PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Δείκτης στάθμης Λαδιού

argonaftis - Δευ 09 Φεβ 2004, 11:00:31
Θέμα δημοσίευσης: Δείκτης στάθμης Λαδιού
Πολύ καλημέρα σας.Όταν βάζω μπροστά τη μηχανή η ένδειξη του μετρητή των χιλιομέτρων μου εμφανίζει την ποσότητα του λαδιού,με τετραγωνάκια.Καμιά φορά αυτή η ένδειξη αναβοσβήνει σαν να μην έχω καθόλου λάδι,ενώ είμαι full.Στην peugeot μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν προλαβαίνει να διαβάσει αμέσως την ποσότητα του λαδιού.Υπάρχει κάποιος που έχει πάθει το ίδιο Question Αυτό που είπαν στην peugeot ισχύει Question
Svstouk - Δευ 09 Φεβ 2004, 12:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα μου έχει συμβεί μόνο μία φορά. Πάντως, αν στο κάνει συνέχεια, ίσως θα έπρεπε να το κοιτάξεις.
argonaftis - Δευ 09 Φεβ 2004, 13:39:44
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά το κάνει αραιά και που.Ο Ντάσσιος μου είπε αυτό που έγραψα αρχικά
Daloup-man - Δευ 09 Φεβ 2004, 13:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι εμένα μου το έχει κάνει 2 φορές ένα χρόνο που το έχω και μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό και είναι κάτι σaν test!!!
Τώρα αν στο κάνει συχνά καλό θα είναι να τους το ξαναπείς!!!
Recifees - Δευ 09 Φεβ 2004, 16:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δες λίγο και αυτό http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=2072
cipher - Παρ 10 Μάρ 2006, 03:57:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και *λίγο* καθυστερημένα σε σχέση με τους άλλους συν-φορουμ-ίτες...

Όταν είχα πάρει το 206 XS μου (Μάρτιος 2003), μετά την πρώτη αλλαγή λαδιών στα 10.000 χλμ, ο ηλεκτρονικός δείκτης μου έκανε ένα κόλπο. Για 1-2 μέρες έδειχνε μόνο παυλίτσες (άδειο) ή αναβόσβηνε, που σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο μετρητή. Πήρα τηλέφωνο τον τεχνικό, του είπα τα συμπτώματα και μου είπε ότι: Επειδή αυτός ο μετρητής είναι πολύ ευαίσθητος, μετά από τα πρώτα λάδια μπορεί να κολλήσει για λίγο, αλλά θα επανέλθει. Πραγματικά μέσα σε το πολύ 2 μέρες σταμάτησε να το κάνει και από τότε δείχνει σωστά και δεν έχει παρουσιάσει άλλα ψυχολογικά προβλήματα.
brz20 - Παρ 10 Μάρ 2006, 13:08:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα πολλες φορες πριν το κανω σερβις αντι να μου δειξει συμπληρωμενο ολον τον πινακα με κουτακια μου εδειχνε ολα τα κουτακια εκτος του τελευταιου που ηταν μια παυλα.Αυτο το ειχα ρωτησει τοτε και μου ειχαν πει οτι το κανει καμια φορα αν το αμαξι ειναι σταθμευμενο σε ανηφορα ή κατηφορα.
cipher - Σαβ 11 Μάρ 2006, 02:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, μετά από παρκάρισμα σε κεκλιμένο επίπεδο, πολλές φορές μου δείχνει 1 παυλίτσα, που όμως επανέρχεται στο ισάδι. Έτσι τεστάρεις και ότι ο ηλεκτρονικός δείκτης δουλεύει Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες