PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΔΙΑΡΡΟΗ ΛΑΔΙΩΝ ΑΠΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ

babisbl - Τετ 04 Φεβ 2004, 22:21:27
Θέμα δημοσίευσης: ΔΙΑΡΡΟΗ ΛΑΔΙΩΝ ΑΠΟ ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΖΟΦΙΛΟΙ.ΕΧΩ ΕΝΑ 106 XS 1400 8V.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΛΑΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ
ΦΛΑΝΤΖΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ.Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕ-ΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗ-ΡΑ.ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ?ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΘΑ
ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ
206 ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΕΡ.
ΣΤΗ ΠΕΖΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ.
kovac - Τετ 04 Φεβ 2004, 23:24:17
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω, αλλά αποψή μου είναι, πως αφού έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα όταν ήδη ήταν εντός εγγύησης (δεν ξέρω αν είσαι ακόμα), και κατά την επίσκεψη για επισκευή δε διορθώθηκε, πρέπει να επιμείνεις ώστε να στο φτιάξουν και χωρίς να δώσεις δεκάρα τσακιστή, αφού έπρεπε να το είχαν φτιάξει. Wink
netblaster - Τετ 04 Φεβ 2004, 23:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Μπαμπη αν και δεν εχουμε το ιδιο τουτου εχουμε τον ιδιο (ουσιατικα) κινητηρα!!! Αυτο που λες το εχω παρατηρησει κιεγω στο δικο μου μοτερ!!! Δεν ειναι ακριβως σαν διαρροη, απλα ειναι καπως "νωπη" η περιοχη γυρω απτο καπακι!!! Αυτα λοιπον δημιουργουνται απο τις αναθυμιασεις, ετσι μου ειπαν εμενα οπου και να ρωτησα!!! Δεν ειναι για να τρελαινεσαι..Εγω εχω αλλαξει φλαντζα κεφαλης 2 φορες, αλλα αυτο γυρω απο το καπακι δεν σταματαει!!! Προβλημα διαρροης δεν τιθεται, θα το εβλεπες αλλωστε στο δεικτη!!! Don't worry...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες