207Gt έγραψε: |
Μου ειπανε οτι πιθανοτατα το "brake system faulty" ειναι απο την μοναδα του ABS...και μιλαμε για ζημια των 2 χιλιαρικων... |
android έγραψε: |
Αυτη η βλαβη ηταν το πλεξουδακι κατω απο το πενταλ,μαλιστα στα πρωτα δεν δουλευε ο αυτοματος πιλοτος και ειχε βγαλει ενα νεο κωδικο
|
makis106 έγραψε: |
Κατα πασα πιθανοτητα τιποτα Μακη, τρωνε κατι κολληματα καμια φορα, με σφαλματα επικοινωνιας μεταξυ εγκεφαλων, αλλα ανωδυνα απ οτι εχω δει. |
makis106 έγραψε: |
Α! το πεταει και όταν αλλάζω χαρτογράφηση στον εγκέφαλο!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
N207r έγραψε: |
Μάκης ο καγκουρας! ! |
207Gt έγραψε: |
Καλησπερα σε ολους!
Τις τελευταιες 5-6 μερες το αυτοκινητο μου κανει οταν το σβηνω ενα θορυβο που ακουγεται μπροστα απο την μηχανη...ειναι σαν κροταλισμα...(κκκρρρρρρρρ) το οποιο ακουγεται ειτε παω 2 λεπτα μεχρι το περιπτερο και το σβησω ειτε το δουλεψω για 2 ωρες και το σβησω μετα...ο ηχος αυτος ακουγεται περιπου για 5-10 λεπτα καθε φορα που το σβηνω και μετα σταματαει...δεν μου ειχε βγαλει το παραμικρο μνμα για να καταλαβω απο τι μπορει να ειναι...σημερα μετα απο μικρη βολτουλα το αμαξι ξαφνηκα μου πεταξε μνμ του τυπου "brake system faulty" κατι τετοιο ![]() |