PSClub - Hellas

Κινητήρας - problima..

tzouk - Δευ 04 Αύγ 2014, 00:13:33
Θέμα δημοσίευσης: problima..
Καλησπερα εμενα το 207 gt μου κανει κατι τρελα δεν τουρμπιζει παντα και οταν τουρμπιζει παταω 3 βαραει κοφτη στης 5 και 4βαραει κ7φτη 4.500 τι λετε να ειναι n75??
reselie-206 - Δευ 04 Αύγ 2014, 01:14:48
Θέμα δημοσίευσης:
mallon de milas gia kofth aάλλα για πυράκια...

Τσέκαρε μπουζί αρχικά μήπως έχεις κανα θέμα (πόσα χλμ τα έχεις?)

απο εκεί και πέρα μπορεί να είναι βενζίνη,καταλύτης και χίλια δυό άλλα..

Μαμά είναι το 207GT?

Επίσης πέρνα συστήσου μας στο "νέα μέλη"

Rolling eyes
turbomaniac - Δευ 04 Αύγ 2014, 07:54:45
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα ελεγα οτι εχει θεμα η ηλεκτροβαλβίδα του τουρμπο σου. Βγαζει σφαλμα στην πιεση και μπαινει σε safe mode γι ' αυτο και κανει κολπα με προωρο κόφτη...

μηπως εχει βγει ή τρυπησει κανένα σωληνάκι.

βαλε το σε μια διαγνωση οπωσδηποτε...

αν και πιστευω οτι εκει ειναι το θεμα, τα μπουζι δεν εχουν σχεση
reselie-206 - Δευ 04 Αύγ 2014, 07:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
turbomaniac έγραψε:
εγω θα ελεγα οτι εχει θεμα η ηλεκτροβαλβίδα του τουρμπο σου. Βγαζει σφαλμα στην πιεση και μπαινει σε safe mode γι ' αυτο και κανει κολπα με προωρο κόφτη...

μηπως εχει βγει ή τρυπησει κανένα σωληνάκι.

βαλε το σε μια διαγνωση οπωσδηποτε...

αν και πιστευω οτι εκει ειναι το θεμα, τα μπουζι δεν εχουν σχεση

nai kai αυτό σωστό...! προσπέρασα τ θέμα του ξετουρμπίσματος
tzouk - Δευ 04 Αύγ 2014, 09:14:50
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα μπουζι εχει καινουργια..αλλα μου κανει στην τεταρτη λες και μου κλεινει το γκαζι και δεν εχει να δωσει αλλο..χλμ δεν ξερω γιατι αλλαξα το μοτερ και του εβαλα ενα μαμα μπορει να κανει κατι απο το προγραμα που φοραγα στον εγκεφαλο μου??
kourlis - Δευ 04 Αύγ 2014, 09:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν συμβαίνει αυτό δεν σου ανάβει κάποιο τσεκ? Μετά επανέρχεται κατευθείαν το αυτοκίνητο ή πρέπει να το σβήσεις και να το ξανανάψεις για να δοελέψει πάλι νορμάλ? Επίσης έχεις κανά μπαρόμετρο? Αν φταίει η Ν75 αυτό γίνεται γιατί σηκώνει 1.5 μπαρ και μπαίνει safe mode ο εγκέφαλος...
Για το πρόγραμμα δεν έχει σχέση ότι άλλαξες μοτέρ...

Διόρθωσε τον τίτλο του ποστ, είναι πολύ γενικός...
tzouk - Δευ 04 Αύγ 2014, 14:05:22
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι οποτε θελει φουσκωνει οποτε θελει οχι μπαρομετρο εχω και δειχνει οτι ανεβαζει 1,3-1,4..
OnyX - Δευ 04 Αύγ 2014, 16:08:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ποια τα specs σου πριν αλλαξεις μοτερ? Φυσικα και εχει σχεση το προγραμμα αν εσυ ησουν big turbo πχ και τωρα δουλευεις με AFR παρα πολυ πλουσιο... Επισης δεν ελεγχεις και κανενα σωληνακι υποπιεσης εφοσον σου δειχνει οτι ανεβαζει πιεση αλλα κοβει τσεκαρε σωληνωσεις κτλ κτλ
tzouk - Δευ 04 Αύγ 2014, 17:06:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ηταν με 30-71και με αγραφο και ο αγραφος διαχειριζοτανε μονο το μοτερ..
tzouk - Δευ 04 Αύγ 2014, 17:07:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ηταν με 30-71και με αγραφο και ο αγραφος διαχειριζοτανε μονο το μοτερ..
OnyX - Δευ 04 Αύγ 2014, 17:41:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ανδρεα (πες μου οτι βρεθηκαμε και για την σκαστρα στην Ρενω Razz ) δοκιμασε τον "μαμα" εγκεφαλο και τα "μαμα" μπεκ η φτιαξε προγραμματακι για τα specs σου αυτη τη στιγμη κρατωντας τον αγραφο. Aν με τον "μαμα" εγκεφαλο εξακολουθεις να εχεις προβλημα τσεκαρε κολαρα,σωληνακια υποπιεσης,βαλβιδες τουρμπο κτλ.
hlias303 - Δευ 04 Αύγ 2014, 23:45:06
Θέμα δημοσίευσης:
πρωτον περνα και συστήσου!
δεύτερον με τον φραγκεστάιν σου δεν πρόκειται να "φρουμε" άκρη από το forum θέλει ψάξιμο ο μαμά εγκέφαλος σου μάλλον δεν έχει πρόγραμμα πλέον όπως θυμάσαι με τon φάνη είχατε κάνει επαναφορα" του εγκεφαλου στην lion για κάποιο πρόβλημα που είχες "τοτε" αν θυμάμαι καλά οποτε πρόγραμμα δεν υφίσταται απλά έχω την "εντιποσο" ότι ο εγγεφαλος σου τόσα χρονια δούλευε σαν φάντασμα για να δουλεύει το υπόλοιπο αμάξι εκτος του μοτέρ μάλλον θες ενα reset και μετά πρόγραμμα στον συνήθης ύποπτο !! ξέρεις εσύ!

υ.γ.: ακομα περιμενω τηλ. για καφε!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες