Kostaswannabe έγραψε: |
Γρυλος κατά 99% στο θέμα του παραθύρου.. Τώρα στο άλλο της πόρτας δοκίμασε να ρίξεις λίγο wd μπας κ έχει πιάσει τίποτα σκόνες η κάτι άλλο. |
Vini έγραψε: |
Έχεις ανοίξει τις πόρτες για να βάλεις ηχεία;
κάτι δεν πάει καλά με το μοτέρ/γρύλο του παραθύρου. Κοίταξε το σύντομα γιατί αν πέσει ξαφνικά το τζάμι κάτω μπορεί και να σπάσει. Το έχω δει σε Polo. Όσο για το τρίξιμο εκτός από λάδι/γράσο μπορεί να θέλει και ρεγουλάρισμα ο μεντεσές (συνήθως πέφτει η πόρτα από το βάρος της ή από τραντάγματα.) |
thodorisls έγραψε: |
και κάποιες φορες όταν είναι ανοιχτό το παράθυρο και πάω να το ανεβάσω ανεβαίνει για λίγο k κολλάει πρέπει να ξανά πατήσω το κουμπάκι να ανεβεί άλλο λίγο και να ξανά κολλήσει και πάλι το ίδιο μετά |
Gotcha έγραψε: |
Εμανα παντως η πορτα του οδηγου τριζει τρελα. Τι γρασο εβαλα, τι WD40, τπτ. Περνει ρεγουλαρισμα? |
Εβαλα γρασο στους 2 μεντεσεδες. Αλλα μονο στους πυρους που μπαινουν μεσα στους μεντεσεδες (στα κεφαλια των πυρων, δεν εχο προσβαση για μεσα στο μηχανισμο) |
Οραιος! Θα το τσεκαρω μετα. WD40 θα κανει δουλεια ? |
bagos έγραψε: |
Αν δεν ειναι κατι που φαινεται στο ματι,οπως καποιο κολαρο κτλ,ριχτε μια ματια στη πολλαπλη εξαγωγης μηπως εχει ραγισει στο twin scroll ,κ χανει καυσαερια. |
M207GT έγραψε: |
Επανέρχομαι...
Μέσες-άκρες, η ετυμηγορία ήταν αντλία νερού και χρόνισμα. Κόστος ~450€. Πώς το ακούτε; |
Ναι. |
Σου παρουσίαζε κι εσένα κάτι από αυτά που περιέγραψα; |
Σήμερα θα φτιαχτεί. Τώρα είναι στο συνεργείο. Και ελπίζω να είναι αυτό και όχι κάτι πιο απλό και να βρήκαν την ευκαιρία να ''μου πιάσουν τον πισινό''. ![]() |
Ξέρω πάντως ότι και η αντλία νερού είναι ακριβή υπόθεση.
Πάνω-κάτω, ποια θα ήταν μια φυσιολογική τιμή για αντλία νερού και χρόνισμα;... |