Vaggelis έγραψε: |
Έλεγξες πριν ξεκινήσεις, μήπως είχε μπει χιόνι στον κινητήρα σε κανένα φίλτρο;;; |
kostas έγραψε: |
Λοιπον εχω 2 αποριες που θα ηθελα αν μπορουσατε να μου λυσετε.
1.Πως θα μπορεσω να ανοιξω τα τζαμια που εχουν κολλησει; Τα εβρεξα αλλα τιποτα.Καμια ιδεα(εκτος απο το να περιμενω); 2.Η απορια με περισσοτερη ουσια.Καθως ερχομουν απο το κεντρο στο σπιτι και ειχα φτασει κοντα στο σπιτι μου,πηγαινα με 30χλμ και πλησιαζα μια απο τις πολλες διασταυρωσεις.Φρεναρω λιγο(δε θυμαμαι ρε γα**το αν ειχα μεσα 2α ή 3η) και...ΕΣΒΗΣΕ.Οι στροφες δεν ειχαν πεσει πολυ ωστε να δικαιολογηθει κατι τετοιο(αυτο το θμαμαι). Το αμαξι σχεδον ακυβερνητο κατευθυνοταν προς ενα αμαξι και το πεζοδρομιο αλλα η χαμηλη ταχυτητα,πιστευω και τα λαστιχα γιατι τα αλλαξα προσφατα,αποσοβησαν το μοιραιο.Που οφειλοταν αυτο; Υ.Γ.:Ευτυχως που αλλαξα τα GT2 γιατι αλλιως... |
Vaggelis έγραψε: |
Έλεγξες πριν ξεκινήσεις, μήπως είχε μπει χιόνι στον κινητήρα σε κανένα φίλτρο;;; |
Svstouk έγραψε: |
2. Σου μπλόκαραν οι τροχοί και συνεπώς το αμάξι έσβησε, καθώς φαντάζομαι ότι δεν πατούσες συμπλέκτη. Ξαφνιάστηκες; Είναι απίστευτο, δεν είναι; Κι όμως το έχω πάθει κι εγώ και ξέρω. ![]() Υ.Γ. Kαλά έκανες και πέταξες τα GT2. ![]() |
marianthi έγραψε: |
Τα λέω εγω! Μή πείνετε ![]() ![]() |
marianthi έγραψε: |
Τα λέω εγω! Μή πείνετε ![]() ![]() |
kostas έγραψε: |
2.Η απορια με περισσοτερη ουσια.Καθως ερχομουν απο το κεντρο στο σπιτι και ειχα φτασει κοντα στο σπιτι
μου,πηγαινα με 30χλμ και πλησιαζα μια απο τις πολλες διασταυρωσεις.Φρεναρω λιγο(δε θυμαμαι ρε γα**το αν ειχα μεσα 2α ή 3η) και...ΕΣΒΗΣΕ.Οι στροφες δεν ειχαν πεσει πολυ ωστε να δικαιολογηθει κατι τετοιο(αυτο το θμαμαι). Το αμαξι σχεδον ακυβερνητο κατευθυνοταν προς ενα αμαξι και το πεζοδρομιο αλλα η χαμηλη ταχυτητα,πιστευω και τα λαστιχα γιατι τα αλλαξα προσφατα,αποσοβησαν το μοιραιο.Που οφειλοταν αυτο; Υ.Γ.:Ευτυχως που αλλαξα τα GT2 γιατι αλλιως... |
kostas έγραψε: | ||
Ετσι ετσι... |
SnakeMJK έγραψε: |
Το σβήσιμο της μηχανής στον πολλαπλασιαστή οφείλεται ρε guys. Εδώ και 25.000χλμ που τον έχω αλλάξει δεν μου έχει ξανασβήσει. Τέλος, σε μία μικρή έρευνα αγοράς με άλλα 206, παρατήρησα ότι όσοι έβαζαν "φτηνή" βενζίνη αντιμετώπιζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα! |