nik7 έγραψε: |
...Tο 51ο Pάλλυ Aκρόπολις διεξάγεται από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου.... |
cmarin έγραψε: |
ΥΓ γιατί κλειδώθηκε το θέμα με το 51ο? Υπάρχει λόγος? |
poli filika...
giati den koitate an iparxei hdh anoixto topic??? http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?p=74869#74869 |
cmarin έγραψε: |
8.Φροντίστε να έχετε εξοπλιστεί κατάλληλα για οποιεσδήποτε δύσκολες συνθήκες (ήλιο, σκόνη, δίψα, τσίμπημα εντόμων κ.ά.). |
cmarin έγραψε: | ||
εδώ ξέχασα και την βροχή που φέτος μάλλον θα υπάρχει. Πάρτε αδιάβροχα, διπλά παπούτσια, παντελόνια.... Αν δεν είστε σίγουροι μην μπαίνετε με βροχή σε κοπάνες αμφιβόλου προσπέλασης χωρίς 4Χ4. Το σίγουρο είναι ότι θα κλείσετε την πρόσβαση σε άλλους θεατές. Επιλέξτε πιο βατές προσβάσεις με συμβατικά αυτοκίνητα. |
chatasos έγραψε: |
Πόσο σίγουρο είναι αυτό? ![]() ![]() |
cmarin έγραψε: | ||
αύριο θα ξέρουμε περισσότερα, ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί με λάσπη το 80% των προσβάσεων είναι απροσπέλαστες με συμβατικό, μόνο 4Χ4. |
Και ήθελα να αποφύγω το Niva... ![]() ![]() ![]() Αλλά από ότι φαίνεται ούτε mp3 θα έχω, ούτε air-condition...στην πίκρα!!!! |
shark_zak έγραψε: |
απο Αθηνα ποιοι θα πανε σαββατο η κυριακη.... ![]() |
thodoras έγραψε: | ||
Εγω θα παω απο αθηνα shark_zak... Σαββατο,ελατεια... |
shark_zak έγραψε: | ||||
ωραια περιμενουμε μεχρι την παρασκευη και το κανονιζουμε.... |
Πάντως μέχρι τώρα δεν τα βλέπω και πολύ καλά τα πράγματα. |
exei ta trela kreatika ekei pera alla den ksero pou akrivos...
tha mathoume........ |
chatasos έγραψε: | ||
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, μάλλον τις γλυτώνουμε τις βροχές. Ερωτήσεις τώρα: 1. Από Ελάτεια σε πόση ώρα μπορώ να είμαι Παυλιανή? 2. Η χωμάτινη πρόσβαση (7 χλμ.) για Ελευθεροχώρι (Λίμνες) πόσο εύκολη είναι για 206? |
kovac έγραψε: |
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πάω κι εγώ... ![]() ![]() |
thodoras έγραψε: | ||||||
Αν εννοεις για να παμε μαζι,λιγο δυσκολο... Εγω νομιζα οτι απλως θελεις να μαθεις ποιοι θα πανε.... ![]() |
nikapos έγραψε: |
cmarin βρεθήκαμε στην παύλιανη 1 και μας σύστησε ο degman αλλα δεν μου είπες ότι είσαι και στο 206club...
|
mick206 έγραψε: |
Γνωστός μου που συμμετείχε στο service των Peugeot μου είπε πως τα πίσω λάστιχα φαγωνόντουσαν πολύ εύκολα! ![]() Που οφείλεται αυτό; |
Judger έγραψε: | ||
Περίεργο... Μήπως είχε να κάνει με την κατανομή της κίνησης?? Αλλά αν ήταν στο service της Peugeot,θα ήξερε αν π.χ. τα αυτοκίνητα δούλευαν 40/60... |
mick206 έγραψε: |
Γνωστός μου που συμμετείχε στο service των Peugeot μου είπε πως τα πίσω λάστιχα φαγωνόντουσαν πολύ εύκολα! ![]() Που οφείλεται αυτό; |
Judger έγραψε: |
Περίεργο... Μήπως είχε να κάνει με την κατανομή της κίνησης?? Αλλά αν ήταν στο service της Peugeot,θα ήξερε αν π.χ. τα αυτοκίνητα δούλευαν 40/60... |