PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Προβλημα με ρευμα
B.M-SPORT - Τρι 16 Δεκ 2014, 16:54:58
Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με ρευμα
Ακουστε ένα κουλο , χθες χρειάστηκε να βγάλω μια ασφαλεια 15 (σχετικα με την τροφοδοσια βενζινης ) από το κουτι στο χωρο του κινητηρα, το αφησα για 4 ωρες χωρις την ασφαλεια οπου και μετα την τοποθετησα και από τοτε δεν πηρε ποτε μπρος . Γυριζει η μιζα , αλλα φαινεται να μη περνει ρευμα – να μη φτανει ρευμα στην τρομπα . Αλλαξα ασφαλεια τιποτα, μολις συνεδεσα προχειρα ένα καλωδιακη από την μπαταρια απευθειας πανω στην ασφαλεια την συγκεκριμενη, όλα καλα.Πηρε
μπροστα αλλα όπως καταλαβαινετε δεν μπορω να το αφησω ετσι. Παει κανενος το μυαλο τι μπορει να εγινε , παντος εμενα μου φαινεται κουλο διοτι δεν πειραξα τιποτα άλλο παρα μονο να βγαλω και να ξαναβαλω την ασφαλεια.
makis106 - Τρι 16 Δεκ 2014, 17:27:41
Θέμα δημοσίευσης:
τα παιξε η ασφαλειοθηκη (?)
geo106xs - Τρι 16 Δεκ 2014, 19:09:05
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'οτι φαινεται,δε παει ρευμα στην ασφαλεια,κοιτα αν μια απο τις δυο επαφες,επεσε μεσα στο ασφαλειοκουτι οταν εβαλες την ασφαλεια ξανα στη θεση της...
Αν ειναι ενταξει,κοιτα κατω απο το ασφαλειοκουτι,μη τυχον εχει φυγει-κουνηθει καποια φυσα.
iceage - Τρι 16 Δεκ 2014, 20:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
Σου απάντησα το ίδιο με τον γιώργο στο άλλο φόρουμ (motrosport-spec)
RoadRunner122 - Τρι 16 Δεκ 2014, 21:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
Με το Ωμόμετρο ανά χείρας, ξεκινάς μετρώντας την ασφάλεια (ναι, καμιά φορά ακόμα κι αν το μάτι τη βλέπει οκ, είναι καμμένη) και στη συνέχεια επαφές πίσω απ'την ασφαλειοθήκη.
Επίσης τσέκαρε τους υποδοχείς της ασφάλειας στην ασφαλειοθήκη μήπως έχουν καρβουνιάσει από παρατεταμένη κακή επαφή
B.M-SPORT - Τετ 17 Δεκ 2014, 17:46:43
Θέμα δημοσίευσης:
κοιταξα επαφες και φυσα ειναι οκ (δυστηχως) .
το εχω στον ηλεκτρολογο αυριο θα γνωριζω το προβλημα (ελπιζω).
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις παιδια.
z@ck! - Πεμ 18 Δεκ 2014, 12:20:55
Θέμα δημοσίευσης:
Κεντρικος Ρελες η γειωση... τι δουλειες εκανες?
Βαλε πολυμετρο και δες αν ερχεται ρευμα απο τον κεντρικο ρελε... θετικο στη ασφαλειοθηκη και αρνητικο στην μπαταρια. γυρνα το κλειδι ττην ωρα που θα μετρας, μην το εχεις αφησει γυρισμενο ωρα και μετα βαλεις να μετρησεις... επιτοπου πρεπει...
Αν χρειαστεις οποιοδηποτε σχεδιο πες μου να στο στειλω.
B.M-SPORT - Τετ 24 Δεκ 2014, 13:54:55
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα, επανερχομαι επι του θεματος.....
η διαγνωση απο τον ηλεκτρολογο ηταν ¨ οτι ηταν κομενα 2 καλωδια στην διαδρομη ασφαλειοθηκη - εγκεφαλος ¨. Στην ερωτηση μου πως μπορει να εγινε μονο με την αφαιρεση και την ξανα τοποθετηση της ασφαλειας, η απαντηση ηταν ¨ετυχε¨ να πω την αληθεια δεν μου κανει η απαντηση του αλλα το αυτοκινητο δουλευει .
Τελος παντων ΟΛΑ ΚΑΛΑ μεχρι στιγμης.
Για την ιστορια: Ρευμα που μετρησα στο ρελε εφερνε κανονικα, οπως και εβαλα δοκιμαστικα αλλο ρελε και παλι τα ιδια.
ευχαριστω για τις απαντησεις ολους σας.
καλα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους παιδια.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες