Byakuya έγραψε: |
Καλησπερα,
Ηθελα να ρωτησω αν σε καποιον απο εσας ετυχε να φαγωθουν τα πισω τακακια πολυ νωριτερα απ'οτι τα μπροστινα. Ειμαι στις 50κ χλμ τα μπροστα δειχνουν να εχουν πολυ ακομα αλλα τα πισω εχουν σχεδον τελιωσει. Δεν εχω κανει ακομη καμια αλλαγη . Υπαρχει καποιο εξουσιοδοτημενο-εξειδικευμενο που μπορει να ελενξει και αυτο μαζι με το service που θελω να κανω στις 50κ(Αθηνα); Ευχαριστω παιδια!! |
athanas έγραψε: |
εγω στα 90.000 χλμ ειναι η τριτη φορα που αλλαξα τα πισω... |
Giannis307 έγραψε: | ||
Ασε ρε...εσυ οδηγας σαν γιαγια...πως μπαινει το esp? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
φαντασου ποσο αργος εισαι που εχεις esp και δεν το ξερεις...... ![]() ![]() ![]() |
Byakuya έγραψε: |
Καλησπερα,
Ηθελα να ρωτησω αν σε καποιον απο εσας ετυχε να φαγωθουν τα πισω τακακια πολυ νωριτερα απ'οτι τα μπροστινα. Ειμαι στις 50κ χλμ τα μπροστα δειχνουν να εχουν πολυ ακομα αλλα τα πισω εχουν σχεδον τελιωσει. Δεν εχω κανει ακομη καμια αλλαγη . Υπαρχει καποιο εξουσιοδοτημενο-εξειδικευμενο που μπορει να ελενξει και αυτο μαζι με το service που θελω να κανω στις 50κ(Αθηνα); Ευχαριστω παιδια!! |