PSClub - Hellas

Μετάδοση - Αξονας ----

θέμης - Τετ 28 Μάϊ 2014, 16:45:53
Θέμα δημοσίευσης: Αξονας ----
Twisted evil χτυπάει ο άξονας και ο μαστορας γγια ανακατασευή μου ειπε 400ευρο ...Μηπως ξέρουμε κανενα μεταχιρησμένο καλο να μας ερθει ποιο οικονομικά???? Shocked
Αλεξ - Τετ 28 Μάϊ 2014, 21:12:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ακριβος θα σου κανει και θελει τοσα σου εξηγησε? γιατι τοσα πολλα?
Giannis307 - Πεμ 29 Μάϊ 2014, 13:29:24
Θέμα δημοσίευσης:
αμα δεν εχει φθορα και ειναι μονο ρουλεμαν τοτς ναι ειναι πολλα....αν εχεθ και ςπισκευη της σωληνας τοτε καλα ειναι.....
nickterc - Πεμ 29 Μάϊ 2014, 14:04:03
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
αμα δεν εχει φθορα και ειναι μονο ρουλεμαν τοτς ναι ειναι πολλα....αν εχεθ και ςπισκευη της σωληνας τοτε καλα ειναι.....
+1
θέμης - Πεμ 29 Μάϊ 2014, 17:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μου ειπε πως θα τον κανει απο την αρχη σωλήνα ρουλεναν τ παντα . μου χτυπαει αρκετα ,να ειναι μονο ρουλεμαν...καποιος που να ξερει απο μεταχειρησμενους απο Γαλλία ?? με συμφέρει???στην αντιπρωσοπεία μου ειπαν 350 ...ανακατασκευή..
Giannis307 - Πεμ 29 Μάϊ 2014, 18:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
poia gallia re φιλε....φτιαξε τον ιδιο οτιδηποτε αλλο μεταχειρα παρεις ειναι καρπουζι....και δυστηχως ο αξονας οπως και το σαζμαν μολις μπει βλεπεις αν ειναι οκ η οχι...
Αλεξ - Πεμ 29 Μάϊ 2014, 20:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ποσα χιλιομετερα εχεις κανει Θεμη? και πως καταλαβε ο μηχανικος οτι εχει προβλημα ο σωληνας τον κοιταξε τον ελυσε? συνηθος τα ρουλεμαν εχουνε το προβλημα απ οτι ξερω......
θέμης - Πεμ 29 Μάϊ 2014, 22:48:49
Θέμα δημοσίευσης:
Οντο αυτο ειναι αλήθια αμα το πάρω και ειναι πατατα.... Ουτε κοιταξε ουτε τπτ το πηγε μια βόλτα και μου λεει ο άξονας ειναι θα το λύσουμε θα αλαξουμε ρουλεμάν και στη σωλήνα κατι......αποστασεις νομίζω ΚΑΙ 400 ΕΥΡΟ
θέμης - Πεμ 29 Μάϊ 2014, 22:50:22
Θέμα δημοσίευσης:
ααα και έχω 170χιλ. με αυτόν τον άξονα
groupN - Πεμ 29 Μάϊ 2014, 23:23:33
Θέμα δημοσίευσης:
παρα πολλα λεφτα. μαλλον δεν ξερει ο μαστορας και βαριεται να στο κανει και θελει να στα παρει χοντρα. πηγαινε το σε αλλον η ψαξε μονος σου τιμες. τα ρουλεμαν κανουν 35ε το ενα σετ και ο σωληνας στην ακρη αλλαζει. το κομματι στην ακρη που προεξεχει και παταει το ρουλεμαν κανει και αυτο περιποπυ 40ε. αμα βαλεις ολα μαζι και 100ε εργατικα βγαινει 250ε το πολυ
TopGear - Παρ 30 Μάϊ 2014, 00:04:30
Θέμα δημοσίευσης:
groupN έγραψε:
παρα πολλα λεφτα. μαλλον δεν ξερει ο μαστορας και βαριεται να στο κανει και θελει να στα παρει χοντρα. πηγαινε το σε αλλον η ψαξε μονος σου τιμες. τα ρουλεμαν κανουν 35ε το ενα σετ και ο σωληνας στην ακρη αλλαζει. το κομματι στην ακρη που προεξεχει και παταει το ρουλεμαν κανει και αυτο περιποπυ 40ε. αμα βαλεις ολα μαζι και 100ε εργατικα βγαινει 250ε το πολυ

Εμένα πάντως μου'χαν πει ότι τα πλαϊνά τα "αυτιά" στον άξονα, δε βγαίνουν, ώστε να αλλαχτούν μεμονωμένα, σε περίπτωση που'χουν φαγωθεί απ'τα ρουλεμάν.

Κι ότι η λύση των περισσοτέρων είναι νέος άξονας (μεταχειρισμένος). Ούτε καν τόρνο. Από κει κι έπειτα, τι ισχύει ακριβώς και τι λύσεις υπάρχουν, δεν ξέρω...Ας πούνε τα παιδιά από δω που πιθανώς τα έχουν εφαρμόσει όλα.
θέμης - Παρ 30 Μάϊ 2014, 17:08:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αυριο θα το πάω και σε ενα αλο μάστορα να δούμε τι θα μας πει κ αυτός...ναι μαι 250 το εφτιαχνα αλα οχι 400
groupN - Σαβ 31 Μάϊ 2014, 00:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
TopGear έγραψε:
groupN έγραψε:

Εμένα πάντως μου'χαν πει ότι τα πλαϊνά τα "αυτιά" στον άξονα, δε βγαίνουν, ώστε να αλλαχτούν μεμονωμένα, σε περίπτωση που'χουν φαγωθεί απ'τα ρουλεμάν.

Κι ότι η λύση των περισσοτέρων είναι νέος άξονας (μεταχειρισμένος). Ούτε καν τόρνο. Από κει κι έπειτα, τι ισχύει ακριβώς και τι λύσεις υπάρχουν, δεν ξέρω...Ας πούνε τα παιδιά από δω που πιθανώς τα έχουν εφαρμόσει όλα.

αυτο γινεται γιατι ειναι ασχετοι οι μαστορες ή τεμπεληδες και θελουν ευκολο χρημα. φιλος μου το εχει αλλαξει αυτο το κομματι σε xsara. με το 206 και 106 ιδιοι δεν ειναι οι αξονες;
Giannis307 - Σαβ 31 Μάϊ 2014, 07:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
οχι δεν ειναι
RoadRunner122 - Σαβ 31 Μάϊ 2014, 10:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
groupN έγραψε:
το κομματι στην ακρη που προεξεχει και παταει το ρουλεμαν κανει και αυτο περιποπυ 40ε.

To πουλάει η peugeot/citroen αυτό το part?
Γιατί δε βρίσκω κωδικό... Scratch (για 106)

groupN έγραψε:
με το 206 και 106 ιδιοι δεν ειναι οι αξονες;

Καμιά σχέση.
Giannis307 - Σαβ 31 Μάϊ 2014, 14:51:35
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το πουλαει η peugeot επισημα και για να βγει και να ξαναμπει πρεπει να κατεβει ο αξονας να μπει πρεσσα για να βγουν τα παλαι και αντιθετα για τα καινουρια....οπως επισης θα βγει για να γινει γεμισμα και τορνιρισμα στην αλλη περιπτωση....

οποτε αγαπητε το ξαναλεω τα 400 μην σου ακουγονται και εξωφρενικα....λιγο τσιμπιμενα ναι αλλα εξωφρενικα και αδικαιολογητα με τιποτα
OnyX - Σαβ 31 Μάϊ 2014, 16:07:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ειναι πολλα 400 ευρωπουλα ειδικα αν σκεφτουμε οτι καποιοι δουλευουν πλεον 3 εβδομαδες για να τα τσεπωσουν αλλα και αν κατσεις και κοστολογησεις τα υλικα που απαιτουνται σε περιπτωση γεμισματος κτλ κτλ ναι ειναι οντως αρκετα τα 400 ευρω...
Steve - Σαβ 31 Μάϊ 2014, 23:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πού σαι ρε Onyx γίγαντα, χάθηκες! Very happy
groupN - Κυρ 01 Ιούν 2014, 00:39:18
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
groupN έγραψε:
το κομματι στην ακρη που προεξεχει και παταει το ρουλεμαν κανει και αυτο περιποπυ 40ε.

To πουλάει η peugeot/citroen αυτό το part?
Γιατί δε βρίσκω κωδικό... Scratch (για 106)

groupN έγραψε:
με το 206 και 106 ιδιοι δεν ειναι οι αξονες;

Καμιά σχέση.

εγω νομιζα ειναι παρομοιοι. συγνωμη παιδια, κριμα που δεν γινεται και στο 106. παντως σε xsara το εχω δει αλλαζει
Giannis307 - Κυρ 01 Ιούν 2014, 11:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
OnyX έγραψε:
Ναι ειναι πολλα 400 ευρωπουλα ειδικα αν σκεφτουμε οτι καποιοι δουλευουν πλεον 3 εβδομαδες για να τα τσεπωσουν αλλα και αν κατσεις και κοστολογησεις τα υλικα που απαιτουνται σε περιπτωση γεμισματος κτλ κτλ ναι ειναι οντως αρκετα τα 400 ευρω...

Η οικονομικο πολιτικη κατασταση της χωρας δεν εχει να λεει τιποτα με το συγκεκριμενο θεμα.....σκεψου οτι εκτος της εργασιας του συνεργειου υπαρχει και αυτα που θα παρει το μηχανουργειο επισης.....συν τα υλικα....
OnyX - Κυρ 01 Ιούν 2014, 11:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει να λεει φιλε μου και ειμαι μηχανουργος Laughing
Καποτε υπηρχαν υψηλα ενοικια και ηταν μια δικαιολογια...καποτε υπηρχε το χρημα και δεν σε ενοιαζε αν κατι κανει 100,200 κτλ....τα ειχες και τα εδινες...καποτε ο μηχανικος χρεωνε 50 ευρω την εργατοωρα....τωρα θεωρεις λογικο να χρεωνεις τα ιδια με καποτε? τα υλικα εχουν πεσει,τα ενοικια το ιδιο,τα μεροκαματα το ιδιο....αρα πως μπορεις να χρεωνεις το ιδιο με πριν? Wink

Επισης τωρα βρισκω ολοκληρο αμαξι τρακαρισμενο η με παρεδωμενες πινακιδες με 600 ευρω,δεν ειναι βλακεια να πληρωσω 400 για ενα αξονα μονο?
Giannis307 - Κυρ 01 Ιούν 2014, 13:14:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αφου εισαι μηχανουργος για πες μου γιε τετοια δουλεια τι θα επερνες?
Δηλαδη να σου φερω την σωληνα του αξονα να την γεμησεις και να την τορνιρεις?
θέμης - Κυρ 01 Ιούν 2014, 13:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ακούστε πως έχουν τα πράγματα πήγα και σε άλο μαστορα που μου είπε νομίζω το καλύτερο και ποιο λογικό.λοιπόν μου λέει ανοίγουμε αυτόν τον άξονα και βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε δηλαδή αν δεν εχει φάει τα άκρα λιγο μπορει να τα φάει λίγο να τα γυαλίσει και να βάλει απο 3 ρουλεμάν σε κάθε άκρο....200 ευρο, αλλα μου ειπαι αν δεν γίνεται να βρώ εναν άξονα μεταχειρισμένο να τον πάρω να τον σημαδέψει αυτός με τα ανταλακτικά θα τον πάρουμε στο μαγαζι θα τον ανοιξει και αν ειναι καλός ολα καλα αν δεν εινα τον στέλνω πίσω και πέρνω τ λεφτά μου ...Σωστός!!!!???

Υ.Γ.Ναι 400 ευρο για τις μέρες μας ειναι πολλα .Ειμαι ιδιωτικός υπάλληλος ειμαι κατω απο 25 ετών και πέρνω τον βασικό:425,20ευρο

Crying or Very sad
Giannis307 - Κυρ 01 Ιούν 2014, 13:29:45
Θέμα δημοσίευσης:
ωντος ειναι η καλυτερη λυση....η παραπανω κουβεντα ειναι πιο πολυ στο φιλοσοφικο πεδιο...και γω το ιδιο θα σου προτεινα...
θέμης - Κυρ 01 Ιούν 2014, 13:32:46
Θέμα δημοσίευσης:
ααααα και κάτι που ξέχασα να αναφέρω ειναι πως για να βγάλει τα άκρα απο τον αξόνα και να τα ξαναβάλει μου λέει δεν ειναι ασφαλές ...μπορει να το κανει αλλα δεν είναι αφαλες 100% ....τώρα κανενα με μεταχειρισμένα Γαλλικών Ξέρουμε ....Καποια ξέρω και εγώ αλλα ειμαι απο Λαμία και δεν ξέρω τα πάντα για τα μαγαζια της Αθήνας,Θεσσαλονίκης .....Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που εχετε δείξει...
OnyX - Κυρ 01 Ιούν 2014, 13:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Αφου εισαι μηχανουργος για πες μου γιε τετοια δουλεια τι θα επερνες?
Δηλαδη να σου φερω την σωληνα του αξονα να την γεμησεις και να την τορνιρεις?

δεν ασχολουμαι με αξονες αυτοκινητων (αν και συντομα θα πειραματιστω με εναν αξονα φιλου )απλα ανεφερα οτι ειμαι μηχανουργος για να καταλαβεις οτι ξερω ποσος χρονος απαιτειται για μια εργασια...σε λιγο καιρο θα σου πω ενα κοστος για επισκευη και υλικα με ορειχαλκινα κουζινετα αντι ρουλεμαν Wink
RoadRunner122 - Κυρ 01 Ιούν 2014, 13:47:16
Θέμα δημοσίευσης:
Θέμη, το ζητούμενο δεν είναι απλά να βρεις μάντρα ανταλλακτικών αλλά το να δεχτεί αυτή τη συμφωνία.
θέμης - Κυρ 01 Ιούν 2014, 15:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
ok ναι πρέπει ...Βασικά αν ειναι επαγκελματίας και σιγουρος για τα πραγματα του θα δεχθει αυτο ειναι το σωστό???
cc 206 - Τετ 02 Ιούλ 2014, 19:23:48
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αξονας ----
[quote="θέμης"]Twisted evil χτυπάει ο άξονας και ο μαστορας γγια ανακατασευή μου ειπε 400ευρο ...Μηπως ξέρουμε κανενα μεταχιρησμένο καλο να μας ερθει ποιο οικονομικά???? Shocked[/quote] δεν ξερω αν εχεις ακουσει για μπρουτζινα δαχτυλιδια στον αξονα εγω το εχω κανει και εκανα τρυπα για γρασαδορο....αλλα αυτος που το τοποθετισε παλι τον αξονα εκανε καποιο λαθος και ειχα θορυβο μετα. Ισως εβαλε λαθος την αντιστρεπτηκη...τον ειχα για 3 χρονια περιπου ετσι με τον μπρουτζο....μετα εβαλα εναν αξονα μεταχειρισμενο απο δικιλινδρο 206cc εδω και μισο χρονο τον εχω....ισως καλυτερη λυση ειναι να βαλεις τεφλον...οποτε ουτε χρειαζετε να αλαξεις ακρα ουτε ρουλεμαν χρειαζονται....αμα φαγωθει ξαναβαζεις το θεμα ειναι να δεις αμα συμφερει...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες