nikos207gt έγραψε: |
εχω 2 χρονια εγγυηση... οταν τον ρωτησα γτ να κανουμε το μεγαλο και τι παραπανω εχει μου λεει το μεγαλο ειναι φιλτρα λαδια μπουζι.... εσεις καθε ποτε λετε να αλλαζω μπουζι και κυριως ιμαντα..??? |
Mono AEK έγραψε: |
συμφωνω με τον προλαλλησαντα και θα προσθεσω και αλλαγη υγρων φρενων
|
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
ειδικα αν δεν εχει καποιο θεμα στα φρενα |
Gotcha έγραψε: |
Τα φιλτρα ολα μαζι δεν κανουν πανω απο 15 ευρο (μπορει να λεω και πολλα). |
Mono AEK έγραψε: | ||||
Απαραιτητο δεν ειναι τιποτα. Καλο ειναι. Επισης το λεει και το μανουαλ στα δυο χρονια. |
nikos207gt έγραψε: |
υπαρχει καποιος τυπος μπουζι καποια μαρκα που να ειναι η σωστη η καλη?? |
Andreasf1 έγραψε: |
Καλύτερα να τα πάρεις απ εξω τα λάδια και να τους τα πας.. Γιατι τα 0-30 φοβάμαι οτι θα στα χρεωσουν για χρυσο (μιλάω για τα τοταλ πάντα!) Ελπίζω και εντος εγγύησης να σου έβαζαν αυτά. |
Όπως επισης το φίλτρο καμπίνας(8€ είχα πάρει το δικό μου άνθρακα μάλιστα) |
Vini έγραψε: |
Μόλις του είπα ότι θα πάω τα λάδια μου, απλά μου είπε: "Εργασία 50euro"... Και από τότε με χρεώνει 50euro ... για μισή ώρα εργασία. |
makis106 έγραψε: |
50€ για να σου βγαλει τα λαδια και να σου ριξει μεσα τα καινουργια?? (ατιμη κριση ![]() Καλυτερα πηγαινε να στα αλλαζουν σε ενα βενζιναδικο. |
makis106 έγραψε: |
Τα ξέρω γι αυτο δεν μ' εχουν ξαναδει μετα την εγγυηση.
Δυστυχως αν δεν πιανουν λιγο τα χερια σου, είσαι καταδικασμένος. |
Το φίλτρο καμπίνας μου είναι μάρκας fiba.. Οκ, δεν ειναι και απο τις καλύτερες αλλά τουλάχιστον είναι άνθρακα και σε καλή τιμή. |
Vini έγραψε: | ||
Λοιπόν εγώ πάω στον Αρβανίτη (Πεύκη). Στα δύο πρώτα μικρά service έβαλα εκεί λάδια και μου τα χρέωσε 90euro (Fuchs GT Titan, άθλια λάδια) και δεν με χρέωσε εργασία. Μετά έβαλα μυαλό και πήγα με δικά μου λάδια. Οπότε και τα αγόρασα από το ίντερνετ στις γνωστές τιμές. Μόλις του είπα ότι θα πάω τα λάδια μου, απλά μου είπε: "Εργασία 50euro"... Και από τότε με χρεώνει 50euro ... για μισή ώρα εργασία. Οπότε το μόνο που κέρδισα ήταν ότι έβαζα τα δικά μου λάδια (Total ή ΕLF). |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
αμα εισαι μακακας και δεν διαμαρτύρεσαι ναι φυσικα και εισαι καταδικασμενος
ειδικα οι Αθηναιοι δεν δικαιολογουνται, τη στιγμη που εχουν τοσες επιλογες σε συνεργεία αν δεν σου κανει ο Α πας στον Β δεν σου κανει ουτε ο Β πας στον Γ |
Driver ///M έγραψε: |
Και για ποιο λογο ειπαμε οτι πας εκει?
Ειναι τοσο ντελικατη δουλεια η αλλαγη λαδιων που πρεπει να πας σε εξουσιοδοτημενο να την κανεις και να πληρωνεις 50αρια? Ειλικρινα σε οποιο μαστορα και να παε πανω απο 10 ευρω για την αλλαγη δεν θα σου παρει. Τωρα γιατι πληρωνεις 50 ευρω για εργατικα οταν ξερεις οτι ειναι τεραστια κοροιδια, δεν το καταλαβαινω. |
Μην λέμε τώρα ότι θέλουμε.
Τι πάει να πει αν δεν σου κάνει ο Α πας στον Β ή στον Γ; Πλάκα κάνουμε; |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
το ειπα για να γελασουμε δλδ πληρωνεις 50€ για αλλαγη λαδιων, αλλά εγω κανω την πλακα ![]() τεσπα, δικα σου ειναι τα λεφτα, κακως μιλησα αλλά μια απορια αν θυμαμαι καλα εχεις το αμαξι 5-6 χρονια, και εχεις κανει λιγοτερα απο 20,000χλμ σωστα? ποτε προλαβες και πηγες σε 4 διαφορετικα συνεργεια να κανεις σερβις και διαλεξες ενα 5ο στο οποιο εισαι και μονιμος πελατης ??? δεν βγαινουν τα μαθηματικα φιλε |
Vini έγραψε: | ||
Λοιπόν εγώ πάω στον Αρβανίτη (Πεύκη). Στα δύο πρώτα μικρά service έβαλα εκεί λάδια και μου τα χρέωσε 90euro (Fuchs GT Titan, άθλια λάδια) και δεν με χρέωσε εργασία. Μετά έβαλα μυαλό και πήγα με δικά μου λάδια. Οπότε και τα αγόρασα από το ίντερνετ στις γνωστές τιμές. Μόλις του είπα ότι θα πάω τα λάδια μου, απλά μου είπε: "Εργασία 50euro"... Και από τότε με χρεώνει 50euro ... για μισή ώρα εργασία. Οπότε το μόνο που κέρδισα ήταν ότι έβαζα τα δικά μου λάδια (Total ή ΕLF). |
υ.γ. σόρυ για την έκφραση "πλάκα κάνουμε;". Παρασύρθηκα, από τον προφορικό λόγο... |
thodorisls έγραψε: |
άμα κανεις τόσα λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο για πιο λόγο έχεις πάει 3-4 φορες στο συγκεκριμένο συνεργείο για να κανεις αλλαγή λαδιών?δηλαδή ανά 4500 αλλάζεις λάδια?και για εξειδικευμένα συνεργεία Peugeot στην γύρω περιοχές σου στον χολαργό είναι η mini moke όταν αγόρασα το αμάξι και τον τσεκάρανε στο συγκεκριμένο,ο μηχανικός είχε ακριβώς το ίδιο αμάξι με εμενα και μια χαρά ξέρανε |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
παντως Vini , το αμαξακι σου ειναι καινουριο , κριμα να το δωσεις
θα χασεις πολλα σε σχεση με οσο το πηρες |
Vini έγραψε: | ||||
Έχω αλλάξει 5 φορές λάδια σε αυτό το συνεργείο... δηλαδή κάθε 2700χλμ... ![]() ![]() Φέτος έτσι όπως πάει θα αλλάξω στα 600 χιλιόμετρα... ![]() ![]() Υποτίθεται ότι το πάω και για ετήσιο check up... αλλά δεν έχουν να ελέγξουν κάτι... ![]()
Σύμφωνα με το ΚΤΕΟ, το αυτοκίνητο είναι αχρησιμοποίητο... ![]() Θα χάσω αρκετά χρήματα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά αποδείχθηκε ότι το 207 ήταν πολύ αμάξι για μένα που είμαι ένα άτομο. Για κάποιον άλλον που κάνει ταξίδια, βγαίνει βόλτες, κάνει χιλιόμετρα, γουστάρει τα γκάζια θα ήταν και είναι ιδανικό. Είναι και 5θυρο, οπότε βολεύεται άνετα και οικογένεια. Πλέον όλες τις αστικές μου μετακινήσεις τις κάνω με το σκούτερ. Οπότε θέλω ένα αυτοκίνητο για να πηγαίνω αραιά και που στο σούπερ μάρκετ, στις δύσκολες καιρικές συνθήκες να πηγαίνω στο γραφείο και για το καλοκαίρι να μπορώ να πάω άνετα και χωρίς άγχος στο τόπο καταγωγής μου όπου θα μπορώ να πατάω και χωματόδρομο/άμμο/κατσάβραχα. |
Βγαίνουν σε καλύτερο χρώμα, γιατί είναι "στρωμένα"... ![]() ![]() |
Θα το βγάλω αγγελία σε μία άκρως δελεαστική τιμή και αν βρεθεί αγοραστής καλώς. Διαφορετικά θα πάω σε ανταλλαγή είτε με μεταχειρισμένο, είτε με καινούριο. Τουλάχιστον έχω κατασταλάξει ποιο αυτοκινητάκι θα πάρω. Ένα πολύ μικρό αγριοκάτσικο... ![]() |
Θα το βγάλω αγγελία σε μία άκρως δελεαστική τιμή και αν βρεθεί αγοραστής καλώς. Διαφορετικά θα πάω σε ανταλλαγή είτε με μεταχειρισμένο, είτε με καινούριο. Τουλάχιστον έχω κατασταλάξει ποιο αυτοκινητάκι θα πάρω. Ένα πολύ μικρό αγριοκάτσικο... ![]() |