reselie-206 έγραψε: |
η προσωπική μου άποψη επι του θέματος είναι οτι συγκεκριμένα στο 206 δεν αξίζει να μπείς καν στη διαδικασία μετατροπής αφου αν βάλεις τα χρήματα που θα σου κοστίσει (+ τη ταλαιπωρία αν δεν πάνε όλα ρολόι, + το οτι θα έχεις ένα αυτοκίνητο φρανκενσταιν αν μπείς στη διαδικασία για 16v μοτόρι) + τα χρήματα που θα πάρεις αν το πουλήσεις παίρνεις ενα πχ 206 XS 1.4
Σε κάθε περίπτωση αν δώσεις το δικό σου μινιμουμ 2000€ (αν είναι '00 και μετά) και βάλεις και 1500€ (κάτι παραπάνω απ'ότι θεωρητικά θα σου πάει η μετατροπή) παίρνεις μέχρι και 206 1.6 GTI >2004 που φυσικά δεν έχει καμία σχέση ούτε σε σαλόνι ούτε στήσιμο ούτε μοτέρ ούτε αξεσουΆΡ (αυτόματα φώτα,υαλοκαθαριστηρες κτλπ) |
Manos206 έγραψε: |
Το πιο σοφο φιλιππε ειναι να μαθεις πανω σε αυτο χωρις να του κανεις την παραμικρη μετατροπη γτ δεν αξιζει και οταν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο..! Στο λεω εγω που ειχα ακριβως το ιδιο.. 1.1 και μετα 1.6.. |
Philduke7 έγραψε: |
Ούτε καν Φ.Ε.Κ+ πρόγραμμα? |
Manos206 έγραψε: | ||
Εγω ειχα απλα μια εξατμιση σαν πιτσιρικας για το καυλαντισμα! αλλα για μενα προς θεου οχι προγραμμα! φιλτρο εβαλα για πολυ λιγο και το μονο που καταφερα ηταν να το κανω να καιει. Τπτ παραπανω.. Για εμενα απο την εμπειρια μου καθε ευρω που εβαλα σε αυτο το αμαξι το μετανιωσα.. Αλλα στα 18 ειναι διαφορετικα τα πραγματα.. ![]() |
z@ck! έγραψε: |
χαχαχαχαχα
και ενα σταυλο να τα βαζεις!! Οχι φιλαρακι... το προγραμμα σου δινει αναλογα με το μοτερ που φορας και τα βελτιωτικα περιφεριακα που του εχεις βαλει επανω.. Και σκεψου το εξης... τι θα προτημουσες? ενα 1100 που θα καιει σαν 1600 8ν στην καλυτερη, και θα πηγαινει σαν 1400 στην καλυτερη η ενα 1600 κατευθειαν? ![]() |
Philduke7 έγραψε: |
Το πρόγραμμα δεν σΟυ δινει 20-30 ιππους? |