PSClub - Hellas

Φτιάξε το μόνος σου - φιμε πισω φαναρια

arhs21 - Κυρ 28 Δεκ 2014, 15:18:02
Θέμα δημοσίευσης: φιμε πισω φαναρια
Χαιρετώ όλη την παρέα μόλις απέκτησα ένα Peugeot 206 cc και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος αργότερα αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφίες αν θέλετε απλά πείτε μου που.
Λοιπόν επειδή τα πίσω φανάρια έχουν κσεθοριασει λίγο θέλω να τα κάνω φιμε τα είδα σε ένα άλλο και είναι πολλή όμορφα καθώς και το δικό μου είναι μαύρο τώρα τι πιστεύετε είναι καλύτερο με σπρέι η κερί η υπάρχει άλλος τροπος?καπιος να το έχει κάνει να μου δώσει πληροφορίες θα με βοηθούσε πολύ.
Κάπου είδα ένα σποιλερ διάχυτης και μου άρεσε πολύ που μπορώ να το βρω αυτό?και πως μπαίνει ?πρέπει να κοπεί ο πίσω προφυλαχτήρας?
Καλή χρόνια να έχετε όλοι και σας ευχαριστώ προκαταβολικά !!!
Andreasf1 - Κυρ 28 Δεκ 2014, 22:19:57
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχικά καλοριζικο καλα χιλιόμετρα να χεις!

Όταν λες κερι τι εννοείς;

Η καλύτερη λύση είναι μεμβράνη αυτοκόλλητη μιάς και μπορείς να την βγάλεις αν το μετανιώσεις. Αλλά πρόσεχε να επιλεξεις μια που να μην είναι πολύ σκούρα για να φαίνεται όταν πατάς φρένο την ημέρα.
Mono AEK - Κυρ 28 Δεκ 2014, 23:44:15
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω με τον προλαλησαντα.
Μπορεις να ρωτησεις οπου βαζουν φιμε
Σπρευ δε θα στο προτεινα γιατι με το καιρο θα ξεθωριασει
trs - Σαβ 03 Ιαν 2015, 22:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
σπρει αν σου βγει πιο φθηνο, αφου ετσι κι αλλιως λες οτι τα φαναρια ειναι ξεθωριασμενα! (δεν χρειαζεται να δωσεις κανενα 50αρι για μεμβρανη αφου δεν θα την βγαλεις)
αυτο το σποιλερ που λες ειναι αυτο που ειναι κατω απο το φως της ομιχλης?
αν λες αυτο καποιος το πουλουσε απο το club και δεν πιστευω να χρειαζεται να κοπει ο προφυλακτηρας, νομιζω κολλιεται!
Hellas4x4 - Τρι 09 Μάϊ 2017, 18:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και παλαιό το θέμα, απαντάω διότι μπορεί να αποδειχθεί βοηθητικό για τους επόμενους...

Δείτε και αυτή την συζήτηση... Ειδικά για τα "καμένα" φανάρια, το βάψιμο σε φανοποιό είναι ίσως το ιδανικό, αφού πριν κάνει οτιδήποτε τα γυαλίζει...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες