PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Έσπασε ο γρύλος μου!

zzzleepy - Κυρ 08 Φεβ 2004, 11:53:26
Θέμα δημοσίευσης: Έσπασε ο γρύλος μου!
Ρε παιδιά, σήμερα το πρωί πήγα να σηκώσω το αμάξι με το γρύλο για να μπορέσω να μπω από κάτω και να βάλω την καινούρια μου εξάτμιση. Βάζω λοιπόν το γρύλο και αρχίζω να σηκώνω. Μόλις η ρόδα άρχισε να σηκώνεται από το έδαφος, το χερούλι του γρύλου έσπασε και μου έμεινε στα χέρια! Για να βγάλω το γρύλο αναγκάστηκα να κάνω το αμάξι μπροστά για να πέσει. Ευτυχώς πήρα το γρύλο ενός φίλου μου κι έκανα τη δουλειά μου... Και θέλω να ρωτήσω: ο γρύλος καλύπτεται από την εγγύηση; Να πάω και να τους τον πετάξω στη μούρη; Να τους τραβήξω και μια μήνυση που δε συνέβη κάτι χειρότερο;
Ivang - Κυρ 08 Φεβ 2004, 14:03:59
Θέμα δημοσίευσης:
Να πας και να τους το πετάξεις στο κεφάλι !!!

Laughing Laughing Laughing Laughing
netblaster - Κυρ 08 Φεβ 2004, 16:26:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μωρε ετσι οπως ειναι και "σηκωμενος" ειναι για να πας να τους τον βαλεις σε κανα υποπτο σημειο!!! Laughing Παντως ενα ειναι σιγουρο, οτι δεν καλυπτεται απο εγγυση!!! Απο τη μια η χρα της εξατμισης και απο την αλλη ο σπασμενος γρυλλος...φοβερο κοντραστ συναισθηματων!!!
zzzleepy - Κυρ 08 Φεβ 2004, 22:58:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε γμτ... Το κακό είναι, απ'ότι κατάλαβα, ότι μάλλον πρέπει να χρεωθώ καινούριο γρύλο... ΓΚΡΡΡΡ! Evil
netblaster - Κυρ 08 Φεβ 2004, 23:39:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ψαξε σε κανα συνεργειο μπας και τους περισσευει κανενας!!! Μην τον χρυσοπληρωσεις κιολας... Wink
Skull - Δευ 09 Φεβ 2004, 01:23:14
Θέμα δημοσίευσης: Re: Έσπασε ο γρύλος μου!
zzzleepy έγραψε:
Ρε παιδιά, σήμερα το πρωί πήγα να σηκώσω το αμάξι με το γρύλο για να μπορέσω να μπω από κάτω και να βάλω την καινούρια μου εξάτμιση. Βάζω λοιπόν το γρύλο και αρχίζω να σηκώνω. Μόλις η ρόδα άρχισε να σηκώνεται από το έδαφος, το χερούλι του γρύλου έσπασε και μου έμεινε στα χέρια! Για να βγάλω το γρύλο αναγκάστηκα να κάνω το αμάξι μπροστά για να πέσει. Ευτυχώς πήρα το γρύλο ενός φίλου μου κι έκανα τη δουλειά μου... Και θέλω να ρωτήσω: ο γρύλος καλύπτεται από την εγγύηση; Να πάω και να τους τον πετάξω στη μούρη; Να τους τραβήξω και μια μήνυση που δε συνέβη κάτι χειρότερο;

Καλα ρε απιστευτε μονος σου θα εβαζες την εξατμιση? Shocked
Δεν νομιζω να ειναι καλο να επεμβενεις τοσο πολυ στα τεχνικα μερη του αυτοκινητου...και γενικα σε ολα!Αν ειχαμε επαγγελματιες τωρα στο forum θα τα ειχες ακουσει για τα καλα! Very happy

Ηθελες να την βαλεις βρε για να εντυπωσιασεις στην παραλια... Laughing Laughing
zzzleepy - Δευ 09 Φεβ 2004, 01:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
Κι όμως φίλε μου, την έβαλα μόνος μου...
Baphomet - Δευ 09 Φεβ 2004, 08:38:44
Θέμα δημοσίευσης:
σιγα την τεχνη ρε παιδιά να περάσεις μια εξάτμιση. ειδικά όταν έχει έτοιμες βάσεις... μην ειστε τόσο υπερβολικοί. δεν ειναι δα και τόσο τρομερό. χέρι στον κινητήρα να μη βάζουμε μόνοι μας. τα υπόλοιπα γίνονται!
netblaster - Δευ 09 Φεβ 2004, 11:35:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει, ειναι ενα ρισκο ομως!!! Πχ δεν ξερεις αν "χανει" απο καπου καυσαερια, απο την ενωση εννοω!!! Δε λεω οτι του Αντωνη εχει τετοιο προβλημα, αλλα γενικως εχει ενα ρισκο το ολο εγχειρημα!!! Αν το πας σε καποιον ειδικο και μετα γινει καμια στραβη θα ξερεις σε ποιον να φωναζεις τουλαχιστον!!! Cussing out
Svstouk - Δευ 09 Φεβ 2004, 12:23:45
Θέμα δημοσίευσης: Re: Έσπασε ο γρύλος μου!
zzzleepy έγραψε:

Δε νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να πέφτει κάποιος κάτω από το αμάξι, όταν αυτό στέκεται στο γρύλο μόνο.

Μην τον εμπιστεύεστε (το γρύλο). Τώρα σου έμεινε η μανιβέλα στο χέρι, εμένα κόντεψε να μου πέσει το αμάξι.

Αν θες να δουλέψεις κάτω από το αμάξι, πάρε δύο τριγωνικούς τάκους και βάλτους από κάτω, αφού το σηκώσεις με το γρύλο.
nikapos - Δευ 09 Φεβ 2004, 12:31:37
Θέμα δημοσίευσης:
1. to βιβλιο οδηγιων δεν το διαβαζει κανεις? λεει σαφεστατα να μην πεφτεις κατω απο αυτοκινητο που το εχεις σηκωσει με το γρυλο.

2. Λογικα καλυπτεται απο εγγυηση τουλαχιστον για 1 χρονο (μπορει και 2)

3. Μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο στη μιση τιμη σε μαγαζι με μεταχειρισμενα (φραντζη - λιοσιων )
zzzleepy - Δευ 09 Φεβ 2004, 12:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
Η εξάτμισή μου είχε έτοιμες βάσεις για το 206 και με ένα σφιγκτήρα έμπαινε στο σωλήνα. Την είχε πάει ο Sidobre σε μάστορα και του την έφτιαξε οπότε δεν ήταν κάτι δύσκολο. Κι όσο για το αν πρέπει να μπαίνουμε κάτω από το αμάξι όταν αυτό είναι σηκωμένο με το γρύλο, να σας πω ότι σε κάθε μια από τις πίσω ρόδες είχα βάλει και από μια ρεζέρβα για να πατάνε πάνω (μια η δικιά μου και μια του φίλου μου που μου δάνεισε το γρύλο του)...

Είπαμε, είμαστε ψώνια αλλά όχι μαλ**ες Wink
Skull - Δευ 09 Φεβ 2004, 21:28:31
Θέμα δημοσίευσης:
Την δικια μου την εξατμιση που ειναι unoversal μου την εβαλαν με οξυγονο! Shocked
Οποιος ξερει απο οξυγονο και ειναι τοσο εμπειρος πια εξατμισας μπορει να το κανει...
10ευρο,μπορει και λιγοτερα,θα σου παρει ενας εξατμισας....
max - Τετ 11 Φεβ 2004, 12:31:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρος έγραψε:
σιγα την τεχνη ρε παιδιά να περάσεις μια εξάτμιση. ειδικά όταν έχει έτοιμες βάσεις... μην ειστε τόσο υπερβολικοί. δεν ειναι δα και τόσο τρομερό. χέρι στον κινητήρα να μη βάζουμε μόνοι μας. τα υπόλοιπα γίνονται!

Και τις συγκολησεις πως τις κανεις?εκτος αν εχεις ολοκληρο εξοπλισμο στο σπιτι σου!
zzzleepy - Τετ 11 Φεβ 2004, 12:40:03
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Η εξάτμισή μου είχε έτοιμες βάσεις για το 206 και με ένα σφιγκτήρα έμπαινε στο σωλήνα. Την είχε πάει ο Sidobre σε μάστορα και του την έφτιαξε οπότε δεν ήταν κάτι δύσκολο.

Ποιος μίλησε για συγκόλληση στην προκειμένη περίπτωση; Βγάλε βάλε ήταν όλη η δουλειά...
Skull - Τετ 11 Φεβ 2004, 18:08:29
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
zzzleepy έγραψε:
Η εξάτμισή μου είχε έτοιμες βάσεις για το 206 και με ένα σφιγκτήρα έμπαινε στο σωλήνα. Την είχε πάει ο Sidobre σε μάστορα και του την έφτιαξε οπότε δεν ήταν κάτι δύσκολο.

Ποιος μίλησε για συγκόλληση στην προκειμένη περίπτωση; Βγάλε βάλε ήταν όλη η δουλειά...

Γενικα μιλαμε βρε... Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες