theflame έγραψε: |
Για διαδικασίες δεν τα ξέρω τα πράγματα, ένας δικηγόρος θα μπορούσε να βοηθήσει καλύτερα. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι από παλαιότερο μου πάθημα (ευτυχώς την είχα βγάλει μόνο με στραβωμένη ζάντα) υπεύθυνοι είναι οι δήμοι και όχι το ΥΠΕΧΩΔΕ.
|
Επίσης εκείνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να βγάλεις μία φωτογραφία του τόπου και της λακκούβας μην την βρεις βουλωμένη... Ποτέ δεν ξέρεις!!!! |
Κατά τα άλλα... περαστικά και κουράγιο. Ελπίζω το κόστος να μην ανέβει πολύ και να μπορέσεις να αλλάξεις αμορτισέρ-ελατήρια και όχι να μείνουν στην αναμονή προκείμένου γρήγορα να ξεχάσεις το άσχημο συμβάν και να ασχολειθείς με τις βελτιωμένες επιδόσεις του 206 σου!!!! |
chatasos έγραψε: |
ΥΓ: Σκέφτομαι για μήνυση στο ΥΠΕΧΩΔΕ, γνωρίζει κανείς τις διαδικασίες? Χρειάζεται δικηγόρος? |
Δυστυχώς το δημόσιο θέλει πολύ ακόμα για να μπορεί να λέει ότι
εξυπηρετεί του πολίτες του με άμεσες και συνοπτικές διαδικασίες. |
christhehealer έγραψε: | ||
Chatasos επαναλαμβάνω ότι στην περιπτωσή σου υπάρχει δεδικασμένο και μάλιστα αν θυμάμαι καλά είναι απόφαση Άρειου Πάγου. Έχει καθοριστική σημασία αυτό. |
Έχουμε και λέμε...
Ακρόμπαρο 27.64 ευρώ Ψαλίδι αριστερό 70.78 ευρώ Αμορτισέρ αριστερό 38.63 ευρώ Ακραξώνιο αριστερό 130 ευρώ + και ένα δεξί αμορτισέρ (γιατί ήταν στα τελευταία του) 38.63 ευρώ Σύνολο 305.68 ευρώ ....συν την εργασία. ΥΓ: μόνο 39 ευρώ το αμορτισέρ? Και τα aftermarket τα πληρώνουμε 100 τουλάχιστον? |