Vini έγραψε: |
Αν θυμάμαι καλά στο 206, στα πλαϊνά του πορτμπαγκάζ πάνω στην πόρτα αριστερά/δεξιά έχει δύο μεγάλες λαστιχένιες βίδες που συγκρατούν την πόρτα και την βοηθούν να κλειδώνει καλά. Παίξε λίγο με αυτές τις βίδες ώστε να κουμπώνει καλά η πόρτα όταν κλείνει. Λογικά θα πρέπει να τα βιδώσεις λίγο ώστε να κλείνει ποιο χαμηλά η πόρτα και η κλειδαριά να κουμπώνει καλύτερα. |
Wankel_Lover έγραψε: | ||
Αν και το εχω προσπαθησει,τωρα που μου εδωσες μια καλυτερη εικονα για το πως να το κανω,θα το ξαναπροσπαθησω.Οταν λες να κλεινει η πορτα πιο χαμηλα,εννοεις πιο μεσα?Φανταζομαι ναι.Επισης,το θεμα ειναι οτι ενω η πορτα φαινεται να εχει κουμπωσει πολυ καλα και ακομα και με μεγαλη προσπαθεια να μην παιζει σε σπρωξιματα,οταν το αμαξι κινειται σε λακουβες και ανωμαλο δρομο,ακουγεται αυτος ο μεταλλικος γδουπος.Και επειδη ειναι και πολυ σκληρη η αναρτηση (PS routier) κατανταει λιγο εκνευριστικο.Μπορω να βγαλω και φωτο για να δειτε αν η κλειδαρια εχει καποιο σπασιμο γιατι εγω δν μπορω να καταλαβω κατι. |
Wankel_Lover έγραψε: |
Οταν λες να κλεινει η πορτα πιο χαμηλα,εννοεις πιο μεσα?Φανταζομαι ναι. |
geo106xs έγραψε: |
Αρχικα,κοιταξε τη ρεζερβα οπως ειπε και ο Αποστολος... Το επομενο που υποψιαζομαι,ειναι φθορα του γαντζου της κλειδαριας,οταν λεω γαντζο,εννοω το κομματι που ειναι βιδωμενο στο κατωφλι του χωρου αποσκευων...
Ειναι υπουλη βλαβη! Το αξονακι του γαντζου,εχει ενα πλαστικο περιβλημα,αν κοιταξεις απο τη μεσα μερια ενδεχομενως να εχει φαγωθει οχι μονο το περιβλημα,αλλα και το ιδιο το αξονακι! Κοιτα αυτα τα δυο και πες μας ![]() Το αυτο: http://i.imgur.com/wJIHd.jpg |
geo106xs έγραψε: |
Χρηστο,στο saxo του αδερφου μου που το ειχαμε αλλαξει,ειναι ολο ενα κομματι,πιθανον και στο 206 ετσι πρεπει να ειναι ![]() Κοστος δε γνωριζω,αλλα λογικα πρεπει να ειναι φθηνο ![]() |
reselie-206 έγραψε: |
β. βγάλε το πλαστικό στη πίσω μεριά του πορτ μπαγκάζ και δές το έλασμα που τραβάει τη κλειδαριά αν έχει τζόγο.. εγώ το είχα πιάσει με σύρμα και το είχα τεντώσει και έτσι σταματήσανε οι τριγμοί... Τσέκαρε άν είναι στη θέση του σφιχτό.. |