OnyX έγραψε: |
Αν και δεν εχω rallye αλλα 206 με ραλλοπραγματα,εβαλα αεριο και εχω κανει περιπου 25.000 χιλιομετρα χωρις προβληματα (δεν εχω ανοιξει μοτερ να δω βαλβιδες κτλ μιας και εκει λενε οτι δημιουργειται το προβλημα με το lpg.
βεβαια ξεχνας κοφτες,πατηματα,αναβασεις κτλ με αεριο (εκτος και αν στο ρυθμισουν μεχρι τις 4.000-4.500 αεριο και μετα βενζινη). Δεν ξερω αν το παρουσιαζει και αλλο Peugeot εκτος απο το δικο μου και αλλο ενα 206 μελους που εχω μιλησει μαζι του,απλα οταν παιρνει μπροστα σαν να μπουκωνει λιγο και μετα απο λιγο στρωνει...πιθανολογω οτι μπορει να ειναι λογω του αεριου που εχει παραμεινει στο θαλαμο καυσης οταν σβηνεις την μηχανη και της βενζινης που αμεσως ψεκαζεται οταν βαζεις μπροστα... |
OnyX έγραψε: |
Επειδη φιλε μου ειναι το αυτοκινητο που παω στην δουλεια μου και γραφω 30.000 χιλιομετρα/χρονο δεν θελω να παθει κατι και ετσι τηρω οτι λεει ο εγκαταστατης ![]() Δεν χανει κανενα μπεκ μου,εχει γινει ελεγχος και σε ακομα ενα μελος του club παρουσιαζει τα ιδια συμπτωματα και εχει ελεγξει και εκεινος μπεκ,αντλια,πολλαπλασιαστη κτλ. |