m_power_lunatic έγραψε: |
Έχω πολλά πράγματα διπλά οπότε μπορώ να δώσω μερικά.
1)Δύο μπροστινά προσκέφαλα απο βιολογικό καθαρισμό ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝΕ 2)Ντουλαπάκι από 106 XSI 1.4 με το κουμπάκι να δουλεύει άψογα 3)Κλειδαριά από πόρτ μπαγκάζ μαζί με το πλαστικό που σπάει συνήθως,σε αυτό είναι άψογο 4)Δοχείο πλυστικής 5)Πλαίσιο ταχυτήτων με θήκη----ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ---- 6)Λάστιχα από 2 μπροστινές πόρτες 7)Ζώνες κόκκινες από 13άρι---ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝΕ----- 8)Mπάρα θόλων SPARCO κόκκινη για 13άρι------ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ------ 9)Προγραμματάκι για 13άρι, αλλά να το βρώ πρώτα μιας και μπορεί να το κατάπιε η μικρή μου και για αυτό να ''δουλεύει'' κόφτες τα βράδυα και να μας ξυπνάει χαχαχαχα!!!! 10)Φλάς γνήσιο μπροστά δεξιά 11)Σιδηρόδρομοι μπροστινών καθισμάτων-ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ 12)Καπάκι μπαταρίας 13)Κάθισμα πίσω κομπλέ για 106 RALLYE 1.3 σε άριστη κατάσταση 14)Eταζιέρα πίσω με τρύπες έτοιμες για ηχεία 15)Κώνος για αγωνιστικό τιμόνι--------ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ-------- Tιμές με p.m ή στο κινητό μου 6946-128008 Μπορούνε να γίνουνε και ανταλλαγές με πράγματα που ζητάω στην άλλη μου αγγελία Τα πράγματα βρίσκονται Αθήνα και στέλνονται και επαρχία με αντικαταβολή με Γενική Ταχυδρομική με επιβάρυνσή σας. |
m_power_lunatic έγραψε: | ||
|
m_power_lunatic έγραψε: | ||||
|