PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Αλλαγη παρμπριζ και ζημια στο ταμπλο

ntinos - Κυρ 25 Ιαν 2015, 10:13:36
Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγη παρμπριζ και ζημια στο ταμπλο
Αγαπητοι θελω να μοιραστω μαζι σας το συμβαν και θελω την γνωμη σας
Μετα απο ραγισμα του παρμπριζ και αναμονη 1 μηνα να ερθει απο την Γαλλια,εγινε αυτο που δεν περιμενα.
Το αυτοκινητο το αφησα το πρωι και θα πηγαινα το απογευμα να το παρω
Πεταχτηκα πριν το μεσημερι να δω πως παει και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω.
Το ειχαν βγαλει το τζαμι και ειχαν περασει το primer,ετοιμοι να περασουν το καινουργιο.
Και βλεπω αυτα
upload

image hosting 10mb limit

image hosting 15mb

Αυτο ειναι το παλιο τζαμι

photo hosting

Καταλαβαινετε πως εγιναν.Οι κυριοι προσπαθουν να αποδειξουν οτι τα εκανα εγω ή το πλυντηριο που το παω (δεν το εχω παει ποτε) με το δερματινο πανι,ακουστε τι μου ειπαν!!Με το δερματινο πανι.Εγω επεμενα οτι το εγδαραν αυτοι και οτι δεν φευγει το αυτοκινητο απο εκει αν δεν το αλλαξουν το τμημα αυτο του ταμπλο με καινουργιο.Φωναξα και τον ασφαλιστη μου.Εγω εφυγα,πηγα στη δουλεια μου και εμαθα πως ρωτησαν στην Peugeot για το πλαστικο αυτο αλλα δεν υπαρχει και παει μαζι με το ταμπλο και παραγγελια στη Γαλλια.Δεν ξερω τι θα γινει.Το αυτοκινητο ειναι μεσα στο μαγαζι τους απο την Παρασκευη και αυριο Δευτερα η συνεχεια.
Εγω και ο ασφαλιστης μου λεμε οτι εγινε με καποιο εργαλειο πιθανον φαλτσετα,η καποιο εργαλειο πατεντα για να κοβουν την παλια κολλα.
Τι να κανω σε περιπτωση που πουν οτι δεν το εκαναν αυτοι?
Ευχαριστω
Ντινος
MAD - Κυρ 25 Ιαν 2015, 12:14:54
Θέμα δημοσίευσης:
Που έγινε αυτό??
ntinos - Κυρ 25 Ιαν 2015, 12:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εγινε εδω Αθηνα,δυτικα προαστια αλλα δεν θα σας πω ποιο ειναι το μαγαζι (αλυσιδα ειναι)εως οτου διευθετηθει το ολο θεμα
Οταν τελειωσω με το καλο,μετα θα σας πω που δεν θα το πηγαινετε για αλλαγη τζαμιου.
Τωρα αν καποιος χρειαστει να το αλλαξει ας μου στειλει πμ,πιστευω θα το δω στο mail μου

Ειμαι 3 ημερες τωρα ετοιμος να σκασω,3 χρονων το αυτοκινητο και δεν εχει παει ποτε στο πλυντηριο
και μεσα περιποιηση με 303 Aerospace Protectant
marios_207_GT - Κυρ 25 Ιαν 2015, 12:51:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το συγκεκριμενο ειναι γνωστη αλυσιδα επι της Καβαλας να πας με ενα δικηγορο εκει, εχουν καμερες μεσα, πηγαινε εσυ και ολα θα φτιαξουν. Ναι μεν δεν ξερω το κατα ποσο αξιζει σαν ποσο η ζημια να μπλεξεις αλλα οταν τον δουν θα αλλαξει η ολη συμπεριφορα τους.
ntinos - Κυρ 25 Ιαν 2015, 13:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
Επι της Καβαλας εχει 3,δυο στην καθοδο και ενα στην ανοδο
ειδα οτι απ εξω εχει καμερα,τωρα αν εχει μεσα δεν ξερω
Το θεμα ξερεις ποιο ειναι Μαριε?
Να μου το φτιαξουν και με εξοδα αυτου που το εκανε.Ειτε αυτος ειναι ιδιοκτητης,ειτε εργαζομενος.
Αλλα για να φτασω σε αυτο το σημειο να το παραδεχθουν θα πρεπει να αρρωστησω.
Αλλα ετσι πρεπει να γινει.Αν δεν μπορεις κλειστο το ρημαδι.Δεν μπορεις να καταστρεφεις την ξενη περιουσια.
Το εχω σκεφτει για τον δικηγορο,αλλα επειδη εψαχναν να βρουν ανταλλακτικο,εχω κανει πισω.Προς το παρον
Οι ασπρες γρατζουνιες ειναι γδαρσιματα,γι αυτο ειναι και ασπρα,αλλα υπαρχουν και κοψιματα αυτα που ειναι διπλα στον αριθμο πλαισιου.Η ζημια ειναι σοβαροτατη,αν το δεις απο κοντα θα κοψεις τις φλεβες σου
Giannis307 - Κυρ 25 Ιαν 2015, 13:26:51
Θέμα δημοσίευσης:
Μεσα γιατι να κανουν κατι αυτο δεν καταλαβαινω απο εξω γινετε η εργασια.....
ntinos - Κυρ 25 Ιαν 2015, 13:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω.ισως γιατι το τζαμι αν προσεξεις στην φωτο στο κατω μερος προς τη μηχανη,πρεπει να εχει κατι σαν στοπ ,κυκλικα φαινεται μια προεξοχη της λαμαρινας .Αν το τζαμι παει και φωλιαζει εκει,δυσκολο να κοψουν την κολλα με το ειδικο εργαλειο.
θα πρεπει να κοψουν απο μεσα
Αν θες κοιτα και το τζαμι στη φωτο και πες μου αν το αποτυπωμα του κοψιματος,ειδικα στο πλατυ σημειο της παλιας κολλας,εχει κοπει με το ειδικο κοπιδι?
Οχι
MAD - Κυρ 25 Ιαν 2015, 14:31:28
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω πως έμπλεξες..... Crying or Very sad
ntinos - Κυρ 25 Ιαν 2015, 14:38:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μακη αν μπλεξω,θα τους μαθει ολη η Ελλαδα
ntinos - Κυρ 25 Ιαν 2015, 15:03:44
Θέμα δημοσίευσης:
ξερει καποιος αν το τμημα το μαυρο το πλαστικο με τις δυο τρυπες για τα tweeter ,μπορει να ξεχωρισει απο το ταμπλο?

image upload no size limit
puglover - Κυρ 25 Ιαν 2015, 15:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
πω ρε φιλε τι ατζαμηδες ειναι αυτοι..Εχεις συμβουλευτει δικηγορο? Μηπως πρεπει να τους κανεις επιτοπου καμια μηνυση για φθορα περιουσιας? Αν φυγει το αμαξι απο εκει νομιζω πεταξε το πουλακι. Θα στα φαει ο δικηγορος σε εξωδικα,αγωγες,παραστασεις και θα αργησει η υποθεση να τελεσιδικησει. Μεγαλο μπλεξιμο.
ntinos - Κυρ 25 Ιαν 2015, 15:15:38
Θέμα δημοσίευσης:
το αυτοκινητο ειναι εκει χωρις τοποθετημενο τζαμι
Τους ειπα δεν θα το βαλουν αν δεν το αλλαξουν το φθαρμενο
Andreasf1 - Κυρ 25 Ιαν 2015, 16:21:48
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου έχει ξανά αλλαχθεί το τζάμι σου;

Το καλοκαίρι άλλαξαν και εγώ και εκεί που πήγα να το περάσω μου ειπαν χαρακτηριστικά πως τους πήγα το πιο εύκολο αυτοκίνητο για αλλαγή παρμπρίζ μονο να μην έχω αλλάξει ξανά τζάμι γιατί εκεί είναι ζορικα τα πράγματα (δεν γνωρίζω γιατί, λογικά πιο σκληρή κόλλα;!).

Ήμουν εννοείται όλη την ωρα απο πάνω τους μην κανουν καμια πατάτα (φοβόμουν ακριβως γιαυτό τον λογο, μην μου κανουν γρατσουνιές στο ταμπλό και στα καλύμματα που έχουν οι κολόνες) και όντως φάνηκε πολύ εύκολο. Μέσα σε λιγοτερο απο 10 λεπτά ηταν κάτω το τζάμι.

Πάντως οτι και να γίνει μην τους αφήσεις μόνους τους αυτούς να σου περάσουν το καινούργιο τζάμι γιατί στάνταρ δεν θα πατήσει καλα ουτε θα το ευθυγραμμισουν σωστά τέτοιοι ατζαμηδες που φαίνονται.

Για το κομμάτι αυτό ψάξε σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μπας και βγαίνει και βρεθεί κανας χριστιανός να το "σπάσει" και να στο δώσει. Ωστόσο δεν νομίζω οτι και να γίνεται να αλλαχθεί μόνο αυτό το κομματι θα είναι εύκολο να γίνει σαν διαδικασία. Υπομονή και καλά ξεμπερδεματα!!! Confused
MAD - Κυρ 25 Ιαν 2015, 16:42:45
Θέμα δημοσίευσης:
Για μένα φτασε το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο! Πήγαινε με δικηγόρο και ΑΠΑΙΤΗΣΕ να σου παραδώσουν το αυτοκίνητο όπως ήταν!!!
Samer - Κυρ 25 Ιαν 2015, 17:31:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα σου ελεγα αν τελικα σου παρουν καινουριο κομματι να τα παρεις ολα και πηγαινε αλλου. Απο κει τελειωσες.
ntinos - Κυρ 25 Ιαν 2015, 19:00:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχει αλλαχτει ρε παιδια το τζαμι ,πρωτη φορα ειναι.το εχω 3.5 χρονια το αυτοκινητο 60000 km εχει κανει
Και πως να το παρω ,εφ οσον το εχουν πληρωσει για να το φερουν στο μαγαζι?
Αν γινοταν πολυ ευχαριστως να παω να το βαλω εστω στην αντιπροσωπεια.
Αλλα τωρα τι να πω!!
Ειναι παντως θετικο το οτι πηραν στην Peugeot και ρωταγαν για το κομματι,δηλ με την κινηση τους αυτη δηλωνουν οτι την εκαναν την πατατα
Θα δω αυριο τι εξελιξη θα εχουμε και αν δω οτι ειναι αρνητικοι θα φερω δικηγορο
christos_99 - Κυρ 25 Ιαν 2015, 19:34:25
Θέμα δημοσίευσης:
δωσε βαση σε αυτο με τις καμερες εν ωρα εργασιας που υποθηκε, ριξε μια ματια στον χωρο εργασιας αν υπαρχουν καμερες, και αν εχουν μην σου πουν κανα χαζο του τυπου μετα απο 2 μερες διαγραφονται τα βιντεο κλπ κλπ. μαζι με δικηγορο εννοειτε αυριο πρωι..!!
RoadRunner122 - Κυρ 25 Ιαν 2015, 20:44:15
Θέμα δημοσίευσης:
Κωνσταντίνε, από τη βιβλιοθήκη ανταλλακτικών (service box) της peugeot, βλέπω πως δυστυχώς πάει μαζί με όλο το ταμπλό:

Το βγάζει ως ένα ενιαίο τμήμα (C) Confused
marios_207_GT - Κυρ 25 Ιαν 2015, 20:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν μια γενικη συμβουλη για τα καταστηματα επισκευης-αλλαγης παρμπιρζ που δεν πληρωνεις και μιλανε με ασφαλιστικες κλπ κλπ θα σας ελεγα να τα αποφυγετε, γιατι χρησιμοποιουν τζαμια που δεν ειναι γνησια(αυτο δεν παει να πει οτι ειναι μουφα κλπ απλα δεν ειναι το μαμα pilkington) το καλυτερο ειναι σε ενα ειδικο μαστορα που κανει αυτη τη δουλεια. Εγω μεσω της δουλειας ξερω ενα τετοιο ανθρωπο που εχει αλλαξει παρμπριζ (με βοηθο μαζι) σε αμαξι μεσα σε εκθεση αυτοκινητων και οι ανρθωποι που πηγες εκαναν ζημια μεσα σε συνεργειο, τι να λεμε τωρα οπως σου ειπαν παραπανω φτιαξε το ταμπλο με εξοδα τους και παρε το αμαξι απο εκει να το πας αλλου.

Υ.Γ εαν δεν βγαλεις ακρη στειλε μου ενα pm να σου δωσω ενα τηλεφωνο ενος ανθρωπου που επισκευαζει τα παντα τιμονια βαφει δεμρατινα κλπ, νομιζω πως "στοκαρει" και βαφει μετα και πλαστικα και δεν φαινεται τιποτα.
ntinos - Κυρ 25 Ιαν 2015, 21:23:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μαριε ,ευχαριστω εκ των προτερων
Το τζαμι ηρθε απο Γαλλια γνησιο λιονταρακι ,εδω δεν υπηρχε σε στοκ.

Γιαννη το ξερω δυστυχως.
Αν υπηρχε χωριστο δεν θα υπηρχε σοβαρο προβλημα.Επειδη παει με ολο το ταμπλο μαζι υπαρχει προβλημα που εξ αιτιας του κι εσυ να ησουν στη θεση του αρχιμαστορα που ξεσκισε το πλαστικο τμημα,θα υποστηριζες για να μην πληρωσεις τιποτα απο την τσεπη σου,οτι οι χαρακιες προυπηρχαν.Αστα..

Μου το ειπε μαλιστα ο εργαζομενος εκει.ο μικρος
"Τα ειδαμε οταν βγαλαμε το τζαμι,υπηρχαν" ειπε

Ευτυχως που το διατυπωσε ετσι και ελαβε την αμεση απαντηση μου
"Αρα εγινε την στιγμη που βγαζατε το τζαμι,διοτι πριν δεν τα ειδατε,αρα δεν υπηρχαν"
Μετα δεν ξαναμιλησε

υγ.μπορει να εγιναν και την στιγμη που εβγαζαν το τζαμι,να το εσυραν πανω στο ταμπλο?
ntinos - Κυρ 25 Ιαν 2015, 21:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση και για την γνωμη σας
φιλικα
Κωστας
ntinos - Δευ 26 Ιαν 2015, 11:15:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σε συνομιλια που ειχα με τον ασφαλιστη μου ο οποιος μιλησε μαζι τους σημερα,μου ειπε οτι θα το πανε προς αποκατασταση,μου ειπε για καποιον φαναρτζη Peugeot οτι θα παει να το δει και οτι μαλλον ειναι κουμπωτο το τμημα αυτο,παιδια θα παω το μεσημερι σχολωντας απο τη δουλεια και θα σας πω
Ειπαμε με τον ασφαλιστη να μην παω με δικηγορο τελικα
Δε σας κρυβω οτι ειμαι χαλια με την υποθεση
Καλημερα
ntinos - Τετ 28 Ιαν 2015, 19:09:01
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα το απογευμα πηρα το αυτοκινητο απο το "τζαμαδικο"
Αυριο θα το εξετασω προσεχτικα,και θα ανεβασω φωτογραφιες να δειτε
οι "κυριοι"χθες εγιναν και απειλητικοι του τυπου "πηγαινε σε οποια ενδικα μεσα θελεις δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα" κλπ.Καταλαβαινετε.Τους ειπα να τοποθετησουν το κρυσταλλο να τελειωνω με αυτους, διοτι εδω φιλοι ειναι Ελλαδα.Δεν βρισκεις ποτε το δικιο σου.Απλα οτι εργασιες κανουμε στο αυτοκινητο πρεπει να ειμαστε διπλα τους κι ας ενοχλουνται.Ηταν η πρωτη φορα που το εκανα αυτο,το οτι δεν ημουν παρων, διοτι ειχα εμπιστοσυνη σε αυτον που μου τους συστησε.
Τωρα ,δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να ονοματισω το μαγαζι δημοσια.Αν πρεπει,να το κανω.Θα πρεπει να ξαναδιαβασω τους ορους δεν τους θυμαμαι.
Οποιος θελει με πμ θα του το πω.
Να σας πω οτι εχω ερθει σε επαφη και με τα κεντρικα της εταιρειας οι οποιοι μου ζητησαν αν εχω φωτογραφιες να τις στειλω,και οτι ο διευθυντης θελει να μιλησουμε.
Αυτα προς το παρων
Αυριο με φωτο
reselie-206 - Τετ 28 Ιαν 2015, 19:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
ρε τη carglass Laughing

Eμένα μου είχαν βάλει στο 206 ένα 'μαγικό' τζάμι παραθύρου που αν κοιτούσες απο μέσα τον τζάκ έβλεπες το γίγαντα Laughing
marios_207_GT - Τετ 28 Ιαν 2015, 20:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
ntinos έγραψε:
οι "κυριοι"χθες εγιναν και απειλητικοι του τυπου "πηγαινε σε οποια ενδικα μεσα θελεις δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα" κλπ.Καταλαβαινετε.Τους ειπα να τοποθετησουν το κρυσταλλο να τελειωνω με αυτους, διοτι εδω φιλοι ειναι Ελλαδα.Δεν βρισκεις ποτε το δικιο σου.Απλα οτι εργασιες κανουμε στο αυτοκινητο πρεπει να ειμαστε διπλα τους κι ας ενοχλουνται.Ηταν η πρωτη φορα που το εκανα αυτο,το οτι δεν ημουν παρων, διοτι ειχα εμπιστοσυνη σε αυτον που μου τους συστησε.
Τωρα ,δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να ονοματισω το μαγαζι δημοσια.Αν πρεπει,να το κανω.Θα πρεπει να ξαναδιαβασω τους ορους δεν τους θυμαμαι.
Να σας πω οτι εχω ερθει σε επαφη και με τα κεντρικα της εταιρειας οι οποιοι μου ζητησαν αν εχω φωτογραφιες να τις στειλω,και οτι ο διευθυντης θελει να μιλησουμε.
Αυτα προς το παρων
Αυριο με φωτο

Πραγματικα δεν θελω να κανω διαφημιση και δεν εχω κανενα κερδος αλλα σου ξανα λεω εχω ατομο να σου κανει επισκευη μεσω της δουλειας εγω θα σου δωσω το τηλεφωνο θα του πεις οτι εισαι και καλα φιλος δικος μου και θα το φτιαξεις, κανει επισκευη και σε ταμπλο τον ρωτησα σημερα που μας εφτιαξε ενα δερματινο σαλονι (βαψιμο) και ενα σκισμενο τιμονι) και στις 2 περιπτωσεις το αποτελεσμα ηταν τρομακτικα τελειο.
alexandros 207 Rallye - Τετ 28 Ιαν 2015, 21:08:06
Θέμα δημοσίευσης:
ntinos έγραψε:

οι "κυριοι"χθες εγιναν και απειλητικοι του τυπου "πηγαινε σε οποια ενδικα μεσα θελεις δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα" κλπ.Καταλαβαινετε.Τους ειπα να τοποθετησουν το κρυσταλλο να τελειωνω με αυτους, διοτι εδω φιλοι ειναι Ελλαδα.Δεν βρισκεις ποτε το δικιο σου.

επρεπε να τους πεις οτι θα φατε κράξιμο σε ολα τα φορουμ αυτοκινητου και σε ολους τους γνωστους μου κτλ
με καθε ευκαιρια θα σας θάβω Twisted evil

ntinos έγραψε:

γιατι δεν πρεπει ?
πες το, για να κανεις και μια αρχη στο κραξιμο που επιβαλεται να τους ριξεις
ntinos - Τετ 28 Ιαν 2015, 21:42:41
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
ρε τη carglass Laughing

Eμένα μου είχαν βάλει στο 206 ένα 'μαγικό' τζάμι παραθύρου που αν κοιτούσες απο μέσα τον τζάκ έβλεπες το γίγαντα Laughing

Μην αναφερεστε σε ονοματα εταιρειων
Και για την ιστορια σας λεω οτι δεν ειναι η παραπανω.

Γνωμη μου ειναι ,οπως απαντησα και σε πμ.οτι η εταιρεια θελει να κανει την δουλεια της με τα καλυτερα αποτελεσματα στον πελατη της.Τωρα αν υπαρχουν μη επαγγελματιες οι οποιοι δουλευουν ανορθοδοξα,αυτους τους αναδεικνυουμε.Σε καμμια περιπτωση η καθε εταιρεια αντικαταστασης κρυσταλλων δεν θελει να γινονται τετοιες ενεργειες απο πλευρας τεχνιτων της.Μετα ειναι στην ευχερεια του πελατη το τι θα κανει.
Εγω περιμενω τι θα μου πουν τα "κεντρικα"και αναλογως θα πραξω
ntinos - Τετ 28 Ιαν 2015, 21:49:01
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:
ntinos έγραψε:
Αυτα προς το παρων
Αυριο με φωτο

Πραγματικα δεν θελω να κανω διαφημιση και δεν εχω κανενα κερδος αλλα σου ξανα λεω εχω ατομο να σου κανει επισκευη μεσω της δουλειας εγω θα σου δωσω το τηλεφωνο θα του πεις οτι εισαι και καλα φιλος δικος μου και θα το φτιαξεις, κανει επισκευη και σε ταμπλο τον ρωτησα σημερα που μας εφτιαξε ενα δερματινο σαλονι (βαψιμο) και ενα σκισμενο τιμονι) και στις 2 περιπτωσεις το αποτελεσμα ηταν τρομακτικα τελειο.

Μαριε ηδη σε θεωρω φιλαρακι χαχαχα
Σ ευχαριστω
Αφηστε να το καθαρισω πρωτα διοτι το εχουν κανει μη πω πως!!
Και θα δω Μαριε κι αν ειναι θα σε απασχολησω
Δεν καταλαβαινω πως η μηχανη εγινε μεσα στη βρωμα,τι βαζουν ?κανα σβουρακι να φανε την παλια κολλα?
Την ειχα περασει και με 303 Aerospace τρεις ημερες πριν
ntinos - Τετ 28 Ιαν 2015, 21:57:43
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros 207 Rallye έγραψε:
ntinos έγραψε:

οι "κυριοι"χθες εγιναν και απειλητικοι του τυπου "πηγαινε σε οποια ενδικα μεσα θελεις δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα" κλπ.Καταλαβαινετε.Τους ειπα να τοποθετησουν το κρυσταλλο να τελειωνω με αυτους, διοτι εδω φιλοι ειναι Ελλαδα.Δεν βρισκεις ποτε το δικιο σου.

επρεπε να τους πεις οτι θα φατε κράξιμο σε ολα τα φορουμ αυτοκινητου και σε ολους τους γνωστους μου κτλ
με καθε ευκαιρια θα σας θάβω Twisted evil

ntinos έγραψε:

γιατι δεν πρεπει ?
πες το, για να κανεις και μια αρχη στο κραξιμο που επιβαλεται να τους ριξεις

Αλεξανδρε εχεις δικιο
Αλλα θα περιμενω να δω τι θα μου πουν απο τα κεντρικα και μετα αναλογως θα πραξω
ntinos - Παρ 30 Ιαν 2015, 14:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο ειναι το νεο κρυσταλλο

image hosting over 5mb
Θα τις συνηθησω σιγα σιγα

Δεν ξερω αν τις βλεπετε εδω

free upload

Εδω εχω ακουμπησει το φακο στο τζαμι,μονο ετσι φαινεται λογω ηλιου
Οι γραμμες ειναι γυρω στα 3 cm μηκος και φανταστειτε σαν να γθαρθηκαν απο καρφιτσα.Στην αρχη ηταν ασπρες και μετα το σκουπισμα μαυρες

image ru

Αυτες ειναι γυρω στα 5cm

free upload pictures

Και μια διπλα στον αριθμο πλαισιου

gif uploader

Τι λετε?Αυτα που προεξεχουν, την κολλα εννοω,να τα κοψω?

free image host

image
puglover - Παρ 30 Ιαν 2015, 14:32:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειναι και κατι τραγικο.Το θεμα ειναι οτι δεν επρεπε να εχουν γινει εξαρχης.Παντως οπως σου ειπε ο μαριος υπαρχουν καποια μαγαζια που επισκευαζουν πλαστικα.Για πες ομως τι προεκυψε και το εκανες καραμελα και το καταπιες τελικα?Τι σου ειπαν απο τα κεντρικα?
ntinos - Παρ 30 Ιαν 2015, 15:25:39
Θέμα δημοσίευσης:
1.Τραγικο ειναι γιατι οποτε θα πλενω το αυτοκινητο και θα σκουπιζω το τζαμι θα βλεπω μπροστα μου τεχνιτες που δεν ενδιαφερονται για την περιουσια του πελατη τους.

2.Δεν το εκανα καραμελα και δεν το καταπια
Ηρθε σημερα ο επιθεωρητης της εταιρειας και μου ειπε οτι η εταρεια αποζημειωνει σε αυτες τις περιπτωσεις.Και φαινεται οτι εχει γινει απο εργαλειο.
Περιμενω να ερθει παλι σε επαφη μαζι μου

3ον.Εσυ τι θα εκανες στη θεση μου?Θα την εδινες την εταιρεια εδω μεσα?Κι απο την στιγμη που δεν μπορω να το αποδειξω διοτι δεν ημουν μπροστα?

Δεν παιζουνε με αυτα τα πραγματα.
Ειπα αλλωστε πιο πανω,οποιος θελει με πμ να του πω.Αλλα αυτο δεν λεει τιποτα.Αλλοι εχουν μεινει ικανοποιημενοι απο αυτους.
Ισως να μην παιρνουν χαμπαρι τις γρατσουνιες .Και ειναι διαφορετικο να εισαι εκει μπροστα.
Σε αυτο να μεινουμε περισσοτερο
Οτι σε περιπτωση αλλαγης κρυσταλλου πρεπει να ειμαστε παρων κι εμεις.
puglover - Παρ 30 Ιαν 2015, 15:59:28
Θέμα δημοσίευσης:
Φοβασαι δηλαδη να κατονομασεις δημοσια την εταιρια επειδη δεν μπορεις να αποδειξεις οτι οι γρατζουνιες εγιναν απ'αυτους. Τι μπορει να σου κανουν δηλαδη? Μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση? Αυτοι μπορουν να αποδειξουν οτι οι γρατζουνιες ηταν προυπαρχουσες? Και κερατας και δαρμενος.. Οχι, δεν ειμαι αυτης της λογικης. Εγω στη θεση σου θα τους ξεμπροστιαζα και θα εφτιαχνα τη ζημια που προκληθηκε με δικα μου εξοδα και δικη μου ευθυνη, αλλα τουλαχιστον θα ειχα λαβει την ικανοποιηση οτι υπεδειξα εναν κακο επαγγελματια, μηπως γλυτωσω την περιουσια καποιου αλλου. Αυτα τα πραγματα ειναι πολυ υποκειμενικα ομως. Σε καμια περιπτωση δεν σε κρινω για το πως επραξες, για να μην παρεξηγηθουμε. Μακαρι ο υπευθυνος να ερθει σε επαφη συντομα μαζι σου και να μην χρειαστει να τον ψαχνεις εσυ.
ntinos - Παρ 30 Ιαν 2015, 16:57:00
Θέμα δημοσίευσης:
Απ οτι βλεπετε σας κρατω ενημερωμενους
Αν διαβασατε καλα και με προσοχη ολα οσα εχω γραψει ισως καταλαβετε ποια ειναι η εταιρεια διοτι η μια που δεν ειναι ,αναφερθηκε

Η αναφορα μου εδω για την ζημια του παρμπριζ γινεται μονο και μονο να προστατευουμε αλλους συμπολιτες

Και οπως ειπες puglover επειδη δεν ειναι και τοσο "τραγικο" γι αυτο και τους ζητησα να τοποθετησουν το τζαμι και ενα δευτερο ηθελα να παρω το αυτοκινητο οσο πιο γρηγορα μπορουσα απο εκει .Και μαλλον θα πεταχτω στον γνωστο του marios_207 να του ριξει μια ματια

Σ αυτη τη φαση να ευχαριστησω το φορουμ για την φιλοξενια

Αναμενω και αναμενετε
Vini - Παρ 30 Ιαν 2015, 17:14:54
Θέμα δημοσίευσης:
Άφησες το αυτοκίνητό σου να το "σουλουπώσουν" οι "έλληνες" πανεπιστήμονες;

Κακώς.
ntinos - Παρ 30 Ιαν 2015, 17:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
Που να το πηγαινα στην αντιπροσωπεια?
Αυτοι δεν ειναι πανεπιστημονες?
Ποιος ξερει τι θα γινοταν εκει!Ισως να ηταν τελειο δεν λεω.Εκει πληρωνεις και μετα παιρνεις το 80% απο την ασφαλεια σου.Κι αν εχεις θραυση κρυσταλλων.

Εννοεις vini να το πηγαινα που?
Η μαλλον τι προτεινεις απο δω και περα σε οποιον αντικαταστησει το παρμπριζ?
Να παει στη αντιπροσωπεια?Carglass?Glassfit, που?
Andreasf1 - Παρ 30 Ιαν 2015, 18:25:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ωστόσο και οι ίδιες οι αντιπροσωπίες (δεν ξέρω για όλες) σε στέλνουν έξω..

Και τα μαστορια στις αντιπροσωπίες δεν είναι και οι πλέον ειδικοί για οτι συμβαίνει στο αυτοκίνητο μας.. Υπάρχουν και εκεί μέσα χαϊβάνια που στην κάνουν την πατάτα σε ανύποπτο χρόνο!!

Η μόνη λύση είναι να είσαι απο πάνω τους, για οτιδήποτε δουλειά κάνουν στο αυτοκίνητο σου, που και πάλι το κακό δεν αργεί να γίνει.. Αλλά τουλάχιστον το βλέπεις και δεν μπορεί ο άλλος να στο παίζει κορόιδο μετά..
ntinos - Παρ 30 Ιαν 2015, 20:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
Andreasf1 έγραψε:
Ωστόσο και οι ίδιες οι αντιπροσωπίες (δεν ξέρω για όλες) σε στέλνουν έξω..

Και τα μαστορια στις αντιπροσωπίες δεν είναι και οι πλέον ειδικοί για οτι συμβαίνει στο αυτοκίνητο μας.. Υπάρχουν και εκεί μέσα χαϊβάνια που στην κάνουν την πατάτα σε ανύποπτο χρόνο!!

Η μόνη λύση είναι να είσαι απο πάνω τους, για οτιδήποτε δουλειά κάνουν στο αυτοκίνητο σου, που και πάλι το κακό δεν αργεί να γίνει.. Αλλά τουλάχιστον το βλέπεις και δεν μπορεί ο άλλος να στο παίζει κορόιδο μετά..

Συμφωνω
Ελα ντε που σου λεει φιλος,να πας σε αυτους ειναι καλοι.
Και πας γιατι εχεις εμπιστοσυνη .και μετα ο φιλος κανει και το κοροιδο
θα μου πεις τι φταιει αυτος?

Ο vini τα ειπε ολα.
Θυμαμαι ενα ρολοι Fortis που ειχα,το εστειλα στην αντιπροσωπεια να φτιαξουν την κορωνα γιατι δεν βιδωνε καλα και μου το εστειλαν και καλα επισκευασμενο με το καντραν γεματο ψιλα γρεζακια.τα ακουσανε τους εβρισα και τελικα το εστειλα Γερμανια και το εκαναν καινουργιο.
Ετσι οπως παμε σε λιγο δεν θα υπαρχουν καλοι τεχνιτες κρυσταλλων και θα τα πηγαινουμε στα Σκοπια για επισκευη.Σιγουρα θα ειναι καλυτεροι
ntinos - Παρ 30 Ιαν 2015, 22:05:06
Θέμα δημοσίευσης:
ενα καλο βιντεακι

http://youtu.be/6MDt0v0X6iM
puglover - Παρ 30 Ιαν 2015, 22:58:54
Θέμα δημοσίευσης:
06:40 Καταλαβες τωρα πως εγιναν οι γρατζουνιες στο ταμπλο? Laughing Wink
Andreasf1 - Σαβ 31 Ιαν 2015, 01:31:54
Θέμα δημοσίευσης:
ntinos έγραψε:
ενα καλο βιντεακι

http://youtu.be/6MDt0v0X6iM

Να σου πω την αλήθεια εμένα δεν το έκαναν ακριβώς έτσι..

Αυτός που μου αφαίρεσε το παρμπρίζ είχε ενα εργαλείο κάτι σαν κοπιδι με γωνία 90 μοιρών και έκοβε την κόλλα απο έξω..

Αλλά λογικά αυτός που πηγες εσύ είχε το ίδιο εργαλείο με το βίντεο οπότε γιαυτό και η ζημιά..
Andreasf1 - Σαβ 31 Ιαν 2015, 01:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.sealey.co.uk/Images/Products/WK3.V2.png

Να και αυτό που λέω.. είναι το ασήμι 3ο σε σειρά ξεκινώντας απο πάνω.

Αν είχε χρησιμοποιήσει αυτό και σε σένα λογικά δεν θα υπήρχαν οι γρατσουνιές τώρα :/
Vini - Σαβ 31 Ιαν 2015, 09:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
ntinos έγραψε:
Που να το πηγαινα στην αντιπροσωπεια?
Αυτοι δεν ειναι πανεπιστημονες?
Ποιος ξερει τι θα γινοταν εκει!Ισως να ηταν τελειο δεν λεω.Εκει πληρωνεις και μετα παιρνεις το 80% απο την ασφαλεια σου.Κι αν εχεις θραυση κρυσταλλων.

Εννοεις vini να το πηγαινα που?
Η μαλλον τι προτεινεις απο δω και περα σε οποιον αντικαταστησει το παρμπριζ?
Να παει στη αντιπροσωπεια?Carglass?Glassfit, που?

Κατά την άποψή μου για τέτοιες σοβαρές εργασίες σε αυτοκίνητα θα πρέπει πρωτίστως να ενημερωνόμαστε από τυχόν παθόντες ή και από ικανοποιημένους πελάτες συνεργείων.

Το ίντερνετ παρέχει όλες αυτές τις πληροφορίες, είτε σε φόρουμς, είτε σε ειδικά sites.

Με αναζήτηση μπορεί κάποιος να βρει τουλάχιστον κάποια μαγαζιά/συνεργεία που τουλάχιστον είναι φιλικά, συνεννοήσιμα και δεν έχουν διάθεση να "πλακωθούν' στα χαστούκια με τους εκάστοτε πελάτες.

Και τα συνεργεία αυτά θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν και όχι να διώξουν πελάτες.

Και αν θέλεις την άποψή μου για την συγκεκριμένη περίπτωση, εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στα μαγαζιά τύπου "franchise" γιατί είναι γνωστό πως δουλεύουν αυτά τα μαγαζιά, ειδικά όταν μπλέκονται οι ασφαλιστικές.

Εγώ θα πήγαινα απ'ευθείας στο συνεργείο που εμπιστεύομαι, θα έπιανα το μηχανικό που έχω αναπτύξει μαζί του μία φιλική σχέση και είμαι σίγουρος ότι θα είχε διάθεση να βοηθήσει ή και να δώσει λύση.

Αυτά.

υ.γ. φυσικά επειδή και εγώ πριν πολλά χρόνια την είχα πάθει αρκετές φορές, τελικά "έβαλα μυαλό"... Laughing
ntinos - Σαβ 31 Ιαν 2015, 16:26:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο με το μηχανικο εχεις δικιο
Ουτε καν που το σκεφτηκα,ενω σε αλλες περιπτωσεις του ζητουσα την συμβουλη του.
Αλλα οταν σου λεει ο γνωστος σου ασφαλιστης πηγαινε σ αυτον ειναι καλος και μαθαινεις τυχαια απο συναδελφο οτι ειχαν χρονια μαγαζι με παρμπριζ πριν το franchise,τι κανεις βρε Νικο?
Ουτε καν που σκεφτηκα να μπω εδω μεσα να κοιταξω,διοτι φανταστηκα εφ οσον κανουν αυτη και μονο την δουλεια τοσα χρονια ,θα εχουν γινει επιστημονες.Δυστυχως ομως συμβαινει το αντιθετο
Και τα παιδια που εργαζονται σε τετοια συνεργεια,το κανουν επειδη τους αρεσει? ή βρηκαν λογω της ανεργιας εκει δουλεια να βγαζουν ενα μισομηνιατικο για τα εξοδα τους?
Και πριν το παω εκει μην νομιζετε ,εψαξα λιγο στο ιντερνετ και οι αποψεις ηταν και θα ειναι παντα συγκρουομενες.Στον εναν εκαναν καλη δουλεια και στον αλλο αναγκαστηκαν να το ξηλωσουν και να το τοποθετησουν εξ αρχης λογω διαρροης νερου.(οχι εκει που το πηγα εγω στο αλλο γνωστοτατο)
Και κατι αλλο .Οταν πρωτοπηγα στο συνεργειο για να συζητησουμε,ειχαν ενα τζιπακι και αλλαζαν παρμπριζ.Ηταν στην φαση που περνουσαν το primer.Το ειχε παει εκει γιατι εκει που πριν το ειχε τοποθετησει του εμπαζε νερα.και ακουγα κι εγω για το primer οτι και καλα δεν βαζουν ολοι και διαφορα τεχνικα της δουλειας και ελεγα μεσα μου οτι το κατεχουν .
Τεσπα προσπαθω να δικαιολογηθω.
Εδω μεσα εχουμε αλλες τετοιες περιπτωσεις?
Vini - Κυρ 01 Φεβ 2015, 19:48:03
Θέμα δημοσίευσης:
ntinos έγραψε:
...
Αλλα οταν σου λεει ο γνωστος σου ασφαλιστης πηγαινε σ αυτον ειναι καλος και μαθαινεις τυχαια απο συναδελφο οτι ειχαν χρονια μαγαζι με παρμπριζ πριν το franchise,τι κανεις βρε Νικο?

Για αυτό δεν έχω θραύση κρυστάλλων (γιατί παλιότερα την είχα πάθει με την ASPIS) και φυσικά δεν έχω δικό μου/γνωστό μου ασφαλιστή. Αν συμβεί κάτι, απευθύνομαι στην μητρική ασφαλιστική εταιρία, βάζω μπροστά την νομική προστασία και ότι προκύψει. Και προτιμώ να ψάξω μόνος μου να βρω συνεργείο της προκοπής.
ntinos - Κυρ 01 Φεβ 2015, 22:38:14
Θέμα δημοσίευσης:
Η νομικη προστασια δεν ισχυει στην περιπτωση αυτη,δηλ οπως τη δικη μου με την ζημια.
Δηλ δεν ισχυει στη επισκευη/αντικατασταση κρυσταλλου.
Και δεν ειναι απαραιτητο να πας οπου σου πει η ασφαλιστικη.
Πας οπου θες.
ntinos - Κυρ 08 Φεβ 2015, 21:29:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ακομη δεν με χουν παρει τηλ
Αυτη την εβδομαδα θα τους ενοχλησω και θα σας πω
ntinos - Πεμ 26 Φεβ 2015, 17:54:44
Θέμα δημοσίευσης:
Επανερχομαι

Λοιπον αγαπητοι,η τελικη απαντηση απο την εταιρεια ειναι 2 επιλογες

1ον.
Αλλαγη ταμπλω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο,προφανως καποιον δικο τους και
2ον.
Ενα ποσό μικροτερο της αξιας του ταμπλω (1/3), να τα κανω οτι θελω,πχ να παω ενα ταξιδι ή να παρω ζαντες ,λαστιχα κλπ ,οτι θελω.δεν μου τα δινουν στο χερι,αλλά θα πληρωσουν την στιγμη που θα χρειαστει να τα δωσω (προφανως ο ανθρωπος που μιλουσα για την ολη ιστορια)

Οτι και να διαλεξω απο τα 2,σημασια για μενα εχει οτι βρηκα το δικιο μου και απο πλευρας της η εταιρεια φερθηκε οπως επρεπε,επαγγελματικα.

Ευχαριστω για τη συμπαρασταση
Και στο μελλον οταν χρειαστει αλλαγη κρυσταλλου,δεν φευγουμε απο το συνεργειο και δεν τους αφηνουμε να βγαζουν το παλιο κρυσταλλο ανορθοδοξα ,οπως στο βιντεακι

ναστε καλα
Ντινος
RoadRunner122 - Πεμ 26 Φεβ 2015, 21:29:34
Θέμα δημοσίευσης:
Κωνσταντίνε, ζήτησε η συμφωνία να σου δοθεί και γραπτώς.
ntinos - Πεμ 26 Φεβ 2015, 21:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αυριο θα του απαντησω

Δεν πιστευω να μου κανει λαμογιά,φαινεται σωστος ο "επιθεωρητης" τους

Αν δω τιποτα περιεργα τους καταγγελω και στο ΙΝΚΑ και στο tromaktiko και μια χαρα

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/02/blog-post_6583.html

Thumb Left
ntinos - Παρ 19 Φεβ 2016, 17:17:06
Θέμα δημοσίευσης:
Χρωσταω και μια απαντηση κι εδω
Απεφυγα την αλλαγη ταμπλω διοτι φοβηθηκα οτι δεν θα καθοταν οπως απο το εργοστασιο και ετσι προτιμησα το ποσο σε ειδος
Οι γρατσουνιες δεν φαινονται και πολυ(απ εξω) διοτι το μεγαλυτερο μηκος το εκρυψε η τοποθετηση του ταμπλω και βασικα ο μαυρος χρωματισμος γυρω απο το κρυσταλλο,ο οποιος υπαρχει γι αυτον και μονο τον λογο δηλαδη να μην φαινονται κολλες ακομα και του εργοστασιου.Απο μεσα εγω τις βλεπω γιατι ξερω που ειναι, 3 τον αριθμο ανεπαισθητες πλεον.
ευχαριστω και παλι.

Το συνεργειο βεβαια υπαρχει εχει δουλεια και καλο ειναι ενα εχει,αλλα ευχομαι να τους εγινε μαθημα και στα κεντρικα τους.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες