PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - peugeot 208 gti

lefteraki - Κυρ 09 Νοέ 2014, 08:27:01
Θέμα δημοσίευσης: peugeot 208 gti
διαβασα κατι λιγα που εχουν γραφτει αν γινετε τα μελη που εχουν το ενλογο αυτοκινητο να μου πουν εντυπωσεις καθως το εχω παραγγειλει και εγω σε μαυρο το περιμενω απο βδομαδα καθως ηταν ετοιμοπαραδοτο αλλιως θα περιμενα κανα 2μηνο...
Wink
puglover - Κυρ 09 Νοέ 2014, 14:01:28
Θέμα δημοσίευσης:
καλοριζικο! Μια απο τις κορυφαιες επιλογες αυτη τη στιγμη στα μικρα gti. Αφου το παρηγγειλες πλεον,οσες εντυπωσεις και να ακουσεις περισσευουν.Ασε που ελαχιστοι ανθρωποι απο εδω μεσα το εχουν αγορασει.Ειχες κοιταξει καθολο και το fiesta st?
lefteraki - Κυρ 09 Νοέ 2014, 16:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
puglover έγραψε:
καλοριζικο! Μια απο τις κορυφαιες επιλογες αυτη τη στιγμη στα μικρα gti. Αφου το παρηγγειλες πλεον,οσες εντυπωσεις και να ακουσεις περισσευουν.Ασε που ελαχιστοι ανθρωποι απο εδω μεσα το εχουν αγορασει.Ειχες κοιταξει καθολο και το fiesta st?

νασαι καλα αδερφε ευχαριστω! εχω διαβασει αρκετα και εχω δει πολλα τεστ παρουσιασεις για το 208..αλλα αλλιως ειναι απο καποιον που το εχει καποιο καιρο καθως ειναι και καινουριο μοντελο... το φιετσα μαρεσει αλλα δε ρωτησα καθολου τι και πως... ειχα ενα 107 τοδωσα ειχα παρει ενα s3 1.8 τοδωσα μετα πηρα ενα ραλυ 13αρι με 16βαλβιδο μοτερ και τοδωσα και αυτο και τωρα εχω λιγακι καιρο ενα 106 quiksilver 1100 το οποιο δεν ταλαζω με τιποτα!! και αναμενω το 208 να ερθει χανια..λογικα τεταρτη θα το εχω...
πεζακιας.. αχαχα οποτε και ειχα σταμπαρει καιρο το 208!! Wink
και το φιετσα ομως δεν ειναι κακο οπως και το νεο κλιο!
sps - Κυρ 09 Νοέ 2014, 19:04:18
Θέμα δημοσίευσης:
Οι βασικη διαφορα με το fiesta st ειναι οτι το st εχει ηλεκτρομπλοκε δηλαδη διαφορικο που προσομιαζει τη λειτουργια του μπλοκε ηλεκτρονικα.
Το 208 δεν εχει τιποτα στο διαφορικο του, κοινως αν το στριβεις καλο ειναι να βαλεις ενα μηχανικο μπλοκε.
argonaftis - Δευ 10 Νοέ 2014, 16:43:58
Θέμα δημοσίευσης:
Λευτέρη, ένα μόνο έχω να σου πω: απόλαυση!!!!
lefteraki - Δευ 10 Νοέ 2014, 22:42:17
Θέμα δημοσίευσης:
argonaftis έγραψε:
Λευτέρη, ένα μόνο έχω να σου πω: απόλαυση!!!!
Thumbs Up Yahoo! Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες