PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 206 διακοπες ενω λειτουργει

aigli - Παρ 10 Απρ 2015, 12:26:15
Θέμα δημοσίευσης: 206 διακοπες ενω λειτουργει
γεια σας παιδια..προσφατα πηρα το 206 της αδερφης μου χρονιας 2000. επειδη το ειχε πολυ παρατημενο και εβγαζε πολλα προβληματα το πηγα κατευθειαν συνεργειο οπου και εμεινε για μερες με τα θεματα που ειχε. με ολα τα αλλα να εχουν διορθωθει σε καποια φαση αρχισε να κανει διακοπες ενω οδηγουσα εσβηνε δηλαδη η μηχανη στιγμιαια κλωτσουσε και μετα συνεχιζε κανονικα.το πηγα παλι συνεργειο δεν βρηκαν κατι αλλα σταματησε και να το κανει. για μερικες μερες ολα καλα μεχρι που αρχισε να κανει παλι διακοπες. μαλιστα αναβω τη μηχανη και χωρις να ξεκινησω σβηνει. προβλημα με μπαταρια δεν ειναι. χτες που το πηγα μου ειπαν οτι μαλλον ειναι το μοτερακι της πεταλουδας (σορι αν δεν το μεταφερω σωστα ειμαι λιγακι ασχετη) και μου το αποσυνδεσαν να το δοκιμασω ετσι και παλι τα ιδια. ειχε κανεις το ιδιο προβλημα; καμια ιδεα;
geo106xs - Παρ 10 Απρ 2015, 12:47:31
Θέμα δημοσίευσης:
Καλωσηρθες στην παρεα μας!
Ποσα κυβικα ειναι το αυτοκινητο;
Υποψιαζομαι,αντλια βενζινης ή ματι στροφαλου... Πες στο μηχανικο σου,να κοιταξει την πιεση καυσιμου,πρεπει να κυμαινεται απο 3 εως 3,5 bar!
aigli - Παρ 10 Απρ 2015, 12:53:01
Θέμα δημοσίευσης:
καλως σας βρηκα! 1400 ειναι..η αντλια βενζινης ειχε αλλαχθει σχετικα προσφατα και το ειχαν κοιταξει και στο συνεργειο..το αλλο θα τους πω να το κοιταξουν! χτες μου ειπαν οτι λειπει η βαλβιδα τιμονιου.υπαρχει περιπτωση να παιζει ρολο;
geo106xs - Παρ 10 Απρ 2015, 13:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
Δε γνωριζω ποια βαλβιδα εννοουν,αλλα δε παιζει ρολο κατα πασα πιθανοτητα!
Αλλος ενας υποπτος,ειναι ο αισθητηρας μαπ,μαλιστα ειναι πιθανοτερο απο το ματι στροφαλου!
aigli - Παρ 10 Απρ 2015, 13:24:54
Θέμα δημοσίευσης:
ωραια θα τους πω να τα κοιταξουν αν δεν το εχουν κανει ηδη!ευχαριστω πολυ!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες