PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 307 1.6 XT Premium - Δεν παίρνει μπρος
atsinoni - Σαβ 04 Απρ 2015, 10:53:51
Θέμα δημοσίευσης: 307 1.6 XT Premium - Δεν παίρνει μπρος
Εν' κινήσει έσβησε και δεν ξαναπήρε μπρος. Εκτιμώ ότι είναι αντλία βενζίνης γιατί δεν ακούω την αντλία όταν γυρνώ την μίζα. Δυστυχώς στα 87.000 θα είναι η τρίτη που θα αλλάξω!!!! Δεν ξέρω πια τι να κάνω, όλοι λένε για την ποιότητα των καυσίμων, εγώ προσωπικά νομίζω ότι είναι και η σκουριά στη δεξαμενή καυσίμων πλέον. Τι λέτε εσείς , που μπορώ να βρω φθηνή αντλία και με τι κόστος, πόσο θα κοστίσει ο καθαρισμός της δεξαμενής...
Πέραν των παραπάνω μόλις πριν 1 εβδομάδα το πήρα από μεγάλο service, όπου είχα αναφέρει ότι έχει τρέμουλο στο ρελαντί (χωρίς να φαίνεται στη βελόνα), καθώς και εν' κινήσει όταν πατάς συμπλέκτη. Ποτέ δεν φτιάχθηκε. Τι μπορεί να φταίει;
atsinoni - Δευ 06 Απρ 2015, 14:37:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά αντικαταστάθηκε με Bosch, συνολικά με εργατικά 155€ και φθηνά είναι.
atsinoni - Τρι 14 Απρ 2015, 15:20:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά την ίδια μέρα που το παρέλαβα, μου ξανα έσβησε και δεν έπαιρνε μπρος. Πάλι οδική βοήθεια και στο συνεργείο, όπου η διάγνωση ήταν αισθητήρας στροφών στροφάλου (55€). Εως σήμερα όλα καλά.
alfasud - Τρι 14 Απρ 2015, 21:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
Καθάρισε τεπόζιτο καυσιμου!. Αφου υποπτεύεσαι οτι ειναι γεματο βρώμες...
atsinoni - Τετ 15 Απρ 2015, 10:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
Κατά την αλλαγή της αντλίας ο μάστορας έβαλε χέρι και προσπάθησε να καθαρίσει το ντεπόζιτο (στάθμη καυσίμου λίγο πριν την ρεζέρβα) αλλά δεν εντόπισε κάτι ουσιαστικό που να δικαιολογεί τα προβλήματα μου.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες