Μανος106 έγραψε: |
Καλημερα στην ομαδαρα!εχω ενα 106 ραλυ και εχω στα χέρια μου κάποιες φιμε μεμβράνες και θελω να τις βάλω μιας και υπαρχουν μονος μου!εχει τόποθετησει καποιος άλλος μεμβράνες ώστε να μπορει να μου πει δυο πραγματα τι και πως;;;επισης αν εχετε να προτείνετε καποια μεμβράνη αλλη δεχτείς οι προτάσεις!θελω το νούμερο 2!αν μπορει καποιος ας μου δώσει τα φώτα του!ευχαριστω! |
Επισης μια ερώτηση!θελω καποια αυτοκόλλητα.ενα αυτοκόλλητο σημαία της γαλλιας,2 λιοντάρια για κατω απο τους καθρέπτες,και κατι σαν αυτο που εχει η σελίδα μας με το λιοντάρι και το psclub.γνωριζετε που μπορω να τα βρω; |
Λευτέρη που στο πασακακι ειναι;τιμή ξέρουμε;;η διαδικασία απο την αρχη ως το τελος ποια ειναι για να τα βάλω; |
η διαδικασία απο την αρχη ως το τελος ποια ειναι για να τα βάλω; |
Andreasf1 έγραψε: |
Τις foliatec πάντως και πολύ καλής ποιότητας δεν τις λες..
Σε ενα Isuzu dmax που έχω foliatec έχουν ξεθωριασει σε σημείο που σχεδόν δεν έχει φιμε και ψάχνω να το ξανά περάσω.. Αν βρω καλής ποιότητας σίγουρα θα καθησω με τον 309lover να του περάσουμε! ![]() |
Ωραιο μαστορακι!!!θα επιχείρησω με ενα φιλαρακι που εχει ξαναβάλει και θα δουμε!στο 106 εχω ακουσει οτι πρεπει να αλλαξει κάποιες Τσιμουχες στις πόρτες γιατι απο το ανοιξε κλείσε γρατζουναει τις μεμβράνες!ισχυει ; |
Επισης μια ερώτηση!θελω καποια αυτοκόλλητα.ενα αυτοκόλλητο σημαία της γαλλιας,2 λιοντάρια για κατω απο τους καθρέπτες,και κατι σαν αυτο που εχει η σελίδα μας με το λιοντάρι και το psclub.γνωριζετε που μπορω να τα βρω; |