alex5545 έγραψε: |
Λοιπόν για να μην ανοίγω καινούριο θέμα μιας κ υπάρχει το συγκεκριμένο θα ήθελα κ εγώ τις γνώμες σας.
Έχουμε να κάνουμε με ένα 106 16V τρίφυσο που ετοιμάζεται για πρόγραμμα πρώτου σταδίου, απλά πραγματάκια μεγάλη σκούπα, εξάτμιση από δίχαλο και ανοιγμένη πεταλούδα. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμες οι εμπειρίες σας, αν έχετε από κάποιο τέτοιο σεταπ, δλδ πρινν κ μετά, υπέρ-κατά κ από ποιόν έγινε ο προγραμματισμός του εγκεφάλου. |
turbomaniac έγραψε: |
τα μπουζι σου δειχνουν οτι δουλευεις καλα και όχι πλουσια όπως νομίζεις.
, . |
volvos έγραψε: |
δηλαδη ειχες βαλει με μαμα εκκεντρα προγραμμα στις 8 και ανεβαζε το αμαξι?
απο ποια σπηλια ειπαμε ξετρυπωσες? |
geo106xs έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
δηλαδη ειχες βαλει με μαμα εκκεντρα προγραμμα στις 8 και ανεβαζε το αμαξι?
απο ποια σπηλια ειπαμε ξετρυπωσες? |
Kai 12 ας εχει κοφτη δικαιωμα του.
τα μαμα εκκεντρα σε μαμα συμπιεση μοτερ με μαμα καπακι ξερουμε ολοι που δουλευουν σωστα. μετα απο 18χρονια ξερουν ολοι ποιος και τι... |
Allo pou exei kofti k allo poy teleionei to moter
Pantos akoma k smyrnaios me "mama" sympiesi 8200 kofti eixe pou ton eftane mono apo fourketes eksodo... Fimes lene oti I peugeot sport ekane xarakiriki meta to amaksi tou manou. |
Λοιπόν για να μην ανοίγω καινούριο θέμα μιας κ υπάρχει το συγκεκριμένο θα ήθελα κ εγώ τις γνώμες σας.
Έχουμε να κάνουμε με ένα 106 16V τρίφυσο που ετοιμάζεται για πρόγραμμα πρώτου σταδίου, απλά πραγματάκια μεγάλη σκούπα, εξάτμιση από δίχαλο και ανοιγμένη πεταλούδα. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμες οι εμπειρίες σας, αν έχετε από κάποιο τέτοιο σεταπ, δλδ πρινν κ μετά, υπέρ-κατά κ από ποιόν έγινε ο προγραμματισμός του εγκεφάλου. |
το στηριζεις καπου το οτι δεν προκειται να δουλεψει ποτε σωστα; |
alfasud έγραψε: |
Με ένα βαρελάκι BMC και δυό χαρτοσωλήνες, κατάλληλα τοποθετημένους με τρύπες στη μετώπη, στεγνώσαν ακόμη και Peugeot Sport εγκέφαλο που δίνει τα μέγιστα σε βενζίνες! |
εγω ειμαι ο ειρωνικος ή εσυ που μου το παιζεις εξυπνος "με τους εργοστασιακους εκκεντροφορους ποσο καυσιμο θα δωσεις" ; Ή θες να μου πεις οτι το σχολιο σου εχει να κανει με το θεμα που ανεφερα εγω στην αρχη; Συν οτι εκφερεις αποψη για κατι που δεν εχεις δοκιμασει...! τωρα αν σου φανηκα εγω ειρωνικος τι να πω.. Κ οπως εγραψα κ στην αρχη το αμαξι εχει την σκουπα επανω ηδη. Μπορω να σας πω οτι δεν συγκρινεται με την κανονικη σε αποδοση και οτι ναι οντως στα ψηλα στεγνωνει λιγο πραγμα που ευελπιστω οτι θα διορθωθει με το προγραμμα |
kane έγραψε: | ||
ναι ναι ναι ! |
Lef205 έγραψε: | ||
https://www.youtube.com/watch?v=WW4nGHKH2ZM Στο 0.42 θα διαπιστωσεις οτι 10 χρονια πριν ενα γκρουπ Ν αυτοκινητο δουλευε 8700!!! |
Pughell έγραψε: | ||||
Συνελθε ρε χαμενε,θα μας παρουν με τις πετρες. ![]() |
alfasud έγραψε: |
Δεν έχω κάνει τίποτα φίλε. Παραμένει σκεπασμένο στο γκαράζ από τότε που τα λέγαμε. Το πήγα μια βόλτα χτες απλά να δουλέψει λίγο, μη μείνει και από μπαταρία... Εσύ χάθηκες, κάνεις κανά μπάνιο τουλάχιστον? ![]() |
geo106xs έγραψε: | ||
Μεχρι την αλλη εβδομαδα,μετα θα κανουμε καμια εξορμηση εεεε; (αφου αλλαξω πρωτα την κλασμενη αντλια νερου) ![]() |