stefkak έγραψε: |
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum και καλο μηνα (αν και για μενα δε ξεκινησε καλα...).Παιρνω σημερα το πρωι το αυτοκινητο (peugeot 306 champion 1.4 2000 μοντελο) και ξεκιναω για την εξοδο της πρωτομαγιας.Ολα καλα οπως καθε μερα....σταματαω στο περιπτερο,μολις επιστρεφω βαζω μπρος ολα καλα....μετα απο κανα 5 λεπτο ξανασταματαω σβηνω πετιεμαι σε ενα μαγαζι ακομα,γυρναω βαζω μπρος παλι ολα καλα.........τελευταια σταση βενζιναδικο να βαλω αεριο...βαζω αεριο παω να βαλω μπρος τπτ δε παιρνει.σκεφτομαι οτι πριν 7 μερες αλλαξα μπουζι μηπως καποιο δε το βιδωσα καλα,βγαζω πολλαπλασιαστη κοιταω τα μπουζι μια χαρα.Εκεινη την ωρα ηταν καποιοι κυριοι στο βενζιναδικο με σπρωχνουν να το βαλω μπρος με σκαστη τιποτα!Εχω καταληξει σε 2 τινα...ή κατι με την τροφοδοσια της βενζινης ή κατι ηλεκτρολογικο.Μιζα δινει κανονικα αλλα δεν παιρνει μπρος.Καθως γυρνουσα σπιτι με αλλο αυτοκινητο μου ηρθε μια αναλαμπη...δε δοκιμασα να το βαλω μπρος με το δευτερο κλειδι!Υπαρχει περιπτωση το πρωτο να τα επαιξε?Να εχω ελπιδες για κατι τετοιο?Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη παιδια αν γνωριζει καποιος!
Ευχαριστω για το χρονο σας! |