PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Προστασία κρυστάλλων για την ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVB

Svstouk - Τετ 11 Φεβ 2004, 22:13:04
Θέμα δημοσίευσης: Προστασία κρυστάλλων για την ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVB
Εδώ και μια βδομάδα, έχω στείλει e-mail στην Peugeot σχετικά με την προστασία που παρέχουν τα -μαμά- κρύσταλλά μας στους επιβάτες από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVB.

Η ιστορία ξεκίνησε ως εξής. E-mail στην Πεζό Γαλλίας με το σχετικό ερώτημα. Μου απαντάνε να απευθυνθώ στην LION HELLAS Confused . E-mail στην Πεζό Ελλάδος (τρομάρα μας) και απαντάνε να απευθυνθώ στην Πεζό Γαλλίας διότι αυτοί δεν έχουν τις τεχνικές πληροφορίες που ζήτησα (αυτό το σέβομαι). Cool

Ξανά-μανά e-mail στη Γαλλία, όπου μου ζητήσανε εξτρά πληροφορίες και πήρα απάντηση ότι πολύ σύντομα θα έχω απάντηση στο ερώτημά μου.

Όταν πάρω το e-mail τους, θα σας το ανακοινώσω.
Baphomet - Τετ 11 Φεβ 2004, 22:26:44
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προστασία κρυστάλλων για την ηλιακή ακτινοβολία UVA και
Svstouk έγραψε:
Εδώ και μια βδομάδα, έχω στείλει e-mail στην Peugeot σχετικά με την προστασία που παρέχουν τα -μαμά- κρύσταλλά μας στους επιβάτες από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVB.

Η ιστορία ξεκίνησε ως εξής. E-mail στην Πεζό Γαλλίας με το σχετικό ερώτημα. Μου απαντάνε να απευθυνθώ στην LION HELLAS Confused . E-mail στην Πεζό Ελλάδος (τρομάρα μας) και απαντάνε να απευθυνθώ στην Πεζό Γαλλίας διότι αυτοί δεν έχουν τις τεχνικές πληροφορίες που ζήτησα (αυτό το σέβομαι). Cool

Ξανά-μανά e-mail στη Γαλλία, όπου μου ζητήσανε εξτρά πληροφορίες και πήρα απάντηση ότι πολύ σύντομα θα έχω απάντηση στο ερώτημά μου.

Όταν πάρω το e-mail τους, θα σας το ανακοινώσω.

μηπως αν την εψαχνες μεσω της εταιριας που φτιαχνει τα τζαμια (την γραφει επανω) θα ειχες καλύτερα αποτελεσματα? Smile
Svstouk - Πεμ 12 Φεβ 2004, 08:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
Χε χε, αυτό είχα σκοπό να το κάνω έτσι κι αλλιώς για διασταύρωση πληροφοριών! Wink
Svstouk - Δευ 23 Φεβ 2004, 23:03:35
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, τα νέα ήρθανε εδώ και καιρό, απλά περίμενα και επίσημη έγκριση από την Peugeot για να τα δημοσιεύσω.

Οι τιμές αναφέρουν την προστασία των κρυστάλλων στην ηλιακή ακτινοβολία UV επί τοις εκατό.

Σημειώστε :

Παρμπρίζ : 100%

Πλαϊνά : 50%

Πίσω παρμπρίζ : 60%

Μιλάμε για το μπροστινό παρμπίζ που ιωδίζει, νομίζω ότι το έχουν τα μοντέλα από το 2000 και μετά.

Η έρευνα έγινε ειδικά για την υπεριώδη ακτινοβολία A και Β, διότι αυτή είναι και η πιο επικίνδυνη για το δέρμα και τα μάτια μας.

Υ.Γ. Έγινε και επίσημη αναφορά στο 206 Club Hellas στην Peugeot Γαλλίας. Wink
mick206 - Τρι 24 Φεβ 2004, 10:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:

Έγινε αναφορά για το club απο την Peugeot Γαλλίας; Δεν το κατάλαβα και καλά στην αρχή... Scratch Μετά πήρα τα χαμπάρια μου... Laughing
shark_zak - Τρι 24 Φεβ 2004, 11:30:28
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Λοιπόν, τα νέα ήρθανε εδώ και καιρό, απλά περίμενα και επίσημη έγκριση από την Peugeot για να τα δημοσιεύσω.

Οι τιμές αναφέρουν την προστασία των κρυστάλλων στην ηλιακή ακτινοβολία UV επί τοις εκατό.

Σημειώστε :

Παρμπρίζ : 100%

Πλαϊνά : 50%

Πίσω παρμπρίζ : 60%

Μιλάμε για το μπροστινό παρμπίζ που ιωδίζει, νομίζω ότι το έχουν τα μοντέλα από το 2000 και μετά.

Η έρευνα έγινε ειδικά για την υπεριώδη ακτινοβολία A και Β, διότι αυτή είναι και η πιο επικίνδυνη για το δέρμα και τα μάτια μας.

κατατοπιστικοτατος....
και προσθετω συν την προστασια απο προσθετες μεμβρανες, αναλογα με την αποχρωση τους... Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες