PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - Προβλημα με καθισμα οδηγου σε 207 rc

manos_rc - Τετ 04 Φεβ 2015, 12:56:11
Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με καθισμα οδηγου σε 207 rc
Γεια χαρα σε ολους.. (μετα απο αρκετο καιρο απουσιας ειναι η αληθεια αν και διαβαζω σχεδον καθε μερα τα του forum)

Θελω την οποια βοηθεια - εμπνευση εχετε σε ενα θεματακι που προεκυψε.. Στο καθισμα μου εχει ξεκολησει απο την αριστερη μερια (οπως καθομαστε) στο υψος του ωμου το πλαινο κομματι.. για να γινω πιο ακριβεις στο πλαστικο που τραβας την λαβη για να παει μπροστα το καθισμα και να μπει καποιος πισω εχει ξεκολησει εκει το πιο μπροστα κομματι που ειναι δερμα(?). Σαν αυτακι ειναι αν μπορω να δωσω καλυτερη περιγραφη. (ελπιζω να καταλαβατε..αν οχι σας δικαιολογω απολυτα Rolling eyes ). Αν βαλω μια δυνατη κολλα (βενζινοκολα? εποξεικη? ) παιζει να ερθει στα ισα του και να κρατησει ή να μην το παιδευω το θεμα και να παω σε ταπετσερη? (το οτι δε το εχω κανει ακομα εγκειται καθαρα σε ελλειψη χρονου δουλειας κτλ)..

Ευχαριστω εκ των προτερων κι αν δεν εχω εξηγησει κατι σωστα ρωτηστε ελευθερα..
marios_207_GT - Τετ 04 Φεβ 2015, 19:00:18
Θέμα δημοσίευσης:
Να πας σε ταπετσερη γιατι ειναι "λεπτο" το ζητημα και μπορει να κανεις κατι λαθος, ασε που εκει δεν θα βαλουν βενζινοκολα υπαρχουν ειδικες κολλες για αυτα.
akis1976 - Τετ 04 Φεβ 2015, 20:56:13
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:
Να πας σε ταπετσερη γιατι ειναι "λεπτο" το ζητημα και μπορει να κανεις κατι λαθος, ασε που εκει δεν θα βαλουν βενζινοκολα υπαρχουν ειδικες κολλες για αυτα.

+1 αν το δικό μου πάθει κάτι τέτοιο θα μου έρθει εγκεφαλικό Laughing
manos_rc - Πεμ 05 Φεβ 2015, 11:33:22
Θέμα δημοσίευσης:
xaxa...εγω δε το εχω παρει τοσο βαρια οκ.. ξενερωμα ειναι ναι αλλα καταλαβα οτι το καθισμα δεν αντεχει τους ωμους μου μαλλον Embarassed .. Θα δοκιμασω λοιπον ταπετσερη γιατι φαινεται και μπαμ μολις μπαινω στο αμαξι (αλλωστε μονο οποιος μπει στη θεση του οδηγου μπορει να το προσεξει).
NoDsl - Παρ 05 Οκτ 2018, 12:26:27
Θέμα δημοσίευσης:
Έχουμε καμια πρόταση για δερματίνες, Αθήνα; θελω να κάνω retouch σε κάθισμα.
NoDsl - Πεμ 08 Νοέ 2018, 21:52:54
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
Έχουμε καμια πρόταση για δερματίνες, Αθήνα; θελω να κάνω retouch σε κάθισμα.

Κανείς; Μια απάντηση;
Mono AEK - Παρ 09 Νοέ 2018, 09:42:50
Θέμα δημοσίευσης:
https://www.rellas.gr/index.php
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες