PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 206 cc 2002 μοντελο

arg - Τετ 01 Απρ 2015, 11:24:45
Θέμα δημοσίευσης: 206 cc 2002 μοντελο
Καλησπερα παιδια ειμε κενουριος στο φορουμ και θελω την γνωμη οσον γνωριζουν εχω κληση ενα peugeot 206 cc 2002 μοντελο με 105000 χιλιομετρα και το αμαξι απο οσο ξερω δεν ειναι πολυ ζοριζμενο απο τον πριηγουμενο ιδιοκτητη το αμαξι το εκλησα στα 3000 ευρο και θελω την γνωμη σας φια το συγγεκρθμενο μοντελο και αν βγαζει πριβληματα γιατι με ειπαν αρκετα ατομα πως βγαζει πριβληματα επισης 3 ερωτισης πιυ θελω να κανω 1 θελω να ξερω αν θα χωρεση ηχισιστημα μεσα 2 τι ακριβως ειναι η δερματινη γιατι με ειπαν πως συμφερη περισοτερη απο το δερμα και τελος επιδη θελω να βαλω ενα τελικο δεν ξερω πως θα ακουγετε οταν θα ειναι ανιχτο το αμαξι
arg - Πεμ 02 Απρ 2015, 12:07:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια κανενας να βοηθηση
arg - Πεμ 02 Απρ 2015, 12:07:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια κανενας να βοηθηση
DRAKE - Πεμ 02 Απρ 2015, 14:06:47
Θέμα δημοσίευσης:
Για προβλήμτα δεν γνωρίζω να σου πω μιας και είχα το 3θυρο 206 1400 το οποίο δεν μου έβγαλε τίποτα. Σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από την συντήρηση που έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Θα πρέπει να ελέγξεις για διαρροές τα λάστιχα της οροφής είναι το πιο συνηθισμένο στα Cabrio. Περισσότερα ψάξε στην ενότητα με τις βλάβες και θα πάρεις μια ιδέα.

1 Ηχοσύστημα χωράει άνετα εξαρτάται και το τι θέλεις να κάνεις αλλά γίνονται σχεδόν τα πάντα.

2 Η δερματίνη είναι κάτι σαν πλαστικό (δεν το ξέρω ακριβώς) που μοιάζει πολύ με δέρμα αλλά είναι πολύ φθηνότερο και φυσικά χαμηλότερης ποιότητας από το δέρμα.

3 Ανάλογα το τελικό που θα βάλεις , όταν είναι ανοιχτό θα το ακούς λίγο δυνατότερα.
arg - Σαβ 04 Απρ 2015, 12:31:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω φιλε για την απαντηση λογικα θα το εχω το αμαξι μεσα στην μεγαλη εβδομαδα μολις το δουλεψω λιγο θα πω αποψεις
OnyX - Τετ 08 Απρ 2015, 07:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω το ιδιο μοντελο....
Τσεκαρε τα λαστιχα της οροφης για κοψιματα κτλ...εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με τα λαστιχα της,απλα θα εχεις καποιους ψιλοτριγμους σε γρηγορη οδηγηση απο την οροφη αλλα θα τους συνηθισεις...χρησιμοποιω γλυκερινη αραιωμενη με νερο για να τους εξαλειψω και σε μεγαλο ποσοστο το εχω καταφερει....

προβλημα βγαζουν με τα πισω παραθυρα και συγκεκριμενα κοβεται το συρματοσκοινο του μηχανισμου η "διπλωνει" και μαζευεται εκτος του καρουλιου του.

Η οδικη συμπεριφορα του διαφερει απο του 3θυρου και 5θυρου...σαν ιδιοκτητης και του 3θυρου gti παρατηρω οτι "αισθανομαι" το πισω μερος εντονα και σε καμμια περιπτωση ακομα και κλειστο δεν εχει την ακαμψια του 3θυρου...με το καιρο θα το συνηθισεις ομως...

Ηχοσυστημα μπορεις να βαλεις...εχω βαλει 8ιντσα στην εργοστασιακη θεση αλλα για sub θα πρεπει να φτιαξεις ειδικη κουτα ωστε να μπορει να κλεινει η "κουρτινα" για να ανοιξει ο οροφη,εκτος και αν αφαιρεις το sub οποτε θελεις να το ανοιξεις (αυτο κανω εγω).

Φανταζομαι θα ειναι με το σαλονι κοκκινης-μαυρης δερματινης...εμενα εχει αρκετα σκασιματακια και το περιποιουμαι με καθαριστικα δερματινων κτλ αλλα καποια στιγμη θα το αλλαξω ( ειχα παρει μια προσφορα 450 ευρω για ολο το σαλονι εκτος τιμονιου...)

Κατα τα αλλα δεν διαφερει σε τιποτα απο το hatch...
STELIOS - Τετ 08 Απρ 2015, 13:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
H δερματινη ειναι "συνθετικο δερμα", δηλαδη πλαστικο.

Για τη ακριβεια εχει 2 βασιους τυπους, PU (Polyurethane) και PVC (Polyvinylchlorid).
To PU εχει καλυτερα χαρακτηρισιτκα - υφη/εμφανιση/βαρος/αντοχη.
Το το PVC υστερει αλλα ειναι φτηνοτερο.

Βεβαια και τα δυο ειναι υποδεεστερα του δερματος, το οποιο με σωστη φροντιδα μπορε να σου κρατισει οχι απλα χρονια, αλλα δεκαετιες.
arg - Σαβ 18 Απρ 2015, 01:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω παιδες για τις απαντισεις τα καθισματα δεν θα τα αλαξω προς το παρον αρχικα θα βαλω φωτα ξενον και για ηχοσιστιμα θα το ψαξω καλα πρωτα μετα θα κιταξω λιγο για εξατμισι λογικαμεσα στο καλοκερι θα γινουν αυτα
Snap5 - Σαβ 18 Απρ 2015, 22:45:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αξιολογότατο ηχοσύστημα είναι αυτό που έβγαζε η JBL για την peugeot και υπήρχε σαν extra στον εξοπλισμό του 206cc.
http://clientmulti.free.fr/206cc/JBL/JBL3.jpg
http://www.forum-auto.com/uploads/200512/che206sw_1134740915_jbl_206_cc.jpg
Μικρό διακριτικό και καλόγουστο.
Τώρα αν πάλι θέλεις κάτι άλλο επιλογές θα βρεις άπειρες.
arg - Κυρ 19 Απρ 2015, 21:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
φιλαρακη αυτο που μπορω να το βρω και ποσο θα κοστιση
Snap5 - Τρι 21 Απρ 2015, 20:26:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εξαρτάται, αν θες καινούργιο από peugeot καλύτερα να το αφήσεις. Όσο για μεταχειρισμένο σε Ελλάδα πολύ δύσκολα θα βρεις.
Από την άλλη μπορείς να ψάξεις μεταχειρισμένο στο internet, εκεί οι τιμές παίζουν Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες