Andreasf1 έγραψε: |
Σωστά πάντως είναι η μεσαία σκάλα εκεί.. Το συγκεκριμένο φανάρι έχει και φώτα στροφής αλλά σε εσένα προφανώς δεν λειτουργούν. Ίσως να χρειάζεται ρύθμιση η δέσμη και να φωτίζει πολύ χαμηλά. Αλλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα από φωτισμό. |
Andreasf1 έγραψε: |
Δεν ξέρω αν είναι σαν τα φώτα του c4 αλλά πολύ πιθανό να έχουν πανομοιότυπους προτζεκτορες. Με αυτα τα φώτα σίγουρα θα δουλεύεις μεγάλη σκάλα θέλοντας και μη.
Αν όντως όμως βαρανε όπου να ναι ίσων να είναι κακοτεχνια του φανοποιου που το επισκεύασε ή τα φανάρια έχουν ρυθμιστεί όπως να ναι.. |
Mono AEK έγραψε: |
Αντρεα συμφωνω απολυτα μαζι σου εξαλλου το ιδιο ειπα κι εγω!
το φως διασκορπιζεται ατσουμπαλα και φεγγει πανω κατω δεξια αριστερα γιαυτο το λογο ψαχνομαι και για ρετροφιτ καθως φαναρι με προτζεκτορες το βρισκω 660 το ενα!!!!!! οποτε η προτζεκτορες με ξενον η καθρεπτες χωρις ξενον. |
xsystem έγραψε: |
Καλησπέρα πριν ένα μηνα αγόρασα ένα εισαγόμενο peugeot 207 1.4HDI του 2006 και αποφάσισα να το κάνω ένα γενικό service . ...............Ευχαριστώ εκ προτερων για τις απάντησης σας. |
STELIOS έγραψε: |
Αν θες δωσε μου ενα e-mail, εχω σε PDF το ενχειριδιο της Peugeot για τα service (προβλεπομενα διαστηματα, εργασιες κτλ). |
TeraBite έγραψε: |
Εγώ κάθε 7.000 και στα 3.500 1λιτράκι αναπλήρωση απλά τα είχα βρει νομίζω autotriti και το κοιτάω για τα υπόλοιπα... Απλά το έβαλα αν ταιριάζει τπτ έτσι για μια ιδέα ίσως... |
Andreasf1 έγραψε: | ||
Κάθε 3.500 συμπληρώνεις 1 λίτρο? :Ο :/ Τι λάδια? Ναι παρόμοια είναι, απλά είναι τραγικά τα χλμ που δίνουν!! |
STELIOS έγραψε: | ||
Αν θες δωσε μου ενα e-mail, εχω σε PDF το ενχειριδιο της Peugeot για τα service (προβλεπομενα διαστηματα, εργασιες κτλ). |
TeraBite έγραψε: |
Βασικά το είχα γράψει και σε άλλο thread έχει γίνει μια θεοποίηση των Total και στο φόρουμ και από όσους έχουν γαλλικά... Όχι οτι δεν είναι καλά λάδια αλλά δεν είναι τα μόνα καλά και ίσως υπάρχουν και καλυτερα... |
Andreasf1 έγραψε: | ||
Είναι ανάλογα τις περιπτώσεις.. Σε κάποια λάδια, ναι ίσως είναι καλύτερα τα τοταλ απο τον ανταγωνισμό, σε κάποια αλλά ίσως υπάρχουν και καλύτερα απο τα τοταλ. |
xsystem έγραψε: | ||||
xsystem at winetcom.me Σε ευχάριστw πολύ θα το ήθελα όπως και εάν έχει κάποιο άλλο παλικάρι το manual του αυτοκινητου να τα εκτυπώσω έστω και copies να τα έχω. |