Lalakis207 έγραψε: |
Γιατί δεν κοιτάς και overload η καμία Revlimit ..!! Το φιλτρο το φορας μεσα στον μαμα τον παπα η φορας χοανη ?!? |
bagos έγραψε: |
Εβαζε καποτε ο κονδορας πριν τον κλεισουν... ![]() |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
ηταν οντως peugeot sport ?? |
Γιατί δεν κοιτάς και overload η καμία Revlimit ..!! Το φιλτρο το φορας μεσα στον μαμα τον παπα η φορας χοανη ?!? |
Jonathan RC έγραψε: |
Πιστεύω ότι αν πάω overload θα μου δώσει παραπάνω σε σχέση με αυτά που έχω διαβάσει και αυτά που φοράει το αμάξι |
Λάθος κάνεις φίλος 350 έπρεπε να γράψεις ![]() |
,ΜΟΝΟ ο τασος μπορει να δοκιμασει τις πραγματικες αντοχες.Αν αντεξει το αμαξι σας,1μηνα,στα χερια του τασου,τοτε μποτειτε να πειτε οτι ειναι κομπλε.... ![]() ![]() |
Αα ρε Μάριε παντωγνωστη όλον έχεις δει τν διν. του παιδιού το πως δουλεύει ο καθένας το αμάξι του και τος πως το έχει ρύθμιση μόνο αυτός το ξέρει ..!! Εδω το παιδί ζητάει πληροφορίες τι πρόγραμμα να βάλει Γιάννη είναι τι θες απο το αμάξι σου και ποιο λόγο το θες ..!! ![]() |
Mono AEK έγραψε: |
Τελικα ρε βαγγελη εσυ εισαι 225 η 195????
Και τριαντα αλογα ειναι μεγαλη διαφορα για τα ιδια πραγματα Ειπαμε δεν ειναι στραγαλια |
saikoe_39 έγραψε: | ||
Με 202 άλογα του έκανα τα 3 2 1 στον αντενα....δικαβαλος.... |
190 είμαι Χρήστο εμένα το πρόγραμμα ειναι λαιτ δεν ειπα οτι το δικο μου είναι τόσα που το διάβασες εσύ αυτο ..!! Εσυ χαίρεσαι Saiko που με πάτησες παρόλο τα προβλήματα που έχω αλλα το αμάξι ετοιμάζεται μονο την πάρτη σας μην αγχώνεσαι και θα είναι μέσα ενα άτομο και οδηγός εσύ ..!! ![]() ![]() |
Καλα χαλάρωσε λίγο Κωστη τα ρουφα και ελα με κωλο οχι σε τα μας μιλά όμορφα μπουμπουκο ..!! Δεύτερον το αμάξι πήγαινε καλα απλός τώρα έχει κάποια θεματακια οπου στα ειπα και απο κοντά τότε ..!! Τρίτον τοσα μου δήλωσε το παιδί τοσα σου λέω τι να σου πω δεν εχω λόγο να τον βγαλω ψεύτη το παιδί μου ειπε είμαι 225 με πρόγραμμα etuners ..!! |
Σε αντιπαράθεση δεν έρχομαι με εσένα ειδικά Μάριε ουτε με κανεναν άλλον ενας είναι κομπλεξικός εδω μεσα αλλα τεσπα δεν αδζολουμαι άλλο βοηθήστε εκει το παιδί που να παει να βάλει πρόγραμμα και τέλος ..!! |
reselie-206 έγραψε: |
Λίγες ώρες έλειψα και έγινε τσι ποτάνας ![]() ![]() |
Εσύ τα ξέρεις αυτά εσύ θα του πεις εγω είμαι άχρηστος δεν ξέρω απο αυτα ..!! Κωστή εσύ νομίζεις οτι με πείραξε που με πέρασε μετα απο το 3 πάτημα ο Γιάννης θα το πω και θα το ξανα πω χαρά μου που το Γιάννη παει τόσο καλά θα πείραζε αν ήταν άλλο αμαξι π.χ κανένα Colt,Opc και παει λέγοντας εσύ τα έχεις βάλει μαζί μου ..!! Δεν θα παω Overload να το πειράξω το αμάξι δεν χρειάζεται κιόλας το καταλύτη έχω βγάλει μόνο και παμε την Τετάρτη να κάνουμε καμια δοκιμή να δούμε διάφορες και αν και πάλι είσαι μπροστά χαρά μου θα ειναι μένα ..!! |
Παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ κ εχω ενα 207 ραλλυ μαμα.μου ειπαν να βαλω 70αρα ντεκατ,εισαγωγη foam,ανταπτορα της φορς κ να παω να ρυθμισω.με safe ρυθμισεις(11.4 wideband) κ 32 μοιρες αβανς,μου ειπε ατι θα φτασουμε ανετα τα 270(με την 150 τουρμπινα).ο προγραμματιστης λεγεται unirevo,να παω??? ![]() |
saikoe_39 έγραψε: | ||
Ελα ξεχασα να βαλω τα εμοτικονς.. Κουκι μου...εμενα δεν θα με περασεις ποτε... ![]() Δεν ξερω τι προβληματα εχει το αμαξι σου...αν και θεωρω δεν εχει θεμα...απλα πας σαν του καβουρα στην βελτιωση του.....δυο πραγματακια αν σου πω το αμαξι θα πηγαινει οπως του γιαννη...αλλα επειδη λες ολο σαχλαμαρες δεν το κανω... ![]() Απο εκει περα....πατα με το παιδι με τα 225 και εαν σου κανει πανω απο 1.5 καροτσα θα σου κανω δωρο βολτα με του Τασου το αμαξι... ![]() |
marios_207_GT έγραψε: | ||
Λίγες μοίρες ακόμα δώσε Βαγγο, το πολύ πολύ να κάνεις αμοβολη στα πιστόνια από τα πυρακια ![]() ![]() ![]() |
bagos έγραψε: | ||||
με +2 μοιρες ακομα,η αναφλεξη θα φτανει στο στροφαλο ![]() |
volvos έγραψε: |
rc παντως με μαμα μοτερ τουρμπινα και λιγο γαργαλημα περιφερειακα εβγαλε 267 |
manosm3 έγραψε: | ||
moar infos? φπε κουλερ+νερακια; |
ParisMcridis έγραψε: |
Γιατι κανεις σας δε μιλαει σοβαρα στο παιδι να ξερει τι να κανει?
Βαγγο 32 ειναι λιγες...σε εχω για τουμπανο μπορεις και αλλες. Σαικο κανε μας τη χαρη καθε φορα.Αν ηξερες πως γραφεται ο thp θα σε επαιρναν σοβαρα εδω μεσα..Εφτιαξες ενα αμαξι του Γιαννη του Μανου το δικο σου και το δικο μου κατα το ημιση και ξερεις.Ουστ. Τασο 32 μοιρες αβανσε δε χρειαζονται οσα λες.Εσυ ψεκαζεις αρα γυρναγες 18.Κρυψε επιτελους τη μπουκαλα καλα. Κατα τα αλλα ενα φπε κουλερ καλα περιφερειακα 250 θα τα βγαλει και σχετικα safe. |
Παιδιά μίλησα με etuners εκεί θα πάω σίγουρα μου είπε πολύ καλη τιμή και επειδή έχει φτιάξει πολλά τέτοια μοτέρ είναι έμπιστος όσο για τα άλογα που θα παίξω μου είπε με 1,3 και 1,1 στον κόφτη με 100άρα από 240 έως 250 |
saikoe_39 έγραψε: | ||||
Τόσα Δεν είχες βγαλεις και Εσύ ρε; |
galetas710 έγραψε: | ||
Καλοριζικος! Δουλευει καλα το κλαμπακι ακομα Καλες δουλειες |
ParisMcridis έγραψε: | ||||
Ο καθενας με τις επιλογες του...το κλαμπ παντα βοηθάει και δουλεύει. Απλα για ενημέρωση. Και οι τρεις που ασχολούνται με τα 207 έχουν φτιαξει πολλά. Τα άλογα αυτά αν δε βάλεις σωστά περιφέρειακα δε θα τα δεις ποτε. |
Μη δινεις σημασια στα νουμερα.ο στοχος ειναι να πηγαινει οπως πρεπει στο δρομο ![]() |
ParisMcridis έγραψε: | ||
Αυτό ακριβώς. Γι αυτό του λέω οτι αυτά τα άλογα δε θα τα δει.ειδικα στο δρόμο. |
rallaki-1 έγραψε: |
Γιατί δεν μιλάμε και λίγο για το πως συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο συνολικά? οχι μονο στην μέγιστη ισχύ του - τέρμα γκάζι αλλά στο 1/3 του γκαζιού αλλά αλλά και στα 3/4 του γκαζιού. Τα άλογα λίγο πολύ όλοι οι προγραμματιστές μπορούν να τα βγάλουν, από την μικρή μου εμπειρία όμως βλέπω πως το drive ability διαφέρει ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ από προγραμματιστή σε προγραμματιστή. |
saikoe_39 έγραψε: | ||||
Γιατί δεν θα τα δει; Μην λες μπαρούφες ρε όλη την ώρα.... Εγώ 244 είχα βγάλει το 2010...φπε etuners...και πήγαινε μια χαρά... |
puglover έγραψε: |
στη σελιδα των etuners που περιγραφονται τα σταδια βελτιωσης του RC υπαρχει το stage 3+ που ειναι ας πουμε το full 1ο σταδιο με εργοστασιακα εκκεντρα.Αναφερερουν κιολας οτι με αυτο το remap ο κινητηρας φτανει τα ορια αξιοπιστιας του.Μεχρι 230 αλογα μετρηθηκαν.Απο εκει και πανω δεν γινεται η τουρμπινα αναλωσιμη πλεον? Εχω ακουσει οτι τα λουκια των πιστονιων ειναι στενα και αδυνατα με συνεπεια να μην αντεχουν πολυ πιεση.Ισχυει κατι τετοιο? |
ParisMcridis έγραψε: | ||||||
ok αγαπη οτι πεις...τωρα μη σου πω τι εκανε ο Μανος στα 244 αλογα σου. ![]() ![]() ![]() |
saikoe_39 έγραψε: | ||||||||
Παρη οταν το 2009 ειχα 240 αλογα(στοκ τουρμπο)...φοβοσουν να βαλεις πανελ φιλτρο ΟΥΣΤ λοιπον... |
reselie-206 έγραψε: | ||||||||||
Ωχ ωχ βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα ![]() ![]() |
Ε ναι ρε αφου το 2010 το πηρα το αμαξι. |
puglover έγραψε: |
στη σελιδα των etuners που περιγραφονται τα σταδια βελτιωσης του RC υπαρχει το stage 3+ που ειναι ας πουμε το full 1ο σταδιο με εργοστασιακα εκκεντρα.Αναφερερουν κιολας οτι με αυτο το remap ο κινητηρας φτανει τα ορια αξιοπιστιας του.Μεχρι 230 αλογα μετρηθηκαν.Απο εκει και πανω δεν γινεται η τουρμπινα αναλωσιμη πλεον? Εχω ακουσει οτι τα λουκια των πιστονιων ειναι στενα και αδυνατα με συνεπεια να μην αντεχουν πολυ πιεση.Ισχυει κατι τετοιο? |
bagos έγραψε: | ||
τη μονη στιγμη που γινεται αναλωσιμη η τουρμπινα,ειναι οταν ο ιδιοκτητης δε "γρικαει" να παρει το ποδι απο το γκαζι κ βγαζει αθηνα-θεσσαλονικη με πατωμα γκαζι,καθολου ζεσταμα τουρμπο κ κατευθειαν τουρμπισματα,κ κατευθειαν σβησιμο απο παντοφλες.γενικα τα τουρμπο τον περνουν απο τις αποτομες αλλαγες τις θερμοκρασιας(οι οποιες γαμανε το μαντεμι).οπως κ οι μεγαλες θερμοκρασιες εξαγωγης(μεγαλο πυρομετρο,που γαμαει κ το μοτερ). γενικα τα τουρμπο μας ειναι ανθεκτικοτατα μιας κ ειναι θρος.μετα οσο κ να το ρυθμιζει ο προγραμματιστης να σηκωνει πιεση,ειναι συγκεκριμενη η πιεση που μπορει να κρατησει στον κοφτη.ακομα κ να την αναγκασεις να κραταει περισσοτερη πιεση στον κοφτη,δε θα ειναι αποδοτικη,οποτε τζαμπα οι θερμοκρασιες που θα σηκωνει! οσο για τα λουκια που λετε,μαλλον ειναι θεμα "τυχης",αν κ πιστευω πολυ κ στη συντηρηση! Υ.Γ 2 bar με 52.5 χιλιοστα φτερο ειναι καλη πιεση να δοκιμασει καποιος τα χιτωνια??? ![]() ![]() ![]() |
Ουτε γραμμα δε στελνω με τασο.κ με το σκουτερ θα μεινει! |
Ουτε γραμμα δε στελνω με τασο.κ με το σκουτερ θα μεινει! |
Παιδιά μίλησα με etuners εκεί θα πάω σίγουρα μου είπε πολύ καλη τιμή και επειδή έχει φτιάξει πολλά τέτοια μοτέρ είναι έμπιστος όσο για τα άλογα που θα παίξω μου είπε με 1,3 και 1,1 στον κόφτη με 100άρα από 240 έως 250 |
Τι προγραμμα φορας εσυ μιχαλη?αν θελει παντως ο φιλος να οδηγησει 207 etuners,του δινω το δικο μου... ![]() ![]() |
reselie-206 έγραψε: | ||
Θέλω εγώ να πάω τη Πέμπτη Σκοτάδια με το δικό σου! ![]() |
Τι προγραμμα φορας εσυ μιχαλη?αν θελει παντως ο φιλος να οδηγησει 207 etuners,του δινω το δικο μου... ![]() ![]() |
Σκοταδια δε παω.bp ομως οταν ξανακατεβω με το καλο,οποιος ειναι κ θελει,πολυ ευχαριστως ![]() |
NIKOLAOS έγραψε: | ||
Κατι ισως λιγο ασχετο... Με ποιον μιλησες γνωριζεις? |
marios_207_GT έγραψε: | ||
Ενημερωσε μας φιλτατε..... |
salex έγραψε: |
Κι αν παει κανένας ευλογημένος να το βιάσει για να δεις απόδοση, μια που θα την δεις και μια που θα την χάσεις. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Εγώ θα πρότεινα τους δύο Πατρινούς. Έχω ακούσει ότι έχουν πολύ καλές τιμές γιατί οι etuners τους έχουν γράψει όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι τώρα τελευταία και δεν ασχολούνται καθόλου. |
rallaki-1 έγραψε: | ||
Κανένας δεν είναι τόσο υπερβολικός. Τώρα όλοι ξέρουν ποια είναι τα όρια του 207 και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να το πειράξει παραπάνω. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι ώστε κάποιος να προωθήσει την δουλεία του, δεν χρειάζεται να τρομάζει τον κόσμο για να κερδίσει πελατεία. |
εγω το ξαναλεω
δεν ξερω τι μαλ***ες λετε εσεις εκει στο ελλαντα στην αυστρια βγαλανε 267 σε ΜΑΜΑ rc μοτερ με ολα τα περιφερειακα ΜΑΜΑ και μαμα κουλερ μονο την εξατμιση και την εισαγωγη ξηλωμενη... γατακια |
τι γελας?
θες τη μετρηση για wallpaper? |
TO PHOTOSHOP |
TO PHOTOSHOP |
Κανένας δεν είναι τόσο υπερβολικός. Τώρα όλοι ξέρουν ποια είναι τα όρια του 207 και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να το πειράξει παραπάνω. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι ώστε κάποιος να προωθήσει την δουλεία του, δεν χρειάζεται να τρομάζει τον κόσμο για να κερδίσει πελατεία. |
Tosa kserete.... |
Με το πρωτο σετ απ θα ετρωγες πουτσ@ απο ενα αντιστοιχο με 230 αλογα γτ τοσο κ λιγοτερα εχει στο φασμα του πατηματος... |
saikoe_39 έγραψε: |
Κοίτα να δεις...ο τρόπος που ρυθμίζει καιποιος μπορεί να σου κρύβει και να υπερκαλύπτει ένα μηχανικό θέμα... Πράγμα που το έχω δει πολλές φορές... Σε όχημα που όλα είναι οκ μηχανικά...στην λειτουργία που αναφέρεις εσύ με 1/3 κλπ δεν έχω δει καμία διάφορα....διάφορα υπήρχε μόνο οταν υπήρχε μηχανικό θέμα... |
Μπορείς αν σου είναι εύκολο να μου πεις κάποιο παράδειγμα που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο; |
Γενικα δουλευει πολυ σωστα και εχει αρκετη διαφορα απο μαμα
Αλλα 200 αλογα δε το νιωθω να ειναι... |
driver7 έγραψε: | ||
Καλώς δεν το νιώθεις 200 γιατί δεν είναι...με πρόγραμμα μόνο 200 δύσκολο... ![]() |
Καλώς δεν το νιώθεις 200 γιατί δεν είναι...με πρόγραμμα μόνο 200 δύσκολο... ![]() |
Λοιπόν παιδιά για να λυθούν οι απορίες σας μόλις σήμερα μου προγράμματισε το αμάξι ο Κρίτωνας από etuners στο δυναμόμετρό dyno dynamics τον ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική δουλειά του και την εξυπηρέτηση του λοιπόν το αμάξι έβγαλε 232 άλογα αλλά το θέμα είναι ότι τα κρατάει σταθερά μέχρι τις 6400 δηλαδή τραπέζι το διάγραμμα και από ροπή 38 κιλά στις 3000 στροφές και κρατάει 30 κιλά ροπή μέχρι τις 5750 και 27,5 κιλά στις 6500 πολύ καλές καμπύλες λοιπόν ροπής και δύναμης και χωρίς μεγάλες πίεσης τον ευχαριστώ πολύ πραγματικά το αμάξι σκάβει στον δρόμο |
Λοιπόν παιδιά για να λυθούν οι απορίες σας μόλις σήμερα μου προγράμματισε το αμάξι ο Κρίτωνας από etuners στο δυναμόμετρό dyno dynamics τον ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική δουλειά του και την εξυπηρέτηση του λοιπόν το αμάξι έβγαλε 232 άλογα αλλά το θέμα είναι ότι τα κρατάει σταθερά μέχρι τις 6400 δηλαδή τραπέζι το διάγραμμα και από ροπή 38 κιλά στις 3000 στροφές και κρατάει 30 κιλά ροπή μέχρι τις 5750 και 27,5 κιλά στις 6500 πολύ καλές καμπύλες λοιπόν ροπής και δύναμης και χωρίς μεγάλες πίεσης τον ευχαριστώ πολύ πραγματικά το αμάξι σκάβει στον δρόμο |
232 στις 6400? Τι σεταπ έχεις?[/quote |
Ωραιος ο κριτ!χρονια πολλα γιαννη,πολυχρονος! |
Χρήστο έλα να ανοίξουμε μαζί 190 άλογα είμαι εγώ ..!!! ![]() ![]() |
επισης σε γερμανικο αυτοκινητο της οικογενειας με προγραμμα απτον ιδιο προγραμματιστη μια χαρα 1.4 βαραει οβερ παρολο που εχουμε χειμωνα μονο τα δικα μας εχουν στοχο πιεσης? |
Mono AEK έγραψε: | ||
Να ανοιξουμε δεν εχω θεμα να δω που βρισκομαι Αλλα αμα μου ριξεις ενα αμαξι δε θα λες μια κολωνα ![]() |
Mono AEK έγραψε: | ||
Σε αυτο εχουμε απαντηση? |
Atmovat έγραψε: |
Καλησπέρα,τι πίεση υποτίθεται ότι πρέπει να σηκώνει ένα μαμά 207 Rallye;
Παίζουν ρόλο φίλτρο,εξάτμιση,i/c; |
Gotcha έγραψε: |
Μαμα μαμα 207 rallye, αν θυμαμαι καλα ειναι 0,5 με 0,65 οβερ |