονται κάτω απο την επίβλεψη του Δ.Σ. καθότι υπάρχουν βήματα - διεργασίες που θα πρέπει να γίνονται φανερά για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων. Αυτά και ευχαριστώ. |
Όλκιμος έγραψε: | ||
Εγώ να ξαναυποθέσω ότι με το "όλα αυτά" εννοείς την κάρτα μέλους, το "welcome pack", και τις συνδρομές? Αν ναι, τότε όχι στην κοπή της πίτας. |
Skull έγραψε: |
Την εντεκαδα μπορουμε να την ξερουμε εμεις??? ![]() Και κατι αλλο παραπανω αποκλυεις στο να ειναι μελος την 11αδας ατομο απο την Θεσσαλονικη ή γενικα την Β.Ελλαδα! Εμεις εδω πανω πως θα οργανωθουμε??Εχετε κατι σκεφτει...( ![]() Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει,αν οχι οι μισοι,καποιοι να αντιπροσωπευουν και την Β.Ελλαδα σε αυτο το συμβουλειο!Ε? |
Πέτρος έγραψε: |
Ρε γιάννη μη διαβαζεις τα μισα!!!
1.η εντεκαδα αναφερεται στο θεμα με τα πρακτικα του ΔΣ 2.δεν αποκλειει τα μελη απο τις άλλες πολεις! εξηγησε οτι αν καποιος μπορεί να ερχεται στα συμβούλια μπορεί να μπει στο ΔΣ. Και έχει αναφερθει σε ανακοινωση οτι θα υπάρχουν υπεύθυνοι σε διαφορες άλλες πόλεις και σιγουρα στη συμπρωτεύουσα! το ποιοι θα ειναι στο ΔΣ τελικά θα το κρινουμε ολοι εμεις στις εκλογές. |
Skull έγραψε: | ||
1. ![]() 2.Δεν ξερω για τους αλλους αλλα εμενα μου φαινετε λιγο αδικο να μην ειναι κανενας απο την Β.Ελλαδα ουτε στο συμβουλιο,ουτε στο 5μελες αλλα ουτε και moderator(ή αν ειναι δεν το ξερω)! Ο ΟΤΕ πλεον εχει κανει την επικοινωνια μας καλητερη! ![]() |
2.Δεν ξερω για τους αλλους αλλα εμενα μου φαινετε λιγο αδικο να μην ειναι κανενας απο την Β.Ελλαδα ουτε στο συμβουλιο,ουτε στο 5μελες αλλα ουτε και moderator(ή αν ειναι δεν το ξερω)! |
Sidobre έγραψε: |
1ον. Οπως απάντησε ήδη ο Γ.Γ. κ. Ανδριανός, στην Διοίκηση του Σωματείου πρέπει να βρίσκεται κοντά στην έδρα του Σωματείου. Σύμφωνα με το καταστατικό (κάθε σωματείου) το Δ.Σ. πρέπει να παρευρίσκετε σε κάθε συνεδρίασή του. Αν κάποιο μέλος του Δ.Σ. απουσιάσει από 5 συνεχόμενες συνεδριάσεις τότε κηρύσσεται έκπτωτο του αξιώματός του. Για τους λόγους αυτούς είναι δύσκολο μέλος το οποίο μένει σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση να είναι μέλος του Δ.Σ. αφού το τελευταίο συνέρχεται τουλάχιστον μία φορά τον μήνα -τακτικά- και όσες φορές χρειάζεται έκτακτα. |
Παρ'όλα αυτά, αν κάποιο μέλος θεωρεί ότι μπορεί να παρευρίσκεται σε όλες τις συνεδριάσεις πάρά την χιλιομετρική απόσταστη είναι ελεύθερο να θέσει υποψηφιότητα. |
1. ![]() 2.Δεν ξερω για τους αλλους αλλα εμενα μου φαινετε λιγο αδικο να μην ειναι κανενας απο την Β.Ελλαδα ουτε στο συμβουλιο,ουτε στο 5μελες αλλα ουτε και moderator(ή αν ειναι δεν το ξερω)! Ο ΟΤΕ πλεον εχει κανει την επικοινωνια μας καλητερη! ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
Αυτο ξανα πες το ![]() ![]() |
Δεν ξερω για τους αλλους αλλα εμενα μου φαινετε λιγο αδικο να μην ειναι κανενας απο την Β.Ελλαδα ουτε στο συμβουλιο,ουτε στο 5μελες αλλα ουτε και moderator(ή αν ειναι δεν το ξερω)! |
teoman έγραψε: |
Κωνσταντίνε,δεν απαντήθηκαν και τα δύο μέλη της ερώτησης του φίλου. |
Konstantinos έγραψε: | ||
Δεν κατάλαβα Θοδωρή, το moderator είναι αυτό που καίει εδώ μέσα? εάν κάποιος καίγεται τόοοοοοσο πολύ να γίνει... να του δώσω να φορέσει το δικό μου "καπέλο" που γράφει moderator!!!! Πάρτε το χαμπάρι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 206 Club δεν είναι το forum. Οποιος έχει αντιρήσεις - απορίες να τα πούμε με pm να μην κουράζουμε τον κόσμο. Τα δέοντα |
teoman έγραψε: | ||||
Ασφαλώς και δεν καίει το θέμα των moderator.¶λλα καίνε και τσουρουφλάνε.Απλώς,όπως καλώς απαντήθηκε το πρώτο σκέλος,ήλπιζα και σε μία πιο ολοκληρωμένη απάντηση στο ερώτημα του φίλου Γιάννη. |
Ασφαλώς και δεν καίει το θέμα των moderator.¶λλα καίνε και τσουρουφλάνε.Απλώς,όπως καλώς απαντήθηκε το πρώτο σκέλος,ήλπιζα και σε μία πιο ολοκληρωμένη απάντηση στο ερώτημα του φίλου Γιάννη. |
και μόνο που ένας VIP αναφέρεται στο όνομά σου... σε τιμά. Ξέρω τουλάχιστον άλλα 100 άτομα εδώ μέσα που θα ήθελαν να τους αναφέρω με το όνομά τους. |
και μόνο που ένας VIP αναφέρεται στο όνομά σου... σε τιμά. Ξέρω τουλάχιστον άλλα 100 άτομα εδώ μέσα που θα ήθελαν να τους αναφέρω με το όνομά τους. |
4. teoman όπως ειδαμε οι Mods ψηφίστηκαν απο την ΠΔΕ. Δεν επιλέχθηκαν. αυτή είναι η μονη απαντηση. |
Lord Cypher έγραψε: |
Επειδή το θέμα έχει πάρει βλακώδεις διαστάσεις...
Κάποιοι πρέπει να κάτσουν και να διαβάσουν όλους τους κανόνες που διέπουν αυτό το κλάμπ. Αυτοί οι κανόνες ισχύουν για ΟΛΟΥΣ ανεξαρτήτως και χωρίς καμία διάκριση. Έχω βαρεθεί να βλέπω υπονοούμενα που πέραν από τους άλλους που προσπαθούν, προσβάλλουν και εμένα σαν μέλος της ΠΔΕ. Όποιος αμφισβητεί αποφάσεις οποιασδήποτε φύσεως ας το πει ξεκάθαρα με τους λόγους του, αλλιώς ας μην μιλήσει καθόλου. Οι αποφάσεις πάρθηκαν δημοκρατικά, με ψηφοφορία. Μάθετε επιτέλους ότι ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω μας/σας. Μάθετε να εκτιμάτε κάποιες προσπάθειες που κάνουν κάποιοι για να ευννοηθείτε εσείς μελλοντικά. Αλλά βέβαια όσοι είναι έξω από τον χορό ξέρουν να χορεύουν. Όταν μπουν μέσα όμως χάνουν τον μπούσουλα... Η λέξη κλειδί είναι μάλλον "αυτοκριτική" αλλά πονάει... |
Tony έγραψε: |
Paidia xoris na mou patekasete ntomates ![]() ![]() ![]() ![]() Alithia giati to Club gia na kopsi mia ga....... BEEP pita prepei na perasoun mines????? Re pedes vlepo alla club aftokiniton kai mou fenonte poli paraksena afta ta pragmata!!! Re mpas kai exo methisi kai ta vlepo ola anapoda i kala ta leo ta pragmata ??? ti na pw den ksero... ![]() Elpizo ola na pane kala pros to kalitero. ![]() |
Tony έγραψε: |
Alithia giati to Club gia na kopsi mia ga....... BEEP pita prepei na perasoun mines????? |
Όσον αφορά την καθυστέρηση της κοπής της πίτας,έχω να σου πω ότι... παραιτήθηκε ο μάγειρας που είχε φτιάξει την περυσινή,και δεν μπορούμε αυτή την εποχή να βρούμε άλλη στους φούρνους... ![]() |
Όλκιμος έγραψε: | ||
Διότι, Αντώνη, θέλαμε όταν θα κόβαμε την πίτα να είχε τελειώσει 100% η υπόθεση της νομιμοποίησης. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η εκδίκαση της υπόθεσης του συλλόγου έχει τελειώσει. Ο δικαστής είδε αν πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις, αν έχουμε όλα τα χαρτιά (αιτήσεις, υπογραφές, ιδρυτικά μέλη, Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, καταστατικό), αν έχουμε πληρώσει παράβολα, και τελικά ενέκρινε τη νομιμοποίησή μας. Στη συνέχεια η δικηγόρος μας πήρε την απόφαση, την καθαροέγραψε, και την κατέθεσε στη Γραμματεία του Πρωτοδικείου και περιμένουμε τον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου να υπογράψει την απόφαση. Εκεί είμαστε. Δυστυχώς έχουμε μπλέξει σε ένα γραφειοκρατικό κυκεώνα που δε μπορούμε να τον αποφύγουμε. Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται στο Πρωτοδικείο σχετικά με τις εκλογές που έρχονται. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει κάποια επίπτωση στις υποθέσεις που περιμένουν στο ράφι, όπως η δική μας. Από τη στιγμή που μαζέψαμε όλα τα απαραίτητα και τα δώσαμε στη δικηγόρο η κατάσταση έχει φύγει από τα χέρια μας και περιμένουμε (δυστυχώς) όλοι να τελειώσουν κάποιες νόμιμες διαδικασίες. Το πότε θα τελειώσουν δεν εξαρτάται (πάλι δυστυχώς) από εμάς. Αυτά εν ολίγοις..... |
argonaftis έγραψε: |
Και για να κανονιστεί ένας καφές πάλι πρέπει να περιμένουμε τη νομιμοποίηση?Δηλαδή πόσο πρέπει να περιένουμε εμείς οι νέοι για να γνωρίσουμε εσάς τους παλιούς?Ακόμα και ο καφές παράνομος είναι? |
Argonaftis έγραψε: |
Και για να κανονιστεί ένας καφές πάλι πρέπει να περιμένουμε τη νομιμοποίηση?Δηλαδή πόσο πρέπει να περιένουμε εμείς οι νέοι για να γνωρίσουμε εσάς τους παλιούς?Ακόμα και ο καφές παράνομος είναι?
|
mick206 έγραψε: | ||
Φίλε μου τέτοιες συναντήσεις γίνανε πολλές!! 14 για την ακρίβεια!! Κι όλες αυτές γίνανε για να γνωρίσουμε νέους φίλους αλλα κανένας δεν ερχόταν... ![]() ![]() Τέλος πάντων πάει αλλού το θέμα και δεν είναι του παρόντος! Πάντως όλο και κάτι θα γίνει! Λίγη υπομονή! ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
για καφε δεν νομιζω να σου πουν τα παιδια (ΠΔΕ ) κατι πας με οποιον θες και οποτε θες.... ![]() ![]() |
Πέτρος έγραψε: | ||||
Συγνωμη αλλά εγώ από τον οκτώβρη διαβάζω ολα τα θεματα του forum και η μοναδικη off the record συναντηση που επεσε στην αντιληψη μου ήταν τότε που πήγαν τα παιδια στα χιόνια. Βέβαια μεμονωμενα με καποιους ανταλλάξαμε κινητα και βγηκαμε αλλά αυτο δε μπορουσε να περιλαμβανει πολλους. Αυτά τα 14 έγιναν πιο παλιά μάλλον ε? Όχι οτι εχω κανενα πρόβλημα, υπομονή έχω και περιμένω την πίτα να σας γνωρισω όλους ![]() |
Πέτρο συμφωνώ απόλυτα.Παρακολουθώ συνέχεια το forum από τον Ιανουάριο και ή μοναδική συνάντηση ήταν αυτή για τα χιόνια.Το μόνο που διαβάζω είναι "ΘΑ κανονιστεί κάτι","ΘΑ γίνει αυτό","ΘΑ γίνει εκείνο".Κάθε φορά που κάποιος κάνει μια πρόταση γίνονται ενστάσεις γιατί λέει δεν έχει ενημερωθεί η διοίκηση.Όταν έκανα subscribe είδα μια παρέα από άτομα με κοινό ενδιαφέρον.Τώρα βλέπω ότι αρχίζει και αλλάζει αυτό,χάνεται ο ρομαντισμός αυτής της παρέας και ο σκοπός που τη δημιούργησε.Προσέξτε γιατί οι ισοροπίες είναι πολύ λεπτές.Αν θέλετε το forum να γίνει από παρέα κάτι άλλο πείτε το ξέρω και να κανονίσω την πορεία μου : να αποχωρήσω και να κάνω την κ@&λα μου μόνος μου ή να μίνω και μοιραστούμε όλοι μαζί τις απολαύσεις και τις συγκινήσεις που μας προσφέρουν τα αντικείμενα του πόθου μας. ![]() ![]() ![]() |
Konstantinos έγραψε: | ||
Φίλε και συνοδοιπόρε Ηλία και οι υπόλοιποι που θα το διαβάσετε, ο σύλλογος πλέον, κινείται πάνω σε άλλες βάσεις (τις ορίζει το καταστατικό). Βέβαια αυτό δεν παύει - διαγράφει τον αρχικό σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε. Οι συναντήσεις των μελών του συλλόγου έγιναν με τον τρόπο που οι περισσότεροι γνωρίζετε (14 τον αριθμό). Ο σκοπός των συναντήσεων αυτών ήταν να γνωριστούν τα άτομα του club μεταξύ τους και η απρόσωπη επικοινωνία που υπήρχε και υπάρχει, να γίνει ποιο προσωπική. Τα καταφέραμε, το κάναμε... το ξανακάναμε, αλλά... οι συναντήσεις πλέον του συλλόγου θα γίνονται επίσημα στο μέρος που θα επιλεχθεί, όταν επιλεχθεί... και τις ημερομηνίες που θα οριστούν. Πέρα αυτών όμως... οποιοσδήποτε απο εδώ μέσα νιώσει την ανάγκη να έρθει σε προσωπική επαφή με άτομα του συλλόγου... αρκεί μια ανακοίνωση που να καλεί όσους θέλουν να παρευρεθούν σε έναν προσδιοριζόμενο τόπο και χρόνο. Τέτοιου είδους συνανθρήσεις έγιναν (πχ Μαίναλο) και μπορούν να γίνουν... Αυτά προς το παρόν... εδώ είμαστε, τα ξαναλέμε Τα δέοντα |
netblaster έγραψε: |
Μαλιστα...Ομως το θεμα ειναι το εξης, μας επιτρεπετε μεχρι την ευρεση του χωρου που θα στεγασει το club να χρησιμοποιουμε το forum για ανεπισημες συνατησεις μεταξυ των μελων?!?!?!? Ειναι λιγο δυσκολο ναρχιζεις να στελνεις πμ σε ατομα που δεν ξερεις...Αν γινεται αυτο τοτε ΟΚ!!! ![]() |
Δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά λέω και πάλι ότι εγώ που θέλω να γνωρίσω και τα άλλα παιδιά της παρέας περιμένω 2 μήνες τώρα.Τι δλδ θα βγάλω ένα post και θα πω : "Γεια σας με λένε Ηλία, θέλετε να πάμε για καφε?" ? Θα πουν ότι μου έστριψε!!! |
εγω δεν ανακατευομαι αλλο γιατι θα με κραξετε (ήδη έχω ακουσει πολλα)...
Όποιος δε μπορει να κανονισει κατι prive με άλλους ας κανει υπομονη μεχρι τις τελικες ανακοινωσεις και απο κει και περα ο καθενας αποφασιζει την πορεια του...Έτσι το βλεπω. Στέφανε συγνωμη που το λέω αλλα αν το κανει αυτο το πιο πιθανο θα ειναι να πιει καφε μονος του. Μόνο όσοι έχουν μια πιο στενη σχεση εστω και ηλεκτρονικά μονο θα βγουν με κάποιο άλλο μελος για να γνωριστούν. Όλοι οι άλλοι περιμένουν το επίσημο που θα τους δουν όλους μαζι. ![]() |
εγω δεν ανακατευομαι αλλο γιατι θα με κραξετε (ήδη έχω ακουσει πολλα)...
Όποιος δε μπορει να κανονισει κατι prive με άλλους ας κανει υπομονη μεχρι τις τελικες ανακοινωσεις και απο κει και περα ο καθενας αποφασιζει την πορεια του...Έτσι το βλεπω. Στέφανε συγνωμη που το λέω αλλα αν το κανει αυτο το πιο πιθανο θα ειναι να πιει καφε μονος του. Μόνο όσοι έχουν μια πιο στενη σχεση εστω και ηλεκτρονικά μονο θα βγουν με κάποιο άλλο μελος για να γνωριστούν. Όλοι οι άλλοι περιμένουν το επίσημο που θα τους δουν όλους μαζι. ![]() |
argonaftis έγραψε: | ||
Μην ανησυχείς!!!Εμείς θα κανονλισουμε να πάμε για καφεδάκι κι ας μην έρθει κανένας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ephi έγραψε: |
ΤΟ TOPIC ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ'' ΤΗΣ ΠΔΕ
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....????? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???????? ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΛΙ? ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!! |
Πέτρος έγραψε: | ||
Έτσι γινεται οταν συζητανε οι ανθρωποι. το ένα φερνει το αλλο. θα ηταν καλυτερο να ανοιγαμε 5-6 θεματα δηλαδη? |
Ephi έγραψε: | ||||
ΝΟ COMMENT. |
Πέτρος έγραψε: | ||||||
Εσυ δε συζητας ε? |
Στέφανε συγνωμη που το λέω αλλα αν το κανει αυτο το πιο πιθανο θα ειναι να πιει καφε μονος του. Μόνο όσοι έχουν μια πιο στενη σχεση εστω και ηλεκτρονικά μονο θα βγουν με κάποιο άλλο μελος για να γνωριστούν. Όλοι οι άλλοι περιμένουν το επίσημο που θα τους δουν όλους μαζι |
Μόνο μια καλή παρέα, ένα καφεδάκι, ένα τσιπουράκι και ένα πλατύ χαμόγελο! |
......Ας γίνουμε σοφοί και ας απλώσουμε τα χέρια μας να τους αγγαλιάσουμε γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ τίποτα μαζί τους. Μόνο μια καλή παρέα, ένα καφεδάκι, ένα τσιπουράκι και ένα πλατύ χαμόγελο! |
Vaggelis έγραψε: | ||
Εγώ με την σειρά να συμπληρώσω κάτι, για τα νέα μέλη που ανυπομονούν να γνωριστούν με τους υπόλοιπους.....
Σίγουρα, έχοντας δει οτι τον τελευταίο καιρό και κατά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονταν διάφορες συναντήσεις, καφέδες κ.α., ανυπομονείτε να έρθετε σε επαφή και με τους υπόλοιπους από κοντά..... Αυτά κάποια στιγμή έπρεπε να μπούν στην άκρη, για να προχωρήσει το θέμα του συλλόγου, όπως και γίνεται..... Να σας ενημερώσω οτι για ένα χρόνο (πριν αρχίσουν τα ασπέτε...), η μόνες επαφές μεταξύ των μελών, ήταν οι Συναντήσεις (5 τον αριθμό) και κάποια touring, τα οποία έγιναν και η αφορμή να πραγματοποιηθούν και τα ασμπέτε, λόγω της ανάγκης για πιο κοντινή επαφή..... Κλείνοντας, θα ήθελα να πω οτι για ένα χρόνο, δεν είχαμε τους καφέδες και δεν είχαμε πολλές προσωπικές επαφές, παρόλα αυτά είχε δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα φιλίας, το οποίο αναπτύχηκε αργότερα πολύ περρισότερο..... Συστήνω λοιπόν υπομονή, να εκμεταλευθείτε τις ευκαιρίες που δίνονται για να γνωρίζεστε με τα υπόλοιπα μέλη (ξεκινώντας από την πίτα...) και αργότερα όλα θα πάρουν το δρόμο τους..... και όπως είπε και ο αρχηγός του "γαλατικού χωριού", mr Sidobrix.........
Ευχαριστώ.... Φιλικά, ένα μέλος..... |