makis106 έγραψε: |
Τοσες μεταχειρισμενες πουλιουνται και εδω μεσα, δεν αξιζει να παρεις καινουργια. Κατα τα αλλα και μαμα να μεινεις, βοηθαει η αναβαθμιση. |
puglover έγραψε: |
Ή μπορεις με 350 € να φτιαξεις μια 63,5 απο το σπιραλ και πισω ολη ανοξειδωτη.Σε συνδυασμο με ενα ελευθερο πανελ φιλτρο στο κουτι θα δεις διαφορα.Η εξατμιση του rallye ειναι πολυ "φιμωμενη" απο το εργοστασιο. |
Rallyestas έγραψε: |
καλα στο θεμα εξατμισης δεν λεει οτι 63.5 ειναι για προγραμμα πανω απο 180 αλογα μαλιστα οχι απλα προγραμμα....τουλαχιστον απο τοσα θεματα και τοσες σελιδες που εχω διαβασει αυτο ξερω..... |
marios_207_GT έγραψε: |
54???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gotcha έγραψε: |
Του Rc ειναι 54αρα εσωτερικη διαμετρος. 50αρα του ραλλυ
Αν θες μονο τελικο, βαλε διαμετρο οσο και η μελλοντικη εξατμηση που θα βαλεις (αν θα την αλλαξεις ποτε) |
Gotcha έγραψε: |
Μπα, ειναι τοσο φιμομενο απο το τελικο το ραλλυ που οτι και να κανει + ειναι. Μην φανταστεις οτι θα παρεις αλογα ομως ε. Μονο ηχο και λιγο καλυτερο στις υψηλες |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
βγαλε το τελικο και βαλε στη θεση του σκετη σωληνα
δεν θα χασεις τιποτα και θα κερδισεις ψηλα και θα σου ερθει πολυ φθηνα μπουκα μπορεις να βαλεις την μανησια, αφου την κοψεις απο το τελικο σου |
οχι δεν χανεις πουθενα
ισα ισα, θα κερδισεις στις ψηλες στροφες ![]() σωληνα στη θεση του τελικου βαλε 50αρα ή 54αρα με την 50αρα θα κανει λιγο λιγοτερο θορυβο απο το να βαλεις 54αρα καλυτερα ομως βαλε 54αρα μπαινει μεσα της λιγο η 50αρα (η μαμα δλδ) την κολλαει και τελος ![]() αν βαλεις 50αρα θα πρεπει να στην εκτονώσει (δλδ να στην ανοιξει λιγο) για να μπει λιγο μεσα της η μαμα σωληνωση μπουκα βαλε οτι θες απλα σου ειπα για τη μαμα γιατι την εχεις ηδη και ομορφη ειναι και δεν θα πληρωσεις για καινουρια ![]() |
για μπουκα κατι τετοιο θελω εμφανισιακα : http://www.forgedperformance.com/store/images/T/HKS%20Titanium%20Exhaust%20Subaru.jpg
επηρεαζει καπου η μπουκα? |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
βαλε και τετοια αν θες αν δεν φραζει την ροη των καυσαεριων, δεν επηρεάζει πουθενα |
βαλε και τετοια αν θες αν δεν φραζει την ροη των καυσαεριων, δεν επηρεάζει πουθενα |
Samer έγραψε: | ||||
Αυτο κανει πολυ θορυβο να ξερεις |
Samer έγραψε: | ||||
Αυτο κανει πολυ θορυβο να ξερεις |
αρα θα του ζητησω 54 αρα σωληνα στη θεση του τελικου που εχω τωρα και για μπουκα να μου βαλει σαν αυτη που ποσταρα του subaru. γινεται αυτο ετσι? απο κει και περα πως ξερω αν θα φραζει ή οχι τη ροη που ειπες? |
κοιτα γενικα θελω να ακουγεται η εξατμιση σε σχεση με τωρα που δεν ακουω τιποτα.... |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||||||||||
Samer για ποιο μιλας? για την μπουκα?
γινεται να βαλεις αυτη την μπουκα που δειχνεις, απλα λιγο πιο μικρη διαμετρο γιατι θα φαινεται πολυ μεγαλη δεν θα φραζει την ροη, αφου θα την βαλει ομοκεντρα με την σωληνα της εξατμισης, μην ανησυχείς
![]() αυτη πως την ακους? http://www.youtube.com/watch?v=iIPGxcus_h8 απο ενταση καπως ετσι θα κανει, αλλά με διαφορετικη χροια |
κοιταξε δεν με χαλαει και πολυ ![]() |
( αν εχει διαφορα και στην αποδοση δηλαδη το αμαξι να αναπνεει και να αποδιδει εστω και λιγο καλυτερα απο οτι τωρα και με πιο λιγα λεφτα με αυτο που λες τοτε παω καρφι σε αυτο).... |
τωρα οσον αφορα την μπουκα που πιο πολυ για εμφανιση, δεν ειναι? |
επειδη για ροη καυσαεριων και τετοια δεν γνωριζω? πως διαλεγω ? στην τυχη τετοιου στυλ σαν αυτο που σου στειλα το subaru? και τελος ποσο παιζει να μου παρει για μια τετοια μπουκα ? |
edit: οτι μπουκα βαλω δεν θελω να κοψω προφυλακτηρα και ουτε την ποδια σαν διαχυτη που βγαινει για το 207 rallye που εχω πανω....
οποτε τι διαμετρο περιπου βαζω για μπουκα ετσι οπως ειναι τωρα? ξερουμε? |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||||||||||
στα ταξιδια κυριως ειναι λιγο κουραστικο αλλά υπαρχει ενα φασμα στροφων που κανει λιγοτερο θορυβο, οπως και υπαρχει φασμα που κανει παραπανω
αντε καντο , κερδισμενος θα βγεις ![]() θα κερδισεις κυριως ψηλα ψηλα θα το καταλαβεις ποσο πιο ευκολα θα ανεβαζει στροφες μετα τις 5,000στρ
ναι
αυτη σαν του subaru δεν σου δημιουργει κανενα θεμα ειναι σαν κομματι σωληνας με μεγαλη διαμετρο ειναι οκ οταν ελεγα να μην σου κοβει την ροη εννουσα να μην βαλεις σαν κι αυτη πχ http://www.car.gr/parts/photos/5592849/ που εχει στενεμα (δηλαδη εχει μικροτερη διαμετρο απο την εξατμιση σου) τιμη εξαρταται μπορεις να βρεις και με 10€, μπορεις να παρεις και επωνυμη με 100€
δεν ξερω τι διαμετρο χωραει μετρα το λιγο με μετρο και βλεπεις υγ: σου ειπα, οταν ο εξατμισας σου κοψει το τελικο και πριν σου κανει οτιδηποτε αλλο , κανε μια βολτα για να ακουσεις τον ηχο που κανει αν σου φαινεται πολυς και θεωρεις οτι δεν θα τον αντεχεις, βαλε ενα τελικο ελευθερας εχει τοσα μεταχειρισμενα στο car.gr |
οκ για ψηλα. στις χαμηλομεσαιες ταχυτητες ομως χανει κατι σε σχεση με τωρα? γιατι αυτο με νοιαζει να μην χασω καθολου σε σχεση με τωρα! |
τωρα οσον αφορα τη διαμετρο του διαχυτη μου φενεται με το ματι οτι ειναι περιπου οσο η διαμετρος του προφυλακτηρα, αλλά αυτο δεν μπορω να το δω και εκει με τον εξατμισα και να μου προτινει αυτος το μεγεθος? |
κατι ακυρο οι μπουκες χειροποιητες δεν ειναι? )οχι οτι με νοιαζει νανε επωνυμη, εφοσον ειναι μονο για εμφανιση). |
και τελος αυτο που μου γραψες για υ.γ, εννοεις αν καταλαβα καλα οτι οταν βγαλει το μαμισιο τελικο και βαλει την 54αρα σωληνα στη θεση του να το κανω βολτα να δω τον ηχο?? |
Rallyestas έγραψε: | ||
οχι πριν βαλει την 54αρα να το κανεις βολτα δεν παθαινει τιποτα ας κανεις 5 και 10 χλμ ετσι αλλη ερωτηση? |
Mono AEK έγραψε: |
Εννοει με το που κοψεις το τελικο να κανεις μια βολτα πριν αποφασισεις αν θα υο πας με σωληνα μεχρι τη μπουκα η αν θα βαλεις τελικο ελευθερας για το θορυβο και μονο
Ρε φιλε χωρις παρεξηγηση αλλα σου εχει απαντησει σε ολες τις ερωτησεις υπεραναλυτικα και απο 3 φορες και εξακολουθεις και ρωτας τα ιδια. Μην αγχωνεσαι τοσο ουτε ο πρωτος εισαι που θα αλλαξει εξατμιση ουτε ο τελευταιος Και ο εξατμισας δεν ειναι κανας μαο μαο αυτη ειναι η δουλεια του και ξερει Προχωρα το απλα |
κοιτα αν δεν ακουγεται παραπανω απο το βιντεακι που ποσταρες με ενα RC πιστευω οτι θα το συνηθησω και δεν θα με πολυ χαλαει.... αλλωστε πιστευω την παραπολυ βαβουρα λογικα θα την δινει μετα τις 4000 στροφες ε? |
οποτε οκ αν ειναι ετσι.... τοτε τη βαζω με τη μια και χωρις δοκιμες πριν. γιατι να το κανω ετσι βολτα χωρις τελικο και τιποτα πισω να σου πω την αληθεια το φοβαμαι λιγο ![]() |
ναι οκ εχεις δικιο και σορρυ αν εγινα κουραστηκος αλλα δεν εχω ξαναασχοληθει και ανχγωνομαι λιγο γτ ειναι και καινουργιο αμαξι. |
κανε μια βολτα το τετραγωνο...το πολυ πολυ μαρσαρε το σταματημενο, εστω να εχεις μια ιδεα πως θα κανει κοιτα, και να το μετανιωσεις στο μελλον ή να σε κουρασει ρε παιδι μου, πας και βγαζεις τη σωληνα και βαζεις ενα τελικο ειναι κατι που εχει επιστροφη, δεν γινεται κατι το ανεπανόρθωτο |
να εισαι καλα
καλη επιτυχια ![]() (που θα την εχεις, γιατι ειναι κατι απλο σαν εφαρμογη ![]() |
καλημερα, πηρα σημερα 2-3 τηλεφωνα σε εξατμισαδες και ρωτησα για αυτο που μου προτινες....το κοστος για τη σωληνα στην θεση του τελικου ειναι πραγματι γυρω στα 30-40 ευρω μου ειπαν και αυτοι.... τωρα για μπουκα μου ειπαν να δω εκει και να διαλεξω, αλλά 2-3 μου ειπαν οτι ξεκινανε απο 50 ευρώ βεβεαια να δω απο κοντα μου ειπαν καλυτερα. τωρα αν μου ζητησουν για μια μπουκα 50 ευρώ ειναι λιγο ανουσιο ε? σε περιπτωση που τελικα εφάρμοζα την εργοστασιακη μπουκα του rallye που εχω τωρα, θα εμποδιζε την ροη των καυσαεριων ? το λεω επειδη το τελικο του rallye ειναι για 50αρα σωληνα ενω εγω θα βαλω 54.... |