PSClub - Hellas

Φρένα - Πισω τακακια "τελος"

Byakuya - Τετ 25 Ιούν 2014, 14:22:25
Θέμα δημοσίευσης: Πισω τακακια "τελος"
Καλησπερα,
Ηθελα να ρωτησω αν σε καποιον απο εσας ετυχε να φαγωθουν τα πισω τακακια πολυ νωριτερα απ'οτι τα μπροστινα. Ειμαι στις 50κ χλμ τα μπροστα δειχνουν να εχουν πολυ ακομα αλλα τα πισω εχουν σχεδον τελιωσει. Δεν εχω κανει ακομη καμια αλλαγη . Υπαρχει καποιο εξουσιοδοτημενο-εξειδικευμενο που μπορει να ελενξει και αυτο μαζι με το service που θελω να κανω στις 50κ(Αθηνα);
Ευχαριστω παιδια!!
driver7 - Τετ 25 Ιούν 2014, 16:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι εγώ στις 25000 άλλαξα τα πίσω και μετά από αρκετά χλμ άλλαξα μπροστά.

Τα πίσω βγήκαν τελειωμένα σχεδόν και μάλιστα με κάποια κομμάτια να λείπουν...σαν να ειχαν διαλυθεί...

Πιστεύω πως αν πας σβέλτα ή γρήγορα και προσπαθείς να δεις τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου πλησιάζοντας το όριο με το esp on ή κάνεις χειρόφρενα αυτά συμβαίνουν...
costaslio - Τετ 25 Ιούν 2014, 17:44:06
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πισω τακακια "τελος"
Byakuya έγραψε:
Καλησπερα,
Ηθελα να ρωτησω αν σε καποιον απο εσας ετυχε να φαγωθουν τα πισω τακακια πολυ νωριτερα απ'οτι τα μπροστινα. Ειμαι στις 50κ χλμ τα μπροστα δειχνουν να εχουν πολυ ακομα αλλα τα πισω εχουν σχεδον τελιωσει. Δεν εχω κανει ακομη καμια αλλαγη . Υπαρχει καποιο εξουσιοδοτημενο-εξειδικευμενο που μπορει να ελενξει και αυτο μαζι με το service που θελω να κανω στις 50κ(Αθηνα);
Ευχαριστω παιδια!!

Οχι ποτέ , πρωτη φορα το ακουω αυτο ! Εισαι σίγουρος;;;;
Giannis307 - Τετ 25 Ιούν 2014, 17:49:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αν εισαι στροφακιας λογικο ειναι μιας και επεμβαινει το esp οποτε λογικο ειναι να εχουν φθαρει...
athanas - Τετ 25 Ιούν 2014, 18:06:50
Θέμα δημοσίευσης:
εγω στα 90.000 χλμ ειναι η τριτη φορα που αλλαξα τα πισω...
Byakuya - Τετ 25 Ιούν 2014, 18:13:16
Θέμα δημοσίευσης:
Επεμβαινει το esp καποιες φορες γιατι το παταω....οποτε μαλλον απο αυτο ειναι.
Giannis307 - Τετ 25 Ιούν 2014, 18:23:33
Θέμα δημοσίευσης:
athanas έγραψε:

Ασε ρε...εσυ οδηγας σαν γιαγια...πως μπαινει το esp? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
athanas - Τετ 25 Ιούν 2014, 19:08:36
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
athanas έγραψε:

Ασε ρε...εσυ οδηγας σαν γιαγια...πως μπαινει το esp? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

δεν εχει εσπ καρδια μου... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Giannis307 - Τετ 25 Ιούν 2014, 19:38:48
Θέμα δημοσίευσης:
φαντασου ποσο αργος εισαι που εχεις esp και δεν το ξερεις...... Laughing Laughing Laughing
Tzive - Τετ 25 Ιούν 2014, 23:24:29
Θέμα δημοσίευσης:
Με το esp το έχω παρατηρήσει και εγώ σε όλα τα αυτοκίνητα...
athanas - Πεμ 26 Ιούν 2014, 08:27:27
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
φαντασου ποσο αργος εισαι που εχεις esp και δεν το ξερεις...... Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing
B.M-SPORT - Δευ 30 Ιούν 2014, 11:18:39
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πισω τακακια "τελος"
Byakuya έγραψε:
Καλησπερα,
Ευχαριστω παιδια!!

σου εστειλα μηνυμα pm
android - Δευ 30 Ιούν 2014, 20:47:03
Θέμα δημοσίευσης:
Η εισαι χειροφρενακιας
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες