PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ PEUGEOT 207 GT
giangkos - Σαβ 01 Νοέ 2014, 18:02:29
Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ PEUGEOT 207 GT
Καλήσπερα σε όλους στο club ειμαι καινουργίος. Η κοπέλα μ πηρε ενα peugeot 207 gt 2008 με 103000χλμ το πηρά μια βόλτα και παρατηρισα οτι υπάρχει πρόβλημα στο σασμαν με το που πασ να βαλεις 3η ταχυτητα λιγο γρήγορα κατευθειαν κανει τρίξιμο σαν να φτάιει το συχρονιζε ειναι οντώς αυτο η κατι αλλο και ποσο κοστίζει η επισκευη του πανω κατω ??
Κατι αλλο που παρατήρισα ειναι οτι ακούγεται ενα μικρο χτυπημα στον κινητηρα σαν βαλβίδες και μικρος κραδασμός στον κινητηρα. Οι κινητηρες αυτοι δουλευουν ετσι η πρεπει να το ψαξω και αυτο ??
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !
Vini - Σαβ 01 Νοέ 2014, 18:34:58
Θέμα δημοσίευσης:
Πιθανά να μην έχει αλλάξει ποτέ βαλβολίνες και να έχει "σκισθεί" το κιβώτιο. Ίσως με αλλαγή βαλβολίνων να γλυκάνει αρκετά το κιβώτιο.
Ο θόρυβος στο κινητήρα μήπως είναι ο θόρυβος από την καδένα; Αλλά ας πουν καλύτερα οι έμπειροι στα μηχανικά στο φόρουμ, γιατί εγώ από μηχανικά είμαι ψηλοσκράπας...
bagos - Σαβ 01 Νοέ 2014, 19:13:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μικρος κραδασμος που βλεπεις ςν εχεις το καπω ανοιχτο κ δουλευει ταμαξι,ειναι φυσιολογικο.
ψιλος "μεταλλικος" ηχος,σα βαλβιδες απο παππακι,φυσιολογικος.ειναι τα μπεκ αμμεσου ψεκασμου.εχουν ενα δουλεμα σα του πετρελαιου,δλδ ενα ψιλο "τσικ-τσικ"...
σασμαν,εχει φαει πουτσ@ κ τον εχει παρει συχρονιζε...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες