PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 207 Rallye

marios_207_GT - Τετ 26 Νοέ 2014, 14:20:27
Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye
Ειναι κάποιου από εδώ αυτό το Rallye? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5765704/
saikoe_39 - Τετ 26 Νοέ 2014, 17:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
To Θες για σενα.?
marios_207_GT - Τετ 26 Νοέ 2014, 17:37:59
Θέμα δημοσίευσης:
saikoe_39 έγραψε:
To Θες για σενα.?

Είναι να το αγοράσουμε στη δουλειά και είναι υπό την ευθύνη μου. Αν είναι μάπα το αμάξι θα χω θέμα.
puglover - Τετ 26 Νοέ 2014, 17:51:03
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να το κανετε ενα τετοιο μοντελο και σε τι δουλεια αν επιτρεπεται? Συνηθως ντιζελ αγοραζουν πλεον οι εταιριες.
marios_207_GT - Τετ 26 Νοέ 2014, 17:52:42
Θέμα δημοσίευσης:
puglover έγραψε:
Τι να το κανετε ενα τετοιο μοντελο και σε τι δουλεια αν επιτρεπεται? Συνηθως ντιζελ αγοραζουν πλεον οι εταιριες.

Κάποιοι αγοράζουμε και τουρμπάτα Very happy Very happy Very happy το θεμα ειναι οτι επειδη το ζητησα εγω το αμαξι και ψαχνω εγω εαν παρω το συγκεκριμενο και εχει καποιο θεμα κλπ θα χασω τη δουλεια μου, εαν ο ιδιοκτητης θελει να κρυψει κατι καλυτερα εγω να το αποφυγω, εκεινος ολο και καποιο μαλ**α θα βρει να το δωσει.
Kostaswannabe - Τετ 26 Νοέ 2014, 17:57:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μάριε επειδή χαζεύω στη δουλειά καρ κοίτα λίγο και τα υπόλοιπα 207 gt/rc/rallye γιατί σε κάποια αγγελία έχει σχόλιο τον συγκεκριμένο κωδικό αγγελίας και λέει ότι είναι απατεωνας κ έχει γυρίσει χλμ κλπ κλπ. 100% το χω δει γ αυτο τ αυτοκίνητο.
puglover - Τετ 26 Νοέ 2014, 18:20:55
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτον τον εχω ανακαλυψει πρωτος εγω τι δουλεια κανει..Ειχα βαλει και link παλιοτερα.Μαλλον τον ανακαλυψαν και αλλοι τωρα!Αυτο το αμαξι εχει 81000 πραγματικα χλμ.Κατα τα αλλα δεν πρεπει να εχει θεματα αλλα το αυτοκινητο.Αν τα πολλα χιλιομετρα δεν ειναι προβλημα για εσας τοτε μπορειτε να διαπραγματευτειτε την τιμη κοντα στα 7000€ που τοσο περιπου το ειχε παρει απο τον προηγουμενο.Σιγουρα ολο και καποιος εγκεφαλος θα εχει κρατησει τα πραγματικα χιλιομετρα.Αυτοι που κανουν αυτες τις δουλειες συνηθως κατεβαζουν μονο το κοντερ.
marios_207_GT - Τετ 26 Νοέ 2014, 18:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και παλι καλα που μου επισημανατε αυτο για τα χιλιομετρα. Ειναι στα 81.000 ακριβως ή μπορει και παραπανω, το book service του παντως φαινεται πλαστο, αυτος θελει να παει καποιος με δικηγορο εκει και να του το παρει ενα 5χιλιαρο για να βαλει μυαλο. Πλεον το γυρισμα κοντερ ειναι απατη με μεγαλες επιπτωσεις για αυτον που το εκανε. Το αμαξι τελικα ηταν καποιου παιδιου απο εδω για να μας πει τουλαχιστον εαν ειχε καποιο θεμα οσο ηταν στη κατοχη του?
Lalakis207 - Τετ 26 Νοέ 2014, 19:08:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς δεν μπορείς να τους κάνεις τπτ Μάριε είναι λαμογια αυτά δεν τα πιάνεις Wink Απλός πρέπει να προσέχεις τι αγορες κανεις και να εισαι ψαγμενος του νου σου πρόσεχε ..!!
marios_207_GT - Τετ 26 Νοέ 2014, 21:03:10
Θέμα δημοσίευσης:
Lalakis207 έγραψε:
Δυστυχώς δεν μπορείς να τους κάνεις τπτ Μάριε είναι λαμογια αυτά δεν τα πιάνεις Wink Απλός πρέπει να προσέχεις τι αγορες κανεις και να εισαι ψαγμενος του νου σου πρόσεχε ..!!

Επειδη το θεμα κατεβασμενα κοντερ και τρακαρισμενα αμαξια που εχουν βγει ολικη και τα επισκευαζουν και τα πουλανε ειναι πραγματα που βλεπουμε καθε μερα στη δουλεια, το τι μπορει να κανει καποιος που θα διαπιστωσει σιγουρα οτι προσπαθησαν να τον εξαπατησουν πλασαροντας του αμαξι με κατεβασμενο κοντερ ασε να το ξερω καλυτερα........
Lalakis207 - Τετ 26 Νοέ 2014, 21:12:28
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι πεις εγω απλά στο είπα ..!! Αυτοι που τα κάνουν τους περνει και τα κάνουν ..!! Laughing Laughing
Kostaswannabe - Τετ 26 Νοέ 2014, 21:25:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μάριε που δουλεύεις τελικά δεν μας είπες. Ψάχνω για δουλειά. Πόσο μάλλον όταν παίρνουν και τουρμπισια εταιρικά
marios_207_GT - Τετ 26 Νοέ 2014, 21:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
Kostaswannabe έγραψε:
Μάριε που δουλεύεις τελικά δεν μας είπες. Ψάχνω για δουλειά. Πόσο μάλλον όταν παίρνουν και τουρμπισια εταιρικά

Εμποριο αυτοκινητων κανουμε φιλε απλα σαν υπαλληλος εχω την ευθυνη να βρω αμαξια σωστα. Εγω ειχα σαν "δουλεια" να βρω 4 αμαξια 1 ψιλο δυνατο και 3 βατα για πωληση. Το προηγουμενο μηνα τη πατησα με ενα Ibiza Cupra 1.4TSi κι αυτον ελεγα να δοκιμασω με ενα facelift Rallye. Αλλά απ οτι φαινεται καλο και ευκαιρια 207 δεν παιζει.
puglover - Τετ 26 Νοέ 2014, 22:31:12
Θέμα δημοσίευσης:
παιζει ενα 6ταχυτο στην πετρουπολη στα 8000€.Φαινεται καλη περιπτωση.
marios_207_GT - Πεμ 27 Νοέ 2014, 00:10:25
Θέμα δημοσίευσης:
puglover έγραψε:

Φιλε μου εμεις ψαχνουμε αυτοκινητα ευκαιριες για να μπουμε στην αγορα με τη κατωτερη τιμη, τα 8.000 ειναι υψηλο ρισκο, γενικα λυπαμαι που το λεω γιατι ειμαι κατοχος 207 αλλα μην περιμενετε πανω απο 8.000 ανεξαρτητου μοντελου-χρονολογιας-καταστασης κλπ. Μου εχει τυχει να μου ζητησουν ακομα και 3-3500 κυβικα ή πολλα 2λιτρα αλλα 207 τουρμπο ΠΟΤΕ.
Lalakis207 - Πεμ 27 Νοέ 2014, 01:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα Evo 9 θέλω και σας δίνω το δικο μου και πληρώνω την διαφορά έχετε στο μαγαζί με 50.000 km ..?!?
marios_207_GT - Πεμ 27 Νοέ 2014, 01:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν έχεις τα φράγκα έλα να το συζητήσουμε, για την ώρα άστο.
Lalakis207 - Πεμ 27 Νοέ 2014, 01:34:28
Θέμα δημοσίευσης:
Σας δίνω το δικο μου 8.000 με 7.500 και το κάνουμε με δάνειο μέσο τράπεζας ..!!
marios_207_GT - Πεμ 27 Νοέ 2014, 09:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
Lalakis207 έγραψε:
Σας δίνω το δικο μου 8.000 με 7.500 και το κάνουμε με δάνειο μέσο τράπεζας ..!!

Αφού το χρωστάς ρε μαλ**α το δικό σου. Και ποια 8 το πολύ 6 χιλιάρικα. Όνειρα βλέπεις εάν νομίζεις ότι το αμάξι σου μπορεί να πιάσει 8 χιλιάρικα
volvos - Πεμ 27 Νοέ 2014, 09:34:54
Θέμα δημοσίευσης:
marie de λες 5 πραματα για το μαγαζι σου?
το ξερω οτι ειναι διαφημιση αλλα οταν καποιος βολοδερνει τοσα χρονια σε αυτο το φορουμ χωρις να εχει δωσει ποτε τροφη για σχολια νομιζω οτι τουλαχιστον μπορει να πει ποιος ειναι δημοσια.
Lalakis207 - Πεμ 27 Νοέ 2014, 16:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
6.000 ο Rallakos μου τι λες ρε με τπτ 8.000 καινούργιο έκανε 18.500 και θα το δώσω 6.000 4 χρονών αμάξι
marios_207_GT - Πεμ 27 Νοέ 2014, 17:23:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη η επιχείρηση δεν είναι δική μου, υπάλληλος είμαι και δημόσια δε θα θελα να πω στοιχεία, εάν σε ενδιαφέρει όμως κάποια πώληση-αγορά-ανταλλαγή μπορούμε να τα πούμε με pm. Βαγγέλη δυστυχώς η αγορά είναι βαρβαρη για τα αυτοκίνητα ειδικάγια τα τουρμπατα, αάλλο πόσο για τα δικά μας που είναι κακόφημα. Ενημερωτικά αρχες του προηγούμενου μήνα πηραμε ένα mini cooper S και αυτόν το Ibiza Cupra 1, 4 TSI. Και τα δύο τα χω και τα καμαρωνω. Το δε ibiza για τη χρονολογία του και τα χιλιόμετρα του είναι το φθηνότερο της αγοράς, μιλάμε για καλο αμάξι με 2 μηνών λάστιχα κλπ. Εσυ Βαγγέλης πιστεύεις ότι μπορείς να δώσεις το δικό σου 8 επειδή είσαι μαλ**ας και το πήρες 18, ενώ ο Δημήτρης το f/l με το 6αρι σασμάν το πήρε καινούργιο 4 μήνες μετά 14500, θυμάσαι που τα λεγαμε στο Σεφ.
marios_207_GT - Πεμ 27 Νοέ 2014, 17:27:41
Θέμα δημοσίευσης:
puglover έγραψε:

Είμαι από Περιστέρι και τριγυρνάω Πετρούπολη, έχω ακούσει κάποια πράγματα για αυτό το αμαξι, εν τέλη απομακρυνθηκαμε από το 207, τώρα εάν κάτσει καμιά ανταλλαγή έχει καλώς.
Lalakis207 - Πεμ 27 Νοέ 2014, 18:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
Περα απο την πλάκα ενας φίλος μου θέλει να πάρει Mini πόσο το δίνεις ρε και με πόσα χιλιόμετρα ; Βρε μαλ**α και το δικό μου F/l είναι και καμιά επαφή σε όλα με του Δημήτρη η ζάντα γαμαει όμως ..!!
marios_207_GT - Πεμ 27 Νοέ 2014, 18:27:31
Θέμα δημοσίευσης:
Lalakis207 έγραψε:
Περα απο την πλάκα ενας φίλος μου θέλει να πάρει Mini πόσο το δίνεις ρε και με πόσα χιλιόμετρα ; Βρε μαλ**α και το δικό μου F/l είναι και καμιά επαφή σε όλα με του Δημήτρη η ζάντα γαμαει όμως ..!!

μαλ**α το αλλο ειναι με 6αρι σασμαν, καλυτερο ειναι το δικο σου? πλακα μας κανεις? επειδη εχει ενα διαχυτη και μια αεροτομη που τα βαζεις με 200 ευρω πανω ετοιμα ειναι καλυτερο? Ειναι μεγαλο κομματι το οτι ειναι με 6αρι μιλα για μια φορα σοβαρα λιγο, αλλιως αστο μην γραφεις καθολου.
Lalakis207 - Πεμ 27 Νοέ 2014, 18:38:54
Θέμα δημοσίευσης:
Και εξω και μέσα εχει μεγάλες διαφορές απο τα Gt και Rallye τα παλια και της χρονολογιας, τώρα για το 6 σασμαν εε και ποια η διαφορά δλδ επειδή έχει 6 σασμαν ειναι και καλυτερο και τα δυο καινούργια είναι και ειναι μια χαρά σε σχέση με τα παλιά ..!!
marios_207_GT - Πεμ 27 Νοέ 2014, 18:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αγορι μου το αμαξι της αγγελιας μας το εδιναν 6700 και δεν το πηραμε για να μην χαλασουμε το ονομα του μαγαζιου, ειχαμε σκοπο να το παρουμε, να το γυρισουμε στα πραγματικα χιλιομετρα εφοσον δεν ειχε πειραξει εγκεφαλο αλλα μονο κοντερ και να το δωσουμε 7500 και πιστευεις οτι μπορεις να πουλησεις το δικο σου 8 χιλιαρικα, εαν ερθεις για ανταλλαγη ενα 6αρι υπολογιζε ταβανι για ΤΩΡΑ σε κανα χρονο βγαλε κανα χιλιαρικο ακομα, η αγορα φιλε εχει τοσες ευκαιριες που δεν παιζει να βρεις πλεον μαλ**α να πουλησεις αμαξι ακριβα, ο κοσμος μας παζαρευει ακομα και τα 50 ευρω. Εγω το δικο μου εχω την υπομονη οταν ερθει η ωρα να το δωσω καλα και να κανω μια εισαγωγη απο εξωτερικο μεσω της δουλειας να μου ρθει και φθηνα, εσενα θα σου προτεινα οταν θες να πουλησεις να πας να κανεις μια τραμπα και ας χασεις και 1 χιλιαρικο, τουλαχιστον θα το ξεφορτωθεις γρηγορα.......
MEMsound - Παρ 28 Νοέ 2014, 13:02:25
Θέμα δημοσίευσης:
μεραν τον εμφανων και γνωστων διαφορων μεταξυ προ και μετα φεις-λιφτ 207 υπαρχουν πολλες-πολλες μικροτερες...

αμα το ψαξετε - οχι με σκοπο την πωληση/αγορα αλλα την γνωση - θα τις ανακαλυψετε

απο κει και περα δυστυχως ολα αυτα δεν εχουν μεγαλη σημασια στο εμποριο των μεταχειρισμενων μιας και η τιμες διαμορφωνονται απο τις τασεις της αγορας περισσοτερο και ελαχιστα απο την πραγματικη αξια των οχηματων...

αρα ευχαριστιεσαι το εκαστοτε που εχεις την δεδομενη στιγμη και οταν το βαρεθεις το πουλάς οσο πιάνει και πας για το επομενο (που φτανει η τσεπη σου)...
puglover - Παρ 28 Νοέ 2014, 18:57:39
Θέμα δημοσίευσης:
εγω πιστευω οτι οι εμποροι μεταχειρισμενων αυτοκινητων αποτελουν ενα απο τα πιο ελεεινα κομματια της κοινωνιας,πλην ελαχιστων φωτεινων εξαιρεσεων.Μονο € βλεπουν,τα αυτοκινητα ουτε που τα ξερουν,ουτε που τους ενδιαφερει αν εχει μεινει λαδι μεσα πριν στο πουλησουν.Ενα σουλουπωμα εξωτερικο μονο για τη μοστρα.
geo106xs - Παρ 28 Νοέ 2014, 22:32:03
Θέμα δημοσίευσης:
puglover έγραψε:
εγω πιστευω οτι οι εμποροι μεταχειρισμενων αυτοκινητων αποτελουν ενα απο τα πιο ελεεινα κομματια της κοινωνιας,πλην ελαχιστων φωτεινων εξαιρεσεων.Μονο € βλεπουν,τα αυτοκινητα ουτε που τα ξερουν,ουτε που τους ενδιαφερει αν εχει μεινει λαδι μεσα πριν στο πουλησουν.Ενα σουλουπωμα εξωτερικο μονο για τη μοστρα.

+1
Συν οτι παιρνουν αυτοκινητα και μοτοσυκλετες μπιρ παρα και τα πουλανε χρυσαφι,λες και επειδη μπηκαν στη βιτρινα τους πηραν αξια.
marios_207_GT - Κυρ 30 Νοέ 2014, 11:26:40
Θέμα δημοσίευσης:
Και τα 2 τελευταια σχολια δεν εχουν καθολου αδικο, δεν θα πω οτι η επιχειρηση που δουλευω ειναι καμια φωτεινη εξαιρεση, και σε μας πριν παω να δουλεψω εκει ειχε κατσει ενα αμαξι με γυρισμενο κοντερ, το ποσο αγνωστο, εεε το δωσαμε τι μπορουσες να κανεις, γενικα γινεται χαμος εξω, εμεις απλα δουλευουμε κατα ενα 80% με αυτοκινητα της Karenta. Τι εννοω οτι εχουν αυτοι απο ανταλλαγες παμε και τα τσιμπαμε (οσα αξιζουν) μαζικα, δηλαδη 6-7 ή ακομα και 10 αυτοκινητα μαζι σε καλες τιμες και συπεπως μπαινουμε στην αγορα με χαμηλες τιμες, επιπλεον η ιδια η Karenta μας δινει 6 μηνες εγγυηση για οτι μας πουλαει η οποια αρχιζει απο τη στιγμη που θα το πουλησουμε εμεις, ετυχε προχθες να φερω εγω ο ιδιος ενα C30 και στο δρομο check engine με μηνυμα για μειωμενη αποδοση κινητηρα, το γυρισα πισω με εστειλαν σε μια Volvo και αλλαχτηκε επι τοπου πεταλουδα χωρις επιβαρυνση δικη μας. Ενδεικτικα ο Νοεμβριος εκλεισε με 29 πωλησεις νουμερο που πιστευω πως δειχνει καλο προϊόν προς πώληση απο τη πλευρα μας.
volvos - Κυρ 30 Νοέ 2014, 12:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
O RE POYSTI ANTHROPEEE
εσυ πηρες αυτο το c30 απο καρεντα?
κουκλι φαινοταν στις φωτο. ενα σκουρο μπλε-γκρι? αν θυμαμαι?
ειναι απο μια κοπελα στη φιλοθεη?
marios_207_GT - Κυρ 30 Νοέ 2014, 17:48:29
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
O RE POYSTI ANTHROPEEE
εσυ πηρες αυτο το c30 απο καρεντα?
κουκλι φαινοταν στις φωτο. ενα σκουρο μπλε-γκρι? αν θυμαμαι?
ειναι απο μια κοπελα στη φιλοθεη?

Εγω ενα ασημι πηρα R-Design για ποια Καρεντα λες? Αυτο το πηρα απο το Μαρουσι, εχουμε συνεργασια με ολες ομως, υπαρχει αλλο και δεν το τσιμπησαμε? Μαλλον κοιμαται ο συναδελφος Shocked Shocked
volvos - Κυρ 30 Νοέ 2014, 19:40:53
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ρε κανετε στοκ c30????
Bλαμενοι ειστε???λολ
δυσκολο αμαξι για βλαμενους σα τη γυναικα μου
marios_207_GT - Κυρ 30 Νοέ 2014, 21:22:33
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιωτη ολα εχουν τον ανθρωπο που θα τα παρει, πολλες φορες λες αυτο θα φυγει σε μια βδομαδα και φευγει σε 2 μηνες και αλλες το αναποδο. Εγω δεν το διαλεξα παντως το volvo αλλου ιδεα ηταν, εγω ενα Polo 1,2 Tsi ηθελα που φευγουν αερα.
volvos - Κυρ 30 Νοέ 2014, 22:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
Το diesel pirate?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες