Tomcat έγραψε: |
Σκοπός του topic ειναι η αναφορά συγκεκριμένων οδηγιών από ανθρώπους πού έχουν ξανασυναντήσει παρόμοιες καταστάσεις ,για το χίονι!
Ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να είμαστε ασφαλείς για να ξεκινήσουμε μια διαδρομή.. εντός - εκτός Αθήνας. Π.χ το αμάξι χρείαζεται ζέσταμα πριν ξεκινήσουμε??? π.χ περιοχές που πρέπει να προσέξουμε πριν ξεκινήσουμε (Φίλτρα βουλομένα , χίονι στο ψυγείο κτλ...) Χιόνι στα λάστιχα... , σημεία που πιθανόν να υπάρχει πάγος στο αυτοκίνητο. [/code] |
Tomcat έγραψε: |
Φαντάζομαι οτι κάτω απο αυτές τις συνθήκες ,θα πρέπει να ελέγξουμε πριν ξεκινήσουμε και τα υγρά του καθαριστήρα. Το νερό το οποίο μπορεί να ρίξουμε για να καθαρίσουν τα τζάμια είναι πολύ εύκολο να παγώσει ..... σ'αυτές τις θερμοκρασίες.Προσωπικά χρησιμοποιώ μίγμα (Νερού - αιθανόλης) και δεν μου έχει παρουσιαστεί προς το παρων πρόβλημα.
Με τους καθαριστήρες τι κάνουμε?? Πρεπει να τους έχουμε σηκωμένους ή δεν παίζει καποιο συγκεκριμένο λόγο? Ποιο σημεία τείνουν προσοχής στον καθαρισμό από το χίονι? Τhanx Δημήτρη! |
seridim έγραψε: |
Και ποτέ δεν σηκώνουμε το χειρόφρενο γιατί θα πάρουμε τις πίσω ρόδες βόλτα σέρνοντας |
Tomcat έγραψε: | ||
???????? |
seridim έγραψε: | ||||
Στέλιο αν σηκώσεις το χειρόφρενο και κάνει κρύο θα παγώσουν οι πίσω ρόδες και μετά αν ξεκινήσεις δεν θα γυρνάν αλλά θα σέρνονται. |
kovac έγραψε: | ||||||
![]() ![]() ![]() Αυτό δεν το ήξερα!!!!! Παίζει ρόλο αν έχεις δίσκους ή ταμπούρα? Thanks Δημήτρη. ![]() |
seridim έγραψε: | ||||||||
Xρήστο για τα ταμπούρα που έχω εγώ σίγουρα ισχύει. Το έχω δοκιμάσει. μάλλον ισχύει και για όσους έχουν δίσκους πίσω. |
STELIOS έγραψε: |
Σημερα το μεσημερι πηγα να μπω στο αμαξι μου και.... ειχαν παγωσει οι πορτες. Μεχρι και απ'το πορτ παγκαζ προσπαθησα να μπω αλλα τιποτα, κι'αυτο παγωμενο. |
Χα, χα, χα, πραγματικα αυτο δεν ξερω σε ποια θεματικη ενοτητα να το βαλω, ισως θα'ταν καλητερα στα ανεκδοτα αλλα αφου εδω μηλαμε για χιονια here we go:
Ημουν εξω πριν λιγο και ειδα το απιστευτο, ενα 206 cc με αλυσιδες στις..... ΠΙΣΩ ροδες !!!! Χα, χα, χα ηταν καπου στη Εκαλη. Λες να διαβασε αυτο το topic και να τις εβαλε ετσι ωστε αν του κολισει το χειροφρενο να ξεκολισει λογο προσφισης?? Ουπς, ελπιζω να μην ηταν κανεις απ'το club. Μαλλον καμια γηναικα θα'ταν ή κανας γερος που θα νομιζε πως ολα τα αμαξια εχουν πισω κινηση. Πραγματικα δεν κοροϊδευω κανεναν αλλα μου φανηκε πολυ αστειο. Και θα ελεγε ο καίμενος "Αμαν πακετο, ουτε με αλυσιδες δεν κινηται αυτο το ρημαδι!!!" ![]() ![]() ![]() |
Ημουν εξω πριν λιγο και ειδα το απιστευτο, ενα 206 cc με αλυσιδες στις..... ΠΙΣΩ ροδες !!!! |
Tomcat έγραψε: | ||
???????? |
lia206cc έγραψε: | ||||
???????? Αυτός δεν είναι ο σκοπός μας; ![]() ![]() ![]() Γιααααααααα να συγκεντρωθούμε λίγο.... αρκετά μας την έχει σπάσει αυτή η ιστορία με το χιόνι στην "Ελλάδα"... ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!! |
Daloup-man έγραψε: | ||||||
Ο σκοπός του χειροφρένου είναι να μας βοηθάει στο να πάρουμε κάποιες στροφές και να πλασαριστούμε καλύτερα πάλι σε στροφές!!! |
lia206cc έγραψε: | ||||||||
![]() Τι μου λες !!! και το τιμόνι γιατί το έχουμε; |
Daloup-man έγραψε: | ||||||||||
Αλήθεια!!!!!!!!!!!!! Πίστεψέ με!!!! Το τιμόνι είναι για το μάζεμα ή το συγκράτημα του αυτοκινήτου-βέβαια μετά το χειρόφρενο!!!!! |
lia206cc έγραψε: | ||||||||||||
Εντάξει Σουμάχερ, με κάλυψες... βρε ![]() (στο τρίτο πουλάκι καίγεσαι) |
Daloup-man έγραψε: |
Κατάλαβα που το πας !!!!!!!!!!
Μάλλον θέλεις βολτούλα . . . για να ξεχάσεις και τ'όνομά σου !!!! ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||
![]() & tziiiiiiizzzzzzz... φίλε, κάηκες! |
Daloup-man έγραψε: | ||||
Λεεεεες ???? Εγώ συνεχίζω να πιστεύω οτι θες βολτούλα . . . |
Πέτρος έγραψε: | ||||||
Πρόσεξε μη σε πάει αντι να της πας και ξεχασεις εσύ το ονομα σου...!!! |
Daloup-man έγραψε: | ||||||||
Ω ρε πο**τη* και εσύ βόλτα θες ? ? ? ? Η' καμιά κοντρίτσα . . . όταν λιώσουν τα χιονάκια για να ψάχνεις και τις 16 βαλβίδες σου ? ? ? |
Πέτρος έγραψε: | ||
μικρέ μην παίρνεις πολύ θάρρος γιατι τελειώνει το στρώσιμο... ![]() ![]() και κανονισε να παμε για καφε συντομα! |
Daloup-man έγραψε: | ||||
Το στρώσιμο τελειώνει . . . "τελειώνουν" και τα χιόνια όμως . . . αν κατάλαβες,κατάλαβες!!! Και δεν θα τα πάμε σε "φλωροευθίες" . . . και τότε,δεν θα σου φτάνουν ούτε 190+ . . . |