PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - λάδια απο ebay

Rallyestas - Τετ 10 Σεπ 2014, 13:34:10
Θέμα δημοσίευσης: λάδια απο ebay
καλησπερα, μιας και ενδιαφερομαι για αλλαγη λαδιων αμεσα...ακουσα οτι απο ebay αξιζει να τα παρεις....ενδιαφερομαι για τα τοταλ quartz energy 9000 0w30 για το 207 rallye....1ον ειναι σιγουρα γνησια?? το εχει ψαξει κανεις αυτο? ειμαστε σιγουροι δηλαδη για την ποιοτητα και τη γνησιοτητα τους?
2ον γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανουν να ερθουν απο τη μερα που θα τα παραγγειλω??
ευχαριστω προκαταβολικα!
Kostaswannabe - Τετ 10 Σεπ 2014, 15:46:29
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν ανοίγεις ένα θέμα ψάξε πρώτα γιατί συνέχεια παίζει αυτό το ποστ με τα λάδια καθώς τα παιδιά παραγγέλνουν συχνά πυκνά.
marios_207_GT - Τετ 10 Σεπ 2014, 23:38:36
Θέμα δημοσίευσης: Re: λάδια απο ebay
Rallyestas έγραψε:
καλησπερα, μιας και ενδιαφερομαι για αλλαγη λαδιων αμεσα...ακουσα οτι απο ebay αξιζει να τα παρεις....ενδιαφερομαι για τα τοταλ quartz energy 9000 0w30 για το 207 rallye....1ον ειναι σιγουρα γνησια?? το εχει ψαξει κανεις αυτο? ειμαστε σιγουροι δηλαδη για την ποιοτητα και τη γνησιοτητα τους?
2ον γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανουν να ερθουν απο τη μερα που θα τα παραγγειλω??
ευχαριστω προκαταβολικα!

Το θεμα στο οποιο ξεκιναμε αγορες ειναι εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=27330
Οσον αφορα την γνησιοτητα κανεις δεν μπορει να εγγυηθει 100000000% αλλα οπως μπορεις να δεις τα λαδια τα φοραμε αρκετα μελη και μεχρι στιγμης οτι εχουμε αγορασει απο το συγκεκριμενο πωλητη εχει βγει καλο. Οσον αφορα τη παραδοση υπολογισε 10 εργασιμες απο τη στιγμη που θα τα πληρωσεις στο πωλητη
Rallyestas - Πεμ 11 Σεπ 2014, 22:55:57
marios_207_GT έγραψε:
Rallyestas έγραψε:
ευχαριστω προκαταβολικα!

Το θεμα στο οποιο ξεκιναμε αγορες ειναι εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=27330
Οσον αφορα την γνησιοτητα κανεις δεν μπορει να εγγυηθει 100000000% αλλα οπως μπορεις να δεις τα λαδια τα φοραμε αρκετα μελη και μεχρι στιγμης οτι εχουμε αγορασει απο το συγκεκριμενο πωλητη εχει βγει καλο. Οσον αφορα τη παραδοση υπολογισε 10 εργασιμες απο τη στιγμη που θα τα πληρωσεις στο πωλητη

βασικα αν παρω ενα 5λιτρο παει 45 ευρω στην ουσια αρα περιπου οσο τα βρισκω και εδω....θα ρωτησω απο βδομαδα στα μαγαζια για αμεσα και αν δεν βρω θα δω.... ευχαριστω πολυ παντως!
driver7 - Παρ 12 Σεπ 2014, 08:31:17
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν παίρνεις 1 5λιτρο μόνο...έτσι δε συμφέρει...είτε παίρνεις μόνος σου (μιας και θα τα χρειαστείς για αλλαγές, ούτως ή άλλως) 5 5λιτρα, οπότε τα μεταφορικά πάνε δια 5 και πέφτει η τιμή λίτρου, είτε βρίσκεις και άλλους και παίρνετε μαζί...

1 5λιτρο με τίποτα όμως...
Vini - Παρ 12 Σεπ 2014, 09:19:28
Rallyestas έγραψε:
βασικα αν παρω ενα 5λιτρο παει 45 ευρω στην ουσια αρα περιπου οσο τα βρισκω και εδω....θα ρωτησω απο βδομαδα στα μαγαζια για αμεσα και αν δεν βρω θα δω.... ευχαριστω πολυ παντως!

Τα βρίσκεις τα λάδια αυτά στην Ελλάδα; Question

Ποιος τα έχει; Question
Mono AEK - Παρ 12 Σεπ 2014, 11:41:46
Rallyestas έγραψε:

πάντως φιλε μου κι εγω μεσα ειμαι για ενα πενταλιτρο αν τελικα το προχωρησεις
Rallyestas - Παρ 12 Σεπ 2014, 17:09:23
Θέμα δημοσίευσης:
driver7 έγραψε:
Δεν παίρνεις 1 5λιτρο μόνο...έτσι δε συμφέρει...είτε παίρνεις μόνος σου (μιας και θα τα χρειαστείς για αλλαγές, ούτως ή άλλως) 5 5λιτρα, οπότε τα μεταφορικά πάνε δια 5 και πέφτει η τιμή λίτρου, είτε βρίσκεις και άλλους και παίρνετε μαζί...

εννοεις να παρω 5 5λιτρα και να τα εχω για τα επομενα 5 χρονια σαν να λεμε?
δεν χαλαει μετα απο ενα χρονο το λαδι?
Rallyestas - Παρ 12 Σεπ 2014, 17:14:17
Vini έγραψε:
Rallyestas έγραψε:

Ποιος τα έχει; Question

σου εστειλα μεσω πμ για να μην θεωρηθει διαφημιση 2-3 μαγαζια....
Rallyestas - Παρ 12 Σεπ 2014, 17:16:07
Mono AEK έγραψε:
Rallyestas έγραψε:

πάντως φιλε μου κι εγω μεσα ειμαι για ενα πενταλιτρο αν τελικα το προχωρησεις

περιμενω απαντηση απο ενα μαγαζι για αυτα τα λαδια....αν τα εχουν θα τα παρω γιατι με ενδιαφερει αμεσα να τα εχω....αν τελικα τα παρω απο εβαυ θα σου στειλω....
Vini - Σαβ 13 Σεπ 2014, 10:58:49
Rallyestas έγραψε:
Vini έγραψε:
Rallyestas έγραψε:

Ποιος τα έχει; Question

σου εστειλα μεσω πμ για να μην θεωρηθει διαφημιση 2-3 μαγαζια....

Τα κλασσικά μαγαζιά/eshops...
Θα ψάξω για κανένα άλλο μαγαζί στην Αθήνα.
Rallyestas - Παρ 19 Σεπ 2014, 01:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
ξερει κανεις αν στελνει με αντικαταβολη τα λιπαντικα το μαγαζι rpc που ειναι στη θεσσαλονικη?? ( το χει κανει καποιος?)
alfasud - Παρ 19 Σεπ 2014, 06:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αντικαταβολη στελνει,με μια μικρη εξτρα χρεωση,αν θυμαμαι καλα.Μπες στο σαιτ τους,τα γραφει αναλυτικα, "τροπος πληρωμης"!
Rallyestas - Παρ 19 Σεπ 2014, 16:42:46
Θέμα δημοσίευσης:
alfasud έγραψε:
Αντικαταβολη στελνει,με μια μικρη εξτρα χρεωση,αν θυμαμαι καλα.Μπες στο σαιτ τους,τα γραφει αναλυτικα, "τροπος πληρωμης"!

απο οτι ειδα με αντικαταβολη εχει πιο πολλα μεταφορικα, αρα καλυτερα πρεπει να νε με καταθεση στην τραπεζα.... ευχαριστω για την απαντηση παντως..
driver7 - Παρ 19 Σεπ 2014, 17:20:56
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyestas έγραψε:
driver7 έγραψε:

Πάρε 2 ή 3...και βρες άλλον για τα υπόλοιπα...

Κάθε 7000-7500 αλλάζω λάδια εγώ, οπότε 2 χαλάω άνετα στο χρόνο...αν αλλάζεις κάθε χρόνο βρες και κάποιον άλλο να τα μοιραστείτε...
Driver ///M - Σαβ 20 Σεπ 2014, 01:58:58
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyestas έγραψε:
driver7 έγραψε:

Προφανώς και όχι.
Το σφραγισμένο λάδι αντέχει άνετα καμια 4ετια μετά την ημερομηνία παραγωγής του.
Αλλά και να έχει ανοιχτεί το δοχείο, αν είναι κλεισμένο καλά μετά αντέχουν τα λάδια σίγουρα καμια 2ετια.

Το λάδι στο κάρτερ είναι που οξειδώνεται και καλό είναι να αλλάζεται στο χρόνο περίπου.
Συσκευασμένο αντέχει πολύ παραπάνω.
Rallyestas - Σαβ 20 Σεπ 2014, 10:41:44
Θέμα δημοσίευσης:
να ρωτησω κατι επειδη πηρα τηλ. σημερα στην rpc στη θεσσαλονικη....και μου ειπαν οτι τα total quartz energy 9000 0w30 εχουν αλλαξει πλεον απο την τοταλ σε ineo κατι 0w30 δεν θυμαμαι ακριβως πως μου το ειπαν.
ισχυει κατι τετοιο? τοτε γιατι καποιοι αλλοι δεν μου το παν αυτο σε αναλογο τηλεφωνημα??
ψαχνω και δεν μπορω να τα βρω ποια τοσο δυσεβρετα ειναι? καθε βοηθεια ευπροσδεκτη ευχαριστω!
driver7 - Σαβ 20 Σεπ 2014, 11:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει βγάλει κάποια ineo first ...αν μιλάμε γι αυτά και αν είναι αντικατάσταση ή άλλο προϊόν δεν το θυμάμαι....πάντως θεωρητικά είναι καλύτερα σε θερμοκρασίες που καίγονται...
Rallyestas - Σαβ 20 Σεπ 2014, 11:27:42
Θέμα δημοσίευσης:
driver7 έγραψε:
Έχει βγάλει κάποια ineo first ...αν μιλάμε γι αυτά και αν είναι αντικατάσταση ή άλλο προϊόν δεν το θυμάμαι....πάντως θεωρητικά είναι καλύτερα σε θερμοκρασίες που καίγονται...

απλα καλυτερα τα τοταλ κουαρτζ ενερτζυ 9000 που τα εβαλα και περσυ και ειμαι σιγουρος για αυτα....δεν θελω να πειραματιζομαι για να δω αν ειναι ιδια και τετοια...μπορει να λεω και βλακειες δηλαδη αλλα αν μπορω να βρω τα ενερτζυ καλυτερα.
για χαραλαμπακη στην θηβων στο αιγαλεο εχεις υποψην τιποτα?? ειναι καλος?
απο θεμα γνησιοτητας και τα λοιπα δηλαδη? εχει ακουστει τιποτα ή αφοβα παιρνουμε?
Vini - Σαβ 20 Σεπ 2014, 19:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως σου είπαν για τα ineo ecs 5W30;
http://www.trade-wind.gr/car/lubricants/ixodes/5w-30/total-quartz-ineo-ecs-5w30.html

Αν σου είπαν για αυτά, δεν έχουν καμιά σχέση με τα energy 9000.
Τα έχω βάλει μία φορά στο αυτοκίνητα αυτά τα Ineo.
Rallyestas - Σαβ 20 Σεπ 2014, 20:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Μήπως σου είπαν για τα ineo ecs 5W30;
http://www.trade-wind.gr/car/lubricants/ixodes/5w-30/total-quartz-ineo-ecs-5w30.html

Αν σου είπαν για αυτά, δεν έχουν καμιά σχέση με τα energy 9000.
Τα έχω βάλει μία φορά στο αυτοκίνητα αυτά τα Ineo.

οχι για ineo 0w30 μου ειπαν αλλα δεν το ρισκαρω ακομα και καλα να ειναι προτιμω να ψαξω τα ενερτζυ 9000 0w30 ....αλλα δεν μπορω να τα βρω....ο χαραλαμπακης πρεπει να τα εχει αλλά δεν ξερω πως ειναι σαν αξιοπιστια δεν εχω ξαναπαρει ποτε απο εκει...γιαυτο ρωτησα και πιο πανω, αν εχει υποψην κανεις να με ενημερωσει παρακαλω να ξερω....
Vini - Σαβ 20 Σεπ 2014, 20:08:24
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα είδα ότι έχει βγάλει η Total κάποια Ineo First 0W30. Δεν νομίζω όμως ότι είναι ίδια με τα Energy 9000.

Από Χαραλαμπάκη έχω πάρει αρκετές φορές εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Δίνει και δωράκια...
Αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις τα Energy 9000.

Είδες τελικά πόσο μπέρδεμα είναι η υπόθεση των λαδιών;
Rallyestas - Σαβ 20 Σεπ 2014, 20:14:43
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Τώρα είδα ότι έχει βγάλει η Total κάποια Ineo First 0W30. Δεν νομίζω όμως ότι είναι ίδια με τα Energy 9000.

Από Χαραλαμπάκη έχω πάρει αρκετές φορές εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Δίνει και δωράκια...
Αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις τα Energy 9000.

Είδες τελικά πόσο μπέρδεμα είναι η υπόθεση των λαδιών;

τελικα ειναι περσυ δεν ειχα τετοιο θεμα βασικα ειχα ρωτησει και περσυ στηνα ρχη μου χαν πει δεν εχουμε μετα απο 2 μερες ξαναπηρα και ειχαν παραλαβει και τα πηρα....φετος με κουρασε ομολογω γιατι ειναι η περιοδος που θες αν θα τα εχουν....αλλα δεν εχω βρει και κατι καλυτερο για ελλαδα...
χαραλαμπακη αξιζει αφοβα δηλαδη αν τα εχει?? τις προαλλες νομιζω ειχε που ρωτησα αν μου πε τα σωστα γιατι ειπε νομιζω οτι εχω δεν μου πε απολυτα....αν τα εχει εν τελη περνω αφοβα ειναι αξιοπιστος δηλαδη, ε?

υ.γ οταν λες δωρακια ?
driver7 - Κυρ 21 Σεπ 2014, 13:18:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αξιόπιστος είναι...
Vini - Κυρ 21 Σεπ 2014, 17:33:39
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyestas έγραψε:

υ.γ οταν λες δωρακια ?

Από το ίντερνετ όσες φορές έχω παραγγείλει στο κουτί βάζουν και συμπυκνωμένο υγρό παρμπρίζ και κάτι πανάκια καθαρισμού...

Αν τα βρεις στον Χαραλαμπάκη γράψτο και εδώ μπας και πάρω και εγώ...
Πάντως στο eshop του δεν τα έχει.
Rallyestas - Κυρ 21 Σεπ 2014, 17:58:32
Θέμα δημοσίευσης:
απο rpc στη θεσσαλονικη ειδα στο site οτι εχουν τα total quartz energy 9000 0w30.
αν δεν τα εχει ο χαραλαμπακης, τοτε σκεφτηκα κατι αλλο. εφοσον σην rpc στη θεσσαλονικη στο site τα εχουν αν τα κανω παραγγελια χωρις να τους παρω τηλ. και τα επιλεξω εγω τα τοταλ κουαρτζ ενερτζυ 9000 0w30 και μου πουν οτι τα εχουν τοτε θα τους πω να μου τα στειλουν απο κει....γιατι μου φενεται περιεργο που πριν μια βδομαδα που ψαχνομουν και ειχα ρωτησει τα ειχαν και εχθες μου ειπαν οτι αλλαξε η τοταλ τα λαδια....
ισως να μπερδεφτηκε και ο υπαλληλος τι να πω....παντως αν το κουτι γραφει τοταλ κουρτζ ενερτζυ 9000 0w30 τοτε αυτα θα ειναι....αρα αυριο θα το δω και σου στελνω αν τα βρω καπου....αλλιως πρεπει αναγκαστικα μετα απο ebay αλλα κλεινω χρονο με τα λαδια που εχω μεσα στο αμαξι 26 σεπτεμβρη και απο ebay ερχονται 3-4 οκτωμβρη. αυτο ειναι το κακο αυτη τη στιγμη απο ebay για μενα.
Vini - Κυρ 21 Σεπ 2014, 18:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν δύο χρόνια είχα φθάσει στο σημείο να ψάχνω τα λάδια στην αντιπροσωπεία της TOTAL. Είχε πάρει τηλέφωνα και άκρη τελικά δεν έβγαλα. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι λάδια έχει η TOTAL... Laughing

Τελικά μετά από πολλά τηλεφωνήματα μίλησα με κάποιο τμήμα που κάποια μαντάμ μου έδωσε ένα κινητό τηλέφωνο ενός πωλητή (dealer) να μου δώσει πληροφορίες.

Πήρα δυο/τρεις φορές το κινητό που μου έδωσε και κανείς δεν απάντησε. Φοβερή αντιπροσωπεία.

Σκέφτομαι του χρόνου τον Ιούνιο/Ιούλιο που θα ψάχνω για λάδια, τι ζόρι θα τραβήξω.
Αν δεν βγάλω άκρη, θα γυρίσω στα ΙΝΕΟ ECS.
Rallyestas - Κυρ 21 Σεπ 2014, 18:32:21
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Πριν δύο χρόνια είχα φθάσει στο σημείο να ψάχνω τα λάδια στην αντιπροσωπεία της TOTAL. Είχε πάρει τηλέφωνα και άκρη τελικά δεν έβγαλα. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι λάδια έχει η TOTAL... Laughing

Τελικά μετά από πολλά τηλεφωνήματα μίλησα με κάποιο τμήμα που κάποια μαντάμ μου έδωσε ένα κινητό τηλέφωνο ενός πωλητή (dealer) να μου δώσει πληροφορίες.

Πήρα δυο/τρεις φορές το κινητό που μου έδωσε και κανείς δεν απάντησε. Φοβερή αντιπροσωπεία.

Σκέφτομαι του χρόνου τον Ιούνιο/Ιούλιο που θα ψάχνω για λάδια, τι ζόρι θα τραβήξω.
Αν δεν βγάλω άκρη, θα γυρίσω στα ΙΝΕΟ ECS.

εγω μετα απο αυτο που εχω τραβηξει φετος απο του χρονου θα παιρνω απο το ebay που λενε και εδω και ακομα και 1 5λιτρο να παιρνω στην χειροτερη θα μου βγαινει κοντα στην τιμη των ελληνικων μαγαζιων αλλα θα βρισκω παντα και δεν θα ψαχνομαι τοσο....και τωρα το εχω ως χειροτερη λυση αν δεν βρω πουθενα και αυριο σε 2-3 τηλεφωνηματα που θα κανω και δεν θα χω αλλη ακρη για ελλαδα....απλα το κακο ειναι οτι θα μου ρθουν 3-4 οκτωμβριου γιατι λεει 10 εργασιμες...και δεν ξερω ποσο κακο ειναι αν το αφησω απο τις 25/9 που κλεινουν χρονο στο μοτερ τα λαδια που εχω τωρα μεσα, αν τα αλλαξω στις 4-5 οκτωμβρη τοτε που θα εχουν ερθει δηλαδη...
Vini - Κυρ 21 Σεπ 2014, 19:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα πάθει τίποτα το αυτοκίνητο. Εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων άφησα τα λάδια 14 μήνες. Έπρεπε να τα αλλάξω στις αρχές Ιουνίου και τα άλλαξα την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου.
Rallyestas - Κυρ 21 Σεπ 2014, 19:47:57
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Δεν θα πάθει τίποτα το αυτοκίνητο. Εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων άφησα τα λάδια 14 μήνες. Έπρεπε να τα αλλάξω στις αρχές Ιουνίου και τα άλλαξα την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου.

απλα επειδη μετα τον χρονο ακριβως χανει τις λιπαντικες ιδιοτητες που λενε....γιαυτο λεω
Vini - Δευ 22 Σεπ 2014, 07:52:00
Θέμα δημοσίευσης:
Υπερβολές. Λες τα λάδια να έχουν κάποια ρύθμιση και μόλις περάσουν οι 12 μήνες να χάσουν αυτόματα τις ιδιότητές τους; Δεν τις χάνουν απευθείας, αλλά όσο περνά καιρός τόσο πέφτει η απόδοσή τους. Το θέμα είναι να μην αφήνουμε τα λάδια μέσα στο κινητήρα με βάση τα χιλιόμετρα, που σε ορισμένες περιπτώσεις βολεύει όσους κάνουν ελάχιστα χιλιόμετρα και έτσι αλλάζουν λάδια κάθε 3 ή 4 ή και 5 χρόνια... Laughing
Rallyestas - Τετ 24 Σεπ 2014, 15:45:36
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Υπερβολές. Λες τα λάδια να έχουν κάποια ρύθμιση και μόλις περάσουν οι 12 μήνες να χάσουν αυτόματα τις ιδιότητές τους; Δεν τις χάνουν απευθείας, αλλά όσο περνά καιρός τόσο πέφτει η απόδοσή τους. Το θέμα είναι να μην αφήνουμε τα λάδια μέσα στο κινητήρα με βάση τα χιλιόμετρα, που σε ορισμένες περιπτώσεις βολεύει όσους κάνουν ελάχιστα χιλιόμετρα και έτσι αλλάζουν λάδια κάθε 3 ή 4 ή και 5 χρόνια... Laughing

περασα σημερα τελικα απο αιγαλεο και πηρα τα λαδια απο τον χαραλαμπακη και τελειωση η υποθεση!
φιλε vini τα εχει ο χαραλαμπακης, αν ενδιαφερεσαι παρτα απο αυτον....
Mono AEK - Τετ 24 Σεπ 2014, 16:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ποσο τα πηρες τελικα?
Rallyestas - Τετ 24 Σεπ 2014, 17:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
Mono AEK έγραψε:
Ποσο τα πηρες τελικα?

11,5 ευρω το λιτρο, δηλαδη τα 5 λιτρα 57,5 ευρω....αλλα ουτως η αλλως δεν τα βρισκα και αλλου.
Vini - Παρ 26 Σεπ 2014, 11:55:20
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyestas έγραψε:
Vini έγραψε:

περασα σημερα τελικα απο αιγαλεο και πηρα τα λαδια απο τον χαραλαμπακη και τελειωση η υποθεση!
φιλε vini τα εχει ο χαραλαμπακης, αν ενδιαφερεσαι παρτα απο αυτον....

Σε ευχαριστώ!... Exclamation Exclamation Exclamation
alfasud - Παρ 26 Σεπ 2014, 12:01:51
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyestas έγραψε:
Mono AEK έγραψε:
Ποσο τα πηρες τελικα?

11,5 ευρω το λιτρο, δηλαδη τα 5 λιτρα 57,5 ευρω....αλλα ουτως η αλλως δεν τα βρισκα και αλλου.

Από Levoil, παρήγγειλα 2 πεντάλιτρα Τotal quartz 9000 5-40
2*18 = 36 Ευρώ + 20 ευρώ έξοδα αποστολής = 56 ευρώ για 10 λίτρα.

Cool

Υ.Γ. 1.Αν πάρει κάποιος 4 πεντάλιτρα, του έρχεται ακόμη πιο φθηνά, γιατί τα μεταφορικά παραμένουν τα ίδια ( 20 ευρώ!).
2. Πέρυσι πλήρωσα σχεδόν 18 ευρώ το λίτρο ( δηλαδή 72 ευρώ για 4 λίτρα...), επειδή είπα να "στηρίξω" την τοπική αγορά, αλλά η διαφορά είναι τέτοια που δεν λέει πια...
Vini - Παρ 26 Σεπ 2014, 12:05:12
Θέμα δημοσίευσης:
όσοι μπορούν να βάλουν 5-40 είναι τυχεροί... Razz
driver7 - Παρ 26 Σεπ 2014, 12:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
Προσπαθείστε να μαζεύονται 5 5λιτρα από τα λάδια...πχ τα 0-30 που βάζουμε οι περισσότεροι βγαίνουν 5.6 €/ lt αν πάρεις 5 5λιτρα...πολύ μεγάλη διαφορά...
alfasud - Παρ 26 Σεπ 2014, 12:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστός 25 λίτρα όχι 20 (που έγραψα πριν). Για έναν πέφτουν πολλά, ειδικά αν κάνει λίγα χιλιόμετρα, αλλά και πάλι αν υπάρχει το χρήμα, τα στοκάρεις...
Αλλά και με 2 πεντάλιτρα μια χαρά έρχεται.
alfasud - Πεμ 16 Οκτ 2014, 07:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μια ενημέρωση για όσους παραγγέλνουν από τον Γερμανό ( κατά κόσμον "Levoil" δηλαδή). Τα στέλνει με DHL Ελλάδα. Από κει και μετά εμένα τουλάχιστον ανευρέθηκαν μετά από ψάξιμο σε όλες τις μεταφορικές στο Πόρτα - Πόρτα του ΕΛΤΑ. Δεν είχα βάλει τηλέφωνο επικοινωνίας στο λογαριασμό του EBAY, με αποτέλεσμα να είναι στο τοπικό πρακτορείο για καμιά εβδομάδα.

Τα βρήκα βάζοντας τον κωδικό αποστολής DHL, στο σάιτ του "Πόρτα- Πόρτα".
Wankel_Lover - Σαβ 18 Οκτ 2014, 02:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη ισως παιδια να μην το ξερετε υπαρχει το trackitonline.ru απο το οποιο μπορεις να δεις την πορεια απο οποιοδηποτε δεμα και αναγνωριζει κιολας και με τι θα σταλθει και με τι θα ερθει στη χωρα.Ειναι πολυ βολικο και σιγουρα πολυ πιο ενημερωμενο απο ΕΛΤΑ.Σκεφτειτε εχει τυχη να δειχνει κινησεις του δεματος μεσα στην Ελλαδα και στο site του Ελτα να μην φαινονται.Ετσι δεν γινονται μπερδεματα με τα δεματα.Τονιζω οτι καμια φορα μπορει ακομα και αυτο να μην ενημερωθει απλα στο 90% των περιπτωσεων ειναι ακριβεστατο.
alfasud - Σαβ 18 Οκτ 2014, 07:46:33
Θέμα δημοσίευσης:
Στα υπ' οψη,δεν το ηξερα!
Mono AEK - Σαβ 18 Οκτ 2014, 15:39:19
Θέμα δημοσίευσης:
ενδιαφερεται κανεις για ομαδικη παραγγελια σε 0-30 ??
reselie-206 - Κυρ 19 Οκτ 2014, 08:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
Egw an parete thelw 1 5l
Bill207 - Κυρ 19 Οκτ 2014, 10:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
αν πάρετε προς το τέλος του μήνα που θα έχω πληρωθεί, είμαι και γω μέσα για ένα 5λιτρο 5-30 Cool
Mono AEK - Κυρ 19 Οκτ 2014, 19:26:41
Θέμα δημοσίευσης:
Να ανοιξουμε αγγελια για μεχρι τελους του μηνα;
Εχει κανεις λογαριασμο στο εβαυ;
actinf - Δευ 20 Οκτ 2014, 12:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
Και ebay να μην έχετε, μπορείτε να τα παραγγείλετε απευθείας από το site του.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες