Rallyestas έγραψε: |
καλησπερα, μιας και ενδιαφερομαι για αλλαγη λαδιων αμεσα...ακουσα οτι απο ebay αξιζει να τα παρεις....ενδιαφερομαι για τα τοταλ quartz energy 9000 0w30 για το 207 rallye....1ον ειναι σιγουρα γνησια?? το εχει ψαξει κανεις αυτο? ειμαστε σιγουροι δηλαδη για την ποιοτητα και τη γνησιοτητα τους?
2ον γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανουν να ερθουν απο τη μερα που θα τα παραγγειλω?? ευχαριστω προκαταβολικα! |
marios_207_GT έγραψε: | ||
Το θεμα στο οποιο ξεκιναμε αγορες ειναι εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=27330 Οσον αφορα την γνησιοτητα κανεις δεν μπορει να εγγυηθει 100000000% αλλα οπως μπορεις να δεις τα λαδια τα φοραμε αρκετα μελη και μεχρι στιγμης οτι εχουμε αγορασει απο το συγκεκριμενο πωλητη εχει βγει καλο. Οσον αφορα τη παραδοση υπολογισε 10 εργασιμες απο τη στιγμη που θα τα πληρωσεις στο πωλητη |
βασικα αν παρω ενα 5λιτρο παει 45 ευρω στην ουσια αρα περιπου οσο τα βρισκω και εδω....θα ρωτησω απο βδομαδα στα μαγαζια για αμεσα και αν δεν βρω θα δω.... ευχαριστω πολυ παντως! |
βασικα αν παρω ενα 5λιτρο παει 45 ευρω στην ουσια αρα περιπου οσο τα βρισκω και εδω....θα ρωτησω απο βδομαδα στα μαγαζια για αμεσα και αν δεν βρω θα δω.... ευχαριστω πολυ παντως! |
driver7 έγραψε: |
Δεν παίρνεις 1 5λιτρο μόνο...έτσι δε συμφέρει...είτε παίρνεις μόνος σου (μιας και θα τα χρειαστείς για αλλαγές, ούτως ή άλλως) 5 5λιτρα, οπότε τα μεταφορικά πάνε δια 5 και πέφτει η τιμή λίτρου, είτε βρίσκεις και άλλους και παίρνετε μαζί...
1 5λιτρο με τίποτα όμως... |
Vini έγραψε: | ||
Τα βρίσκεις τα λάδια αυτά στην Ελλάδα; ![]() Ποιος τα έχει; ![]() |
Mono AEK έγραψε: | ||
πάντως φιλε μου κι εγω μεσα ειμαι για ενα πενταλιτρο αν τελικα το προχωρησεις |
Rallyestas έγραψε: | ||||
σου εστειλα μεσω πμ για να μην θεωρηθει διαφημιση 2-3 μαγαζια.... |
alfasud έγραψε: |
Αντικαταβολη στελνει,με μια μικρη εξτρα χρεωση,αν θυμαμαι καλα.Μπες στο σαιτ τους,τα γραφει αναλυτικα, "τροπος πληρωμης"! |
Rallyestas έγραψε: | ||
εννοεις να παρω 5 5λιτρα και να τα εχω για τα επομενα 5 χρονια σαν να λεμε? δεν χαλαει μετα απο ενα χρονο το λαδι? |
εννοεις να παρω 5 5λιτρα και να τα εχω για τα επομενα 5 χρονια σαν να λεμε? δεν χαλαει μετα απο ενα χρονο το λαδι? |
driver7 έγραψε: |
Έχει βγάλει κάποια ineo first ...αν μιλάμε γι αυτά και αν είναι αντικατάσταση ή άλλο προϊόν δεν το θυμάμαι....πάντως θεωρητικά είναι καλύτερα σε θερμοκρασίες που καίγονται... |
Vini έγραψε: |
Μήπως σου είπαν για τα ineo ecs 5W30;
http://www.trade-wind.gr/car/lubricants/ixodes/5w-30/total-quartz-ineo-ecs-5w30.html Αν σου είπαν για αυτά, δεν έχουν καμιά σχέση με τα energy 9000. Τα έχω βάλει μία φορά στο αυτοκίνητα αυτά τα Ineo. |
Τώρα είδα ότι έχει βγάλει η Total κάποια Ineo First 0W30. Δεν νομίζω όμως ότι είναι ίδια με τα Energy 9000.
Από Χαραλαμπάκη έχω πάρει αρκετές φορές εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Δίνει και δωράκια... Αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις τα Energy 9000. Είδες τελικά πόσο μπέρδεμα είναι η υπόθεση των λαδιών; |
υ.γ οταν λες δωρακια ? |
Πριν δύο χρόνια είχα φθάσει στο σημείο να ψάχνω τα λάδια στην αντιπροσωπεία της TOTAL. Είχε πάρει τηλέφωνα και άκρη τελικά δεν έβγαλα. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι λάδια έχει η TOTAL... ![]() Τελικά μετά από πολλά τηλεφωνήματα μίλησα με κάποιο τμήμα που κάποια μαντάμ μου έδωσε ένα κινητό τηλέφωνο ενός πωλητή (dealer) να μου δώσει πληροφορίες. Πήρα δυο/τρεις φορές το κινητό που μου έδωσε και κανείς δεν απάντησε. Φοβερή αντιπροσωπεία. Σκέφτομαι του χρόνου τον Ιούνιο/Ιούλιο που θα ψάχνω για λάδια, τι ζόρι θα τραβήξω. Αν δεν βγάλω άκρη, θα γυρίσω στα ΙΝΕΟ ECS. |
Δεν θα πάθει τίποτα το αυτοκίνητο. Εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων άφησα τα λάδια 14 μήνες. Έπρεπε να τα αλλάξω στις αρχές Ιουνίου και τα άλλαξα την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου. |
Υπερβολές. Λες τα λάδια να έχουν κάποια ρύθμιση και μόλις περάσουν οι 12 μήνες να χάσουν αυτόματα τις ιδιότητές τους; Δεν τις χάνουν απευθείας, αλλά όσο περνά καιρός τόσο πέφτει η απόδοσή τους. Το θέμα είναι να μην αφήνουμε τα λάδια μέσα στο κινητήρα με βάση τα χιλιόμετρα, που σε ορισμένες περιπτώσεις βολεύει όσους κάνουν ελάχιστα χιλιόμετρα και έτσι αλλάζουν λάδια κάθε 3 ή 4 ή και 5 χρόνια... ![]() |
Mono AEK έγραψε: |
Ποσο τα πηρες τελικα? |
περασα σημερα τελικα απο αιγαλεο και πηρα τα λαδια απο τον χαραλαμπακη και τελειωση η υποθεση! φιλε vini τα εχει ο χαραλαμπακης, αν ενδιαφερεσαι παρτα απο αυτον.... |
11,5 ευρω το λιτρο, δηλαδη τα 5 λιτρα 57,5 ευρω....αλλα ουτως η αλλως δεν τα βρισκα και αλλου. |