Πέτρος έγραψε: | Ελατός έγραψε: | Απόσο ξέρω κανένα μοτερ δεν νομιμοποιείται παρά μόνο το ίδιο αλλά δεν είμαι και σίγουρος, βέβαια τι να την κάνεις τη νομιμοποίηση όταν το νόμιμο και το παράνομο περνάει κτέο με 50χιλ ούτως ή άλλως.Προσοχή δεν είμαι υπέρ τπυ παράνομου αλλά δυστυχώς η αλήθεια αυτή είναι.Έχω φίλο με BMW 518 που της έβαλε 3λιτρο!!!!! μαμά και οι μηχανικοί στο κτέο μαζεύτηκαν από πάνω και του έλαγαν τι ωραία δουλειά έκανε!!!!!
Πάντως η επιλογή κινητήρα από τη γκάμα του 206 είναι σαφώς καλύτερη λύση μιας και ταιριάζει προφανώς κουτί σε κάθε περίπτωση |
εγω ξερω οτι νομιμοποιείται κάθε μοτερ αρκει να υπάρχει το μοντελο αυτο σε ιδια ή μεγαλυτερα κυβικά. πχ. το μεγαλυτερο 206 είναι το 2.0 άρα δε νομιμοποιείται π.χ. αμα βαλεις κινητηρα 3.0!!
ή ξερω εγώ στο Yaris που παει μεχρι 1.5 δε μπορεις να βαλεις μηχανη από celica 1.8!!!!!!! |
Θεωρώ ότι δεν είναι νόμιμο γιατί ο κινητήρας είναι ομολογκαρισμένος για το ίδιο μοντέλο αλλά με άλλα χαρακτηριστικά(φρένα, αναρτήσεις κλπ) πράγματα που δεν ελέγχονται αν αντικαταστάθηκαν. Δεν φαντάζομαι το κράτος να αναλάβει την ευθύνη για ένα μαμά 1.4 με 2λιτρο κινητήρα και πχ ταμπούρα πίσω!!!!! |