ntinos έγραψε: |
Σημερα το απογευμα πηρα το αυτοκινητο απο το "τζαμαδικο"
Αυριο θα το εξετασω προσεχτικα,και θα ανεβασω φωτογραφιες να δειτε οι "κυριοι"χθες εγιναν και απειλητικοι του τυπου "πηγαινε σε οποια ενδικα μεσα θελεις δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα" κλπ.Καταλαβαινετε.Τους ειπα να τοποθετησουν το κρυσταλλο να τελειωνω με αυτους, διοτι εδω φιλοι ειναι Ελλαδα.Δεν βρισκεις ποτε το δικιο σου.Απλα οτι εργασιες κανουμε στο αυτοκινητο πρεπει να ειμαστε διπλα τους κι ας ενοχλουνται.Ηταν η πρωτη φορα που το εκανα αυτο,το οτι δεν ημουν παρων, διοτι ειχα εμπιστοσυνη σε αυτον που μου τους συστησε. Τωρα ,δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να ονοματισω το μαγαζι δημοσια.Αν πρεπει,να το κανω.Θα πρεπει να ξαναδιαβασω τους ορους δεν τους θυμαμαι. Οποιος θελει με πμ θα του το πω. Να σας πω οτι εχω ερθει σε επαφη και με τα κεντρικα της εταιρειας οι οποιοι μου ζητησαν αν εχω φωτογραφιες να τις στειλω,και οτι ο διευθυντης θελει να μιλησουμε. Αυτα προς το παρων Αυριο με φωτο |
οι "κυριοι"χθες εγιναν και απειλητικοι του τυπου "πηγαινε σε οποια ενδικα μεσα θελεις δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα" κλπ.Καταλαβαινετε.Τους ειπα να τοποθετησουν το κρυσταλλο να τελειωνω με αυτους, διοτι εδω φιλοι ειναι Ελλαδα.Δεν βρισκεις ποτε το δικιο σου. |
Τωρα ,δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να ονοματισω το μαγαζι δημοσια.Αν πρεπει,να το κανω.Θα πρεπει να ξαναδιαβασω τους ορους δεν τους θυμαμαι. |
reselie-206 έγραψε: |
ρε τη carglass ![]() Eμένα μου είχαν βάλει στο 206 ένα 'μαγικό' τζάμι παραθύρου που αν κοιτούσες απο μέσα τον τζάκ έβλεπες το γίγαντα ![]() |
marios_207_GT έγραψε: | ||
Πραγματικα δεν θελω να κανω διαφημιση και δεν εχω κανενα κερδος αλλα σου ξανα λεω εχω ατομο να σου κανει επισκευη μεσω της δουλειας εγω θα σου δωσω το τηλεφωνο θα του πεις οτι εισαι και καλα φιλος δικος μου και θα το φτιαξεις, κανει επισκευη και σε ταμπλο τον ρωτησα σημερα που μας εφτιαξε ενα δερματινο σαλονι (βαψιμο) και ενα σκισμενο τιμονι) και στις 2 περιπτωσεις το αποτελεσμα ηταν τρομακτικα τελειο. |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||||
επρεπε να τους πεις οτι θα φατε κράξιμο σε ολα τα φορουμ αυτοκινητου και σε ολους τους γνωστους μου κτλ με καθε ευκαιρια θα σας θάβω ![]()
πες το, για να κανεις και μια αρχη στο κραξιμο που επιβαλεται να τους ριξεις |
Andreasf1 έγραψε: |
Ωστόσο και οι ίδιες οι αντιπροσωπίες (δεν ξέρω για όλες) σε στέλνουν έξω..
Και τα μαστορια στις αντιπροσωπίες δεν είναι και οι πλέον ειδικοί για οτι συμβαίνει στο αυτοκίνητο μας.. Υπάρχουν και εκεί μέσα χαϊβάνια που στην κάνουν την πατάτα σε ανύποπτο χρόνο!! Η μόνη λύση είναι να είσαι απο πάνω τους, για οτιδήποτε δουλειά κάνουν στο αυτοκίνητο σου, που και πάλι το κακό δεν αργεί να γίνει.. Αλλά τουλάχιστον το βλέπεις και δεν μπορεί ο άλλος να στο παίζει κορόιδο μετά.. |
ενα καλο βιντεακι
http://youtu.be/6MDt0v0X6iM |
Που να το πηγαινα στην αντιπροσωπεια?
Αυτοι δεν ειναι πανεπιστημονες? Ποιος ξερει τι θα γινοταν εκει!Ισως να ηταν τελειο δεν λεω.Εκει πληρωνεις και μετα παιρνεις το 80% απο την ασφαλεια σου.Κι αν εχεις θραυση κρυσταλλων. Εννοεις vini να το πηγαινα που? Η μαλλον τι προτεινεις απο δω και περα σε οποιον αντικαταστησει το παρμπριζ? Να παει στη αντιπροσωπεια?Carglass?Glassfit, που? |
...
Αλλα οταν σου λεει ο γνωστος σου ασφαλιστης πηγαινε σ αυτον ειναι καλος και μαθαινεις τυχαια απο συναδελφο οτι ειχαν χρονια μαγαζι με παρμπριζ πριν το franchise,τι κανεις βρε Νικο? |