Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Λιπαντικά για 2.0 κινητήρα petrosgt - Πεμ 12 Φεβ 2004, 11:12:05 Θέμα δημοσίευσης: Λιπαντικά για 2.0 κινητήραsxetika me to 2.0 l moter iparxei kapoia protasi gia lipantika??konstantinos - Πεμ 12 Φεβ 2004, 11:29:13 Θέμα δημοσίευσης:
για το δίλιτρο... όχι, υπάρχουν όμως για όλους τους κινητήρες που φόρεσε - φοράει το 206. Ψάξε και βρες μέσα στο forum. Καλή δύναμη!!! 206xs - Τετ 06 Οκτ 2004, 11:52:41 Θέμα δημοσίευσης:
Η λιον του φοράει 5-40 Shell στο βιβλιαράκι προτείνει απο 0-40 μέχρι 15-50 για μένα εξαρτάται απο τη χρήση του μοτέρ αν πας συνέχεια κόφτες πάρε παχύρευστο λάδι δηλαδί 15-50 αν πας νορμάλ πάρε πιο λεπτόρευστο τώρα απο μάρκες προτίμησε κάποια που πληροί τις προδιαγραφές Sl/cj και a3/b3 και αν βρείς κάποιο που να πληροί προδιαγραφές PSA (εγώ μόνο το shell έχω βρει) το θέμα είναι οτι ναι μεν τα συνθετικά λάδια αντέχουν 20.000 αλλά όχι κόφτες και θέλουν συμπλήρωμα αν δεις να σου καίει υπερβολικά λάδι πήγαινε για αλλαγή όπως επίσης καλό είναι να τα αλλάζεις μια φορά το χρόνο ανεξαρτήτως χιλιομέτρων αν κινίσαι αθήνα γιατί στην επαρχία δεν ταλαιπωρείται τόσο το αυτοκίνητο γιατί κινείται σε ανοιχτό δρόμο για αυτό σε όλη την ευρώπη το έχουν γυρίσει στα diesel για την πόλη που επειδή δουλεύουν σε χαμηλές στροφές και έχουν μεγάλη ροπή καταπονούνται λιγότερο στην πόλη. Τώρα μάρκες στην Ελλάδα έχει κάνει όνομα η Motul η Valvoline και η Castrol εγώ στο 1.4 είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος και από τα BP. Τώρα στο δίλιτρο δεν έχω αλλάξει λάδια ακόμα. Ronin - Τετ 06 Οκτ 2004, 12:23:39 Θέμα δημοσίευσης: Re: Λιπαντικά για 2.0 κινητήρα
petrosgt έγραψε:
sxetika me to 2.0 l moter iparxei kapoia protasi gia lipantika??
Εγώ πάντος ,φίλε τζίτουρα Πέτρο,χρησιμοποιώ το Motul 300V Crono 10W-40.