Rallyes έγραψε: |
Γεια! εχω το 207 rallye 150 αλογα, ξερει κανεις τι περιλαμβανει το σερβις του 2ου ετους ?? (ρωταω επειδη δεν εχω το μανιουαλ).... ευχαριστω προκαταβολικα! |
puglover έγραψε: |
Εκλεισες 2 χρονια??Πριν 3 μηνες ρωταγες τι περιλαμβανει το σερβις του 1ου χρονου..Αναλογα τα χιλιομετρα και την τσεπη σου..Δεν υπαρχει κατι standard.Τα βασικα λαδια-φιλτρα αντε και κανα φιλτρο καμπινας.Αν εχεις κανει 15000+ χλμ αλλαξε και τα μπουζι.Να σφραγισουν στο βιβλιο και το 2ο σερβις για καλο και για κακο λογω εγγυησης και μετα πες τους αντε γεια! |
Giannis307 έγραψε: |
λιπαντικο ειναι το δευτερο |
Giannis307 έγραψε: |
Ναι και τσεκ αερος καμπινας αν θελουν και αυτα |
Rallyes έγραψε: | ||
καλα δεν μπορει ενας να πει τι περιλαμβανει τοση κουραση θα ηταν? |
puglover έγραψε: |
φιλε εισαι ασχετος και κουραστικος.Ολο αποριες εισαι και μαλιστα συχνα επαναλαμβανεσαι.Διαβασα τα ποστ σου απο περιεργεια..Περυσι το σεπτεμβρη ρωτουσες τι περιλαμβανει το 1ο σερβις που θα γινοταν τον απριλη του '14!!!Ποιος σου ειπε να αλλαξεις λαδια στα 1500 χλμ??Επισης γιατι τσιγκουνευτηκες να αλλαξεις παλι λαδια στο 1ο ετησιο σερβις??Εχεις κανει τα διαστηματα συντηρησης μανταρα.Οτι και να σου πουνε εσυ θα κανεις παλι του κεφαλιου σου..Αλλαξε τωρα λαδια και τον απριλιο του 2015 πηγαινε να σου αλλαξουν φιλτρο καμπινας μονο... ![]() Κανενας? |
SnakeMJK έγραψε: | ||||
Με τόσο ευγενικούς τρόπους, θα τρέξουμε όλοι!! |
αν ειναι ευγενικο να μην υπαρχει καν απαντηση στο θεμα....τοτε οκ δεν ειμαι εγω ο ευγενικος....τεσπα να σε καλα! |
Mono AEK έγραψε: | ||
Δε νομιζω να ειναι υποχρεωτικο να σου απαντησει καποιος εκανες μια ερωτηση, μπορει αυτοι που ξερουν να μην την εχουν δει, μπορει να βαριουνται να ασχοληθουν, μπορει να μην ξερουν. Η επειδη το ρωτησες εσυ πρεπει να τρεξουν ολοι να μαθουν για σενα επειδη προφανως σου ειναι δυσκολο να παρεις ενα τηλεφωνο στη πεζο και να ρωτησεις? να ρωτας φιλε μου γιαυτο ειναι το φορουμ αλλα δε μπορεις να απαιτεις κι ολας απαντηση |
...ρωταω επειδη δεν εχω το μανιουαλ |