Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΒΛΑΒΗ ΦΛΑΣ! thodoras - Τετ 11 Φεβ 2004, 13:36:53 Θέμα δημοσίευσης: ΒΛΑΒΗ ΦΛΑΣ!
Παιδια γεια σας και παλι...
Εχω ενα προβλημα με το φλας!
Αναβει το αριστερο χωρις να εχω πειραξει το μοχλο!!!
Το κανει οποτε του τη βαραει!
Εκει που οδηγω,βλεπω το αριστερο βελακι του φλας αναμενο!
Τι παιζει??
Εχει συμβει σε κανενα απο εσας?? konstantinos - Τετ 11 Φεβ 2004, 13:43:20 Θέμα δημοσίευσης: http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1562thodoras - Πεμ 19 Φεβ 2004, 10:19:22 Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα θα παει ο πατερας μου το αμαξι μου σε ενα ηλεκτρολογειο για να φτιαξει το προβλημα με το φλας που σας ειχα πει...
Ακουστε ομως τι κουφο του ειπανε οταν τους πηρε τηλεφωνο και τους ειπε για το προβλημα αυτο!
Του ειπανε οτι φταιει ο συναγερμος!!!
Ειναι δυνατον??? mick206 - Πεμ 19 Φεβ 2004, 10:23:55 Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Ειναι δυνατον???
Σε συνεργεία ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!thodoras - Πεμ 19 Φεβ 2004, 15:07:04 Θέμα δημοσίευσης:
Το φλας φτιαχτηκε!!!
Απ οτι μου ειπε ο πατερας μου κατι κολαγε στο φλας και το εφτιαξε,και επισης εφταιγε και ο συναγερμος...
Οπως και να χει,φτιαχτηκε!
Κοστος=20 ευρω.
Καλα δεν ειναι? kanelj - Τρι 24 Φεβ 2004, 07:55:36 Θέμα δημοσίευσης:
δεν εβρισκα παρομοιο topic για να γραψω αυτο που θελω και γι'αυτο το γραφω εδω...
μαλλον επειδη ειχα να καθαρισω αρκετο καιρο το αυτοκινητο μου μεσα σε συνδιασμο με την υγρασια μαλλον,ο λεβιες που τον τραβας προς τα εξω στο τιμονι για να αναψεις τα μεγαλα φωτα,μου κανει κολπα!
οταν θελω να αναψω τα μεγαλα ή δεν αναβουν ή θα πρεπει να τον τραβηξω με δυναμη σαν να εχει πιασει σκονη μεσα στο βαρελακι.
μπορω να κανω κατι γι΄αυτο?καμμια ιδεα? Touristas - Τρι 24 Φεβ 2004, 08:01:17 Θέμα δημοσίευσης:
Για αρχη μπωρις να ριξης ενα σπρει επαφων και να των δπθλεψεις μημπως και στρωση!!!Αρκη να μην ειναι MUX !!!! kanelj - Τρι 24 Φεβ 2004, 08:02:38 Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Για αρχη μπωρις να ριξης ενα σπρει επαφων και να των δπθλεψεις μημπως και στρωση!!!Αρκη να μην ειναι MUX !!!!