flowin_through έγραψε: |
20.000 ειναι πολυ λιγα, αλλα συγκεντρωνουν καλα χαρακτηριστικά και μαλακο και σταθερό... Εχω ενα φιλο που εχει βαλει αρκετές φορες Potenza και τα κραταει για 50.000 km, αλλα δεν ειναι το κυριο που με ενδιαφέρει τωρα. Θελω πρωτα απολα να εχει καλο κράτημα σε στεγνο/βρεγμενο και να μου δινει σαφη αισθηση στο τιμονι. Οικονομια, οικολογια κλπ δε με ενδιαφερουν.
Δεν εχουμε παρα πολλες επιλογές σ'αυτη τη διάσταση. Ειναι και το προφιλ που τεινει στο απειρο και οτι και να βαλεις.. Απορώ γιατι εβαλαν 65αρι προφιλ, να εκτελει χρεη αναρτησης; |
Ναι, η αλλαγη απο 65 σε 60 ειναι ακριβώς στο αποδεκτό οριο του 3%.. Θα βαλω 2 λαστιχα και ευτυχώς δε θα μου φανουν πολλα. Αν και εχει μεγαλες διαφορές στην τιμη απο τη μαμα 195/65/15 σε οποιαδήποτε αλλη, καμια 30αρια ευρω στο λαστιχο |
Τα μπροστά ειναι καινούρια τώρα, οπότε δε μου παει να τα σκοτωσω. Θα τα βαλω πισω και τα καινουρια μπροστα και θα ισοφαριστει η φθορα..
Αν μπορείς βαλε το λινκ απο το site... αλλιως στείλτο μου |
65 είναι... ![]() |
Ευχαριστώ για τη βοήθεια, φαίνεται πολυ καλη περίπτωση |
Ναι, υπάρχει αυτη η επιλογή, αν και θέλω να την αποφυγω. Λεω επειδη τα "μικρα" θα ειναι μπροστά, δεν θα παιζει πρόβλημα. Και γενικα, θελω το μπροστα να κρατάει και ας κανει μισο τσαλιμακι το πισω.
Εδω ο πατέρας μου εβαλε μεταχειρισμένα λαστιχα και το ενα του το εβαλε ο λαστιχας λίγο διαφορετικη διάσταση γιατί δεν ειχε αλλο, το 60αρι θα πειραξει; ![]() |
165/65/15. |
Θα δούμε ποσο θα αντέξουν, μιας και ακουσα οτι Conti, Goodyear και Dunlop εχουν υψηλη φθορά, αλλα ολαστιχας μου ειπε οτι ειναι ιδια, για νορμαλ χρήση δε θα δω διαφορά. |