saikoe_39 έγραψε: |
To Θες για σενα.? |
puglover έγραψε: |
Τι να το κανετε ενα τετοιο μοντελο και σε τι δουλεια αν επιτρεπεται? Συνηθως ντιζελ αγοραζουν πλεον οι εταιριες. |
Lalakis207 έγραψε: |
Δυστυχώς δεν μπορείς να τους κάνεις τπτ Μάριε είναι λαμογια αυτά δεν τα πιάνεις ![]() |
Kostaswannabe έγραψε: |
Μάριε που δουλεύεις τελικά δεν μας είπες. Ψάχνω για δουλειά. Πόσο μάλλον όταν παίρνουν και τουρμπισια εταιρικά |
παιζει ενα 6ταχυτο στην πετρουπολη στα 8000€.Φαινεται καλη περιπτωση. |
Σας δίνω το δικο μου 8.000 με 7.500 και το κάνουμε με δάνειο μέσο τράπεζας ..!! |
παιζει ενα 6ταχυτο στην πετρουπολη στα 8000€.Φαινεται καλη περιπτωση. |
Περα απο την πλάκα ενας φίλος μου θέλει να πάρει Mini πόσο το δίνεις ρε και με πόσα χιλιόμετρα ; Βρε μαλ**α και το δικό μου F/l είναι και καμιά επαφή σε όλα με του Δημήτρη η ζάντα γαμαει όμως ..!! |
εγω πιστευω οτι οι εμποροι μεταχειρισμενων αυτοκινητων αποτελουν ενα απο τα πιο ελεεινα κομματια της κοινωνιας,πλην ελαχιστων φωτεινων εξαιρεσεων.Μονο € βλεπουν,τα αυτοκινητα ουτε που τα ξερουν,ουτε που τους ενδιαφερει αν εχει μεινει λαδι μεσα πριν στο πουλησουν.Ενα σουλουπωμα εξωτερικο μονο για τη μοστρα. |
volvos έγραψε: |
O RE POYSTI ANTHROPEEE
εσυ πηρες αυτο το c30 απο καρεντα? κουκλι φαινοταν στις φωτο. ενα σκουρο μπλε-γκρι? αν θυμαμαι? ειναι απο μια κοπελα στη φιλοθεη? |