makis106 έγραψε: |
Καταρχην ο μονος λογος για να μη σε καλυπτει η εγγυηση ειναι αν εχει ληξει. Για οποιοδηποτε αλλο λογο απειλησε για νομικη διωξη. Κατα τα αλλα αν απλα σφυριζει και δεν εχει καποια διαρροη, ασ'την οπως ειναι. Εγω την εχω ακουσει δυο φορες απο το 2008 που το πηρα. Και τις δυο φορες το αγνοησα και μετα απο λιγες μερες σταματησε. Εχω να την ακουσω πανω απο χρονο και κανενα προβλημα. Επισης εχω ακουσει για αλλαγμενες καινουργιες που μετα απο καποια χλμ σφυριζαν. |
makis106 έγραψε: |
Δεν παιζει αυτο που σου λενε, εγγυηση εχεις δυο χρονια παντου. Απλα πηγαινε σε μια αλλη αντιπροσωπεια. Μονη της σταματησε ναι, και κανενα προβλημα. Απλα πηγαινε να στην αλλαξουν σε μια αλλη αντιπροσωπεια μονο και μονο για να εχεις καινουργια. Αν ειναι να πληρωσεις αστην οπως ειναι. |
driver7 έγραψε: |
Στριψε το τιμονι τερμα αριστερα και πηγαινε χαμηλα πίσω από τον δεξί τροχο και δες το χωρο της μηχανης...Λογικα αν εχεις διαρροη θα δεις νερα (σίγουρα όχι πολλά - από σταγόνες έως λίγο περισσότερο) πισω απο τον τροχο...
Μπορεί βέβαια και να σφυρίζει, αλλά να μην έχει διαρροή...θερμοκρασία να ανεβαίνει επίσης δε θα δεις, εκτός και αν χάσεις πολύ νερό... Σε κέθε περίπτωση, αν έχεις εγγύηση, κυνήγησέ το...δε νομίζω να στέκει νομικά πως δεν έχουν εγγύηση τα προιόντα προσφορών... Το ανταλλακτικό έχει 95 ευρώ περίπου νομίζω (τόσο είχα δώσει πριν 1 χρόνο - αλλάξα τη δεύτερη με μεταλλική που πλέον έχει βγάλει η πεζω). |
Rallyestas έγραψε: | ||
επειδη σε αυτα των προσφορων εχει εκδοθει η αδεια 2 χρονια πριν λεει δηλαδη αυτο που το ειχαν προσφορα και το πουλουσαν το 2013 ειχε εκδοθει γιαυτο το 2011. και μου ειπε εκει οτι αφου η αδεια λεει 2011 δεν εχεις εγγυηση ομως εγω το πηρα το 2013. και του λεω δηλαδη απο την πρωτη μερα δεν ειχα εγγυηση? και τοτε γιατι μου λεγατε να ερχομαι εδω και να μην πειραξω εξατμισεις και τετοια για να μην χασω εγγυηση? αρα με δουλευατε ? και λεει τι να σας πω δεν ειχατε μιλησει με μενα και τετοιες @@ριες. ισχυει αυτο με την αδεια? οτι αφου εχει εκδοθει το 2011 παρολο που το πουλουσαν στις προσφορες το 2013 δεν εχει εγγυηση?? |
makis106 έγραψε: | ||||
|
android έγραψε: |
http://www.maxxparts.gr/peugeot-207-wa_-wc_-1-6-16v-turbo-150hp/antallaktika/kinitiras/antlia-nerou/antlia-nerou-skf-vkpc83812-279352.html |
Rallyestas έγραψε: | ||
αυτη ειναι ιμιτασιον? ή γνησια? |
Άρα αν φαινονται να κυκλοφορούν από το 2011, μάλλον όντως δεν έχεις εγγύηση... |
mathanas έγραψε: | ||||
Αυτη εβαλα εγω το Σεπτεμβρη, ποιοτικα ειναι σκαλες ανωτερη απο τη μαμα η οποια ειναι πλαστικη και γι αυτο χανουν. Αυτη ειναι μεταλλικη. Εξαλλου skf ειναι πολλα απο τα μαμισια ανταλλακτικα. Παρτη... |
mathanas έγραψε: | ||||
Αυτη εβαλα εγω το Σεπτεμβρη, ποιοτικα ειναι σκαλες ανωτερη απο τη μαμα η οποια ειναι πλαστικη και γι αυτο χανουν. Αυτη ειναι μεταλλικη. Εξαλλου skf ειναι πολλα απο τα μαμισια ανταλλακτικα. Παρτη... |
Rallyestas έγραψε: | ||||||
απο αυτο το site που ειναι στο link την πηρες? ή απο αλλου ? με αυτη σου ξανα ετυχε το ιδιο προβλημα ή ολα καλα τωρα? |
mathanas έγραψε: | ||||||||
Δε τη πηρα απο εκει οχι, ειχε φλατζα μεσα και μεχρι σημερα δουλευει αψογα. |
puglover έγραψε: |
παιδια κι εμενα σφυριζει λιγο η αντλια. Την ακουω με ανοικτο το παραθυρο του συνοδηγου και σε στενα δρομακια με παρκαρισμενα εκατερωθεν. Αν δεν χανει νερα να την κρατησω οπως ειναι μηπως σταματησει απο μονη της? |