fanis έγραψε: |
Όποιον και αν έχω ρωτήσει ακούω τα καλύτερα για το 206cc.Το μόνο που με εμποδίζει να το αγοράσω αμέσως είναι η αντικατάσταση του από το 207cc σε λίγο χρονικο διάστημα (αν δεν έχω καταλάβει λάθος).Τώρα θα μου πείτε αν είναι να μην κάνουμε μια αγορά γιατί στο μέλλον θα βγεί κάτι καλύτερο τότε δεν δεν θα αγοράζαμε ποτέ , τίποτα.Βοήθεια βρε παιδιά... ![]() |
Παιδιά πήρα την τελική μου απόφαση.Το επόμενο αυτοκίνητό μου θα είναι το 206cc ![]() Σε μερικές μέρες θα πάρω τα χρήματα από την ασφάλεια ( μεικτή ) και θα κινηθώ ανάλογα ![]() Σκέφτομαι όμως να κοιτάξω και για μεταχειρισμένο.Εκτός απο τα τριξήματα και το πρόβλημα στεγανότητας (αντιμετωπίσημα προβλήματα από ότι ξέρω) τί άλλο πρέπει να προσέξω.Δεν εννοώ φυσικά τρακαρίσματα κτλπ.Κάποια περίεργη ζημιά που βγάζουν τα 206cc μήπως? |
Φίλε μου Άκη δυστυχώς δεν έχω πάρει ακόμα τα χρήματα από την ασφαλιστική και δεν μπορώ να μοιράζω υποσχέσεις για αγορές.Ότι και να αγοράσω πάντως θα δώσω τα χρήματα μετρητά.Ελπίζω από βδομάδα να ξέρω πότε θα τα πάρω ![]() |