NXONTZ έγραψε: |
Επειδή πρόκειται να προβώ σε αγορά ( αν μου δώσει το ΟΚ και ο μάστορας που θα το ελέγξει) του παραπάνω Peugeot μοντ 2006 να ρωτήσω κάθε πότε έχουμε σερβις ( 15.000 ή όχι ) , κόστος περίπου και πότε αλλάζουμε ιμάντα ( άλλος λέει 60 άλλος 70 κλπ ) και πόσο το κόστος σε λογικά πλαίσια
Ευχαριστώ ![]() |
thodorisls έγραψε: | ||
καθε περιπου 20000 το μεγάλο και καθε περιπου 8000-10000 το μικρό τώρα ιμάντα δυναμό μπορείς να δεις και μονο σου αν χρειάζεται ή όχι μπορείς να το δεις και εσύ αν ανοιξεις το καπό |
NXONTZ έγραψε: |
Ακόμα ψάχνω παιδιά αφού το προηγούμενο δεν....έλεγε από κοντά και είχε κάποια θέματα
εχω βρεί από γνωστό μοντ 2006 ( 1,4 sport 90hp με πανοραμική οροφή μη ανοιγόμενη με λίγα χλμ και προσεγμένο) αλλά με δύο μείον 1) Επειδή ο νυν ιδιοκτήτης ( και ηλικιωμένος ) το άφηνε στον ήλιο μόνιμα έχουν ξεθωριάσει τα φανάρια στην πάνω μεριά και φίλος μου λέει θα φτιάξει αλλά όχι τελείως. Eπίσης κάπου διάβασα για περιπτώσεις που λόγω της έκθεσης στον ήλιο έχει φουσκώσει το ταμπλώ ( στο συγκεκριμένο δεν είdα τίποτε αλλά μπορεί να γίνει αργότερα );Τι ισχύει τελικά;; 2) Toυ έχει χαλάσει το κομπιουτεράκι που ανοίγει τις πόρτες και η Peugeot μου λέει για 100 εβραίους. παίζει κάτι άλλο πιο φθηνό; Αναμένω απαντήσεις από τους έχοντες και κατέχοντες ![]() |
ACE2007 έγραψε: |
Υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από το 207. Κυρίως πολύ πιο αξιόπιστα αλλά και με καλύτερη ποιότητα κατασκευής από αυτό το μοντέλο.
Εγώ το κράτησα 4 μήνες και το πούλησα αφού άρχισε να βγάζει ένα σωρό προβλήματα και δεν ήμουν διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να γίνω ο χρηματοδότης των συνεργείων Γαλλικών αυτοκινήτων...! Μακρυά και στραφείτε σε άλλες μάρκες. |
Gotcha έγραψε: |
Αν το ταμπλο ειναι το κλασσικο πλαστικο, δεν παθαινει τπτ. Αν ειναι δερματινο επενδυμενο ταμπλο, μακρια. Εχω δει σε 307 με δερματινο ταμπλο, το φουσκωμα/σκασιμο του αιωνα |