PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - MakeMuesli - Φτιάξτε τα δημητριακά σας, όπως εσείς τα θέλετε

Steve - Τρι 26 Μάϊ 2015, 15:25:22
Θέμα δημοσίευσης: MakeMuesli - Φτιάξτε τα δημητριακά σας, όπως εσείς τα θέλετε
(για την παρούσα δημοσίευση έχει ληφθεί η σχετική άδεια και έγκριση από τους αρμόδιους)

Είναι τιμή μου πλέον, αφού μετά κόπων και βασάνων τελείωσε και η δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, να σας προσκαλέσω όλους όσους δεν έχετε έρθει στο φυσικό κατάστημα για να μοιραστώ με εσάς κάτι ξεχωριστό!

Όπως ακριβώς είναι και η ονομασία της εταιρείας, δημιουργείτε τον συνδυασμό σας μέσα από 5 κατηγορίες και 60+ διαφορετικά προϊόντα, έτσι ώστε να έχετε ένα ποιοτικότερο και γευστικότερο αποτέλεσμα σε σχέση με τα προϊόντα του εμπορίου (και πιο οικονομικά!).

Σε οτιδήποτε απορία έχετε για πιο άμεση απάντηση καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με την φόρμα επικοινωνίας στην επίσημη ιστοσελίδα

http://makemuesli.gr

ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

http://www.facebook.com/makemuesli
http://www.twitter.com/makemuesli

Είστε ελεύθεροι να ξεσαλώσετε λοιπόν Very happy

http://makemuesli.gr/shop
MEMsound - Τρι 26 Μάϊ 2015, 17:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια ρε φίλε και καλές δουλειές!

υγ...έχοντας δοκιμάσει ήδη ... ένα έχω να πω... RESPECT τόσο για την ποιότητα όσο και τις τιμές αλλα και για το service!
salex - Τρι 26 Μάϊ 2015, 18:15:01
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο!
Είμαι περίεργος να δω αν μπορείς να μου βρεις δημητριακά χωρίς γλουτένη και ζάχαρη! Smile
Steve - Τετ 27 Μάϊ 2015, 08:28:46
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
χωρίς γλουτένη και ζάχαρη! Smile
Χωρίς ζάχαρη είμαστε ήδη, χωρίς γλουτένη, σύντομα Very happy
Steve - Τετ 29 Ιούλ 2015, 13:54:09
Θέμα δημοσίευσης:
Και ένας διαγωνισμός Very happy

https://www.facebook.com/makemuesli/photos/pb.1437215166568170.-2207520000.1438170804./1613602948929390/?type=1
Vini - Τετ 29 Ιούλ 2015, 14:09:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε φίλε τώρα είδα το site!

Φοβερό μιλάμε!...

Έκανα μία σύνθεση με βάση κάποια προβλήματα που έχω στο στομάχι και μου έβγαλε στο τέλος αναλυτικό πίνακα διατροφικής αξίας και υλικών.

Και τιμή φοβερή!... Shocked

Θα σου στείλω PM για κάποιες διευκρινήσεις περί αποστολής κλπ... Exclamation
Steve - Τετ 29 Ιούλ 2015, 22:57:31
Θέμα δημοσίευσης:
Να 'σαι καλά! Very happy

Χαρά μου να σας βοηθήσω Cool
Road_Runner - Πεμ 30 Ιούλ 2015, 09:32:31
Θέμα δημοσίευσης:
Τελος αυγουστου θα σε ερθω. Πες και Βικαρα να παμε για καμια μπυρα
reselie-206 - Πεμ 30 Ιούλ 2015, 12:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
Έκανα και εγώ τη πρώτη μου παραγγελία γύρω στο 1,5 κιλό Laughing

Καταπληκτικό το eshop και στην ουσία οι σημειώσεις σε κάθε βήμα σου λύνουν και τυχόν απορίες όπως πχ "τι ποσότητα να επιλέξω"

Εύγε 30ποντε!
Vini - Πεμ 30 Ιούλ 2015, 12:41:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά, εσείς που είστε έμπειροι με αυτά, τα μούσλι τα βάζουν μόνο σε φρέσκο γάλα; Question Question Question
Steve - Πεμ 30 Ιούλ 2015, 16:42:29
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Ρε παιδιά, εσείς που είστε έμπειροι με αυτά, τα μούσλι τα βάζουν μόνο σε φρέσκο γάλα; Question Question Question
Όχι βέβαια Very happy

Μπορείς να τα βάλεις και σε γιαούρτι, και σε χυμό φρούτων (φρέσκο που στίβεις εσύ ή του εμπορίου εμφιαλωμένο), γάλα αμυγδάλου, γάλα καρύδας Very happy κλπ.

Το μόνο όριο είναι η φαντασία Wink

Τασούλη σε ευχαριστώ!

Νίκο, να πάρεις τήλ όταν ανέβεις Cool
salex - Παρ 31 Ιούλ 2015, 14:00:40
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε παιδιά ωραία αυτά τα μουσλί, τα έφαγα με γάλα, με χυμό πορτοκάλι, με χυμό σανγουίνι και με χυμο πράσσινης παπάγιας.
Αυτός ο ψηλός δεν τρώγεται με τίποτα! Πάω να τον βάλω καμια σταφίδα να ισιώσει. Razz
Pughell - Παρ 31 Ιούλ 2015, 15:31:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ρωτα την Βικυ Στελαρα,αν καποιος ανακαλυψε ποιο ειναι το καλο φαγωσιμο κομματι του,αυτη θα ειναι η πρωτη... Laughing Laughing Laughing
Steve - Παρ 31 Ιούλ 2015, 19:53:54
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Βρε παιδιά ωραία αυτά τα μουσλί, τα έφαγα με γάλα, με χυμό πορτοκάλι, με χυμό σανγουίνι και με χυμο πράσσινης παπάγιας.
Αυτός ο ψηλός δεν τρώγεται με τίποτα! Πάω να τον βάλω καμια σταφίδα να ισιώσει. Razz
Εσύ από βδομάδα ετοιμάσου να γίνεις πελάτης επιτέλους Cool

Pughell έγραψε:
Ρωτα την Βικυ Στελαρα,αν καποιος ανακαλυψε ποιο ειναι το καλο φαγωσιμο κομματι του,αυτη θα ειναι η πρωτη... Laughing Laughing Laughing
Εσύ, πες μας πάλι ότι σου έκανα "αναπάντητη" τις 2 φορές που σε πήρα μεσοβδόμαδα Rolling eyes

Για να σε παίρνω τηλ υπάρχει λόγος Evil
salex - Παρ 31 Ιούλ 2015, 23:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
Είπαμε, χωρίς γλουτένη να είναι και θα σου αγοράζω 2 τόνους δημητριακά τον χρόνο, εγγυημένα.
Steve - Κυρ 02 Αύγ 2015, 22:20:29
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Είπαμε, χωρίς γλουτένη να είναι και θα σου αγοράζω 2 τόνους δημητριακά τον χρόνο, εγγυημένα.
Επειδή ξέρω τί νυφίτσα είσαι, βολευόμουν με groupage αλλά τώρα έχω αποκλειστικότητα στον ΟΛΠ

takis_206 - Δευ 03 Αύγ 2015, 20:23:19
Θέμα δημοσίευσης:
καλές δουλειές !!!!θα βοηθούσε πολύ αν σε κάθε προϊόν είχε και τις διατροφικές του αξίες!!και φυσικά Αποστολη στο εξωτερικό για εμάς τούς μακρινούς
Steve - Δευ 03 Αύγ 2015, 22:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ!

takis_206 έγραψε:
θα βοηθούσε πολύ αν σε κάθε προϊόν είχε και τις διατροφικές του αξίες!!

Είναι κάτι που έχει δρομολογηθεί όπως θα δεις και από την σελίδα στο facebook!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες