puglover έγραψε: |
ποσα χλμ εχει κανει το αμαξι?Τα πραγματα τα εβαλες ολα μαζι,δηλαδη αγελαδα,χοανη,σκαστρα και προγραμμα την ιδια μερα? Βασικα οτι σου ειπαν τα παιδια,αρχισε να βαζεις τα μαμα πραγματα πανω και κανε δοκιμες.Ο θορυβος νομιζω παντως οτι προερχεται απο την εισαγωγη και ειναι φυσιολογικος.Αν οπως λες ειναι εμπιστος ο προγραμματιστης (καλλιροης μερια αν καταλαβα καλα? ) τοτε να σου περασει το stock προγραμμα παλι και να δει αν εχεις παλι απωλειες.Την πιεση την βλεπεις σε μπαρομετρο?Οταν ησουν μαμα τι πιεσεις εβλεπες? Αν μιλαμε για τον ιδιο παντως απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι βαζει κονσερβες που δεν λειτουργουν σωστα σε ολα τα αυτοκινητα. |
saikoe_39 έγραψε: |
Δλδ είχες στενές επαφές με τον Ερρίκο; ![]() Άποψη μου ότι διποτε άλλο από ετουνερς και οβερλοαδ για thp το θεωρώ ανούσιο... |
salex έγραψε: |
Ανδρέα μην ανησυχείς άδικα. Όλα τα THP με ελεύθερη εισαγωγή (όχι το εργοστασιακό φιλτροκούτι) κάνουν αυτό το σφύριγμα όταν βάλεις πρόγραμμα.
Μάλιστα αν παρατηρήσεις καλά θα δεις ότι το σφύριγμα ακούγεται πολύ πάνω από 0.9-1.0 bar. Φυσιολογικό είναι, μην ψάχνεις να βρεις κάτι λάθος. |
salex έγραψε: |
Ταπεινή μου γνώμη:
1. πήγαινε βγάλε για λίγο την GFB, βάλε ξανά την εργοστασιακή σκάστρα πρώτα 2. κάνε μια δοκιμή έτσι πριν πάρεις τον προγραμματιστή άδικα στον λαιμό σου 3. για βγάλε για λίγο πόλο μπαταρίας και μετά κάνε ξανά δοκιμή να δεις τι πίεση σηκώνει. Φυσικά δεν έχω καμία δουλειά να σου προτείνω λύσεις αντί για το παλουκάρι που στο έφτιαξε, αλλά κουβέντα να γίνεται. Αν θέλεις να δεις περισσότερα πράγματα και να λύσεις τις απορίες σου, κατεβάζεις το Lionheart, παίρνεις ένα καλώδιο ELM327-USB και αρχίζεις τις δοκιμές. Εκεί μπορείς να δεις ζητούμενη πίεση και πραγματική πίεση ώστε να καταλάβεις αν υπάρχει διαρροή πίεσης ή όχι. |