ironman02 έγραψε: |
Παιδιά έχω μια απορία αν γνωρίζει κανείς, γιατί ξέρω ότι μερικοί έχετε αλλάξει και το ταχύμετρο σας με αυτό του RC για τα 207.
Ξέρετε αν αλλαχτεί το κοντέρ με ένα άλλο τι χλμ θα έχει γραμμένα πάνω; Τα παίρνει από τον εγκέφαλο και θα δείχνει τα ίδια ή θα δείχνει τα χλμ του νέου κοντέρ που θα μπεί; Επιπλέον αν γνωρίζει κανείς αν μπεί αγγλικό κοντέρ που δείχνει σε μίλια, τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση; Θα παραμείνει σε μίλια και θα λειτουργεί κανονικά ή παίζει να δείξει και αυτό τα γραμμένα χλμ σε χλμ και όχι σε μίλια; Δε ξέρω αν παίρνει πληροφορία από τον εγκέφαλο ή μένουν στο κοντέρ αυτά... Thanks αν γνωρίζει κάποιος!!!! ![]() |
ironman02 έγραψε: |
ή το προτιμότερο που σκέφτομαι είναι να τα ανοίξω και τα 2 και να βγάλω την άσπρη πλακέτα από μέσα που έχει ζωγραφισμένα τα μίλια και να αντικαταστήσω τη μαμά που έχει χλμ.
Δεν είμαι σίγουρος πόσο εύκολο θα είναι αυτό βέβαια, αλλά έτσι δε θα πειραχτεί τίποτα από τα χλμ, μίλια κτλ στον εγκέφαλο. Thanks! |
Mono AEK έγραψε: | ||
Σε αυτη τη περιπτωση ναι μεν το κοντερ θα λεει μιλια αλλα θα συνεχισει να μετραει χιλιομετρα ![]() |