PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - προβλημα με βασικο κλειδι αυτοκινητου

extreembak - Δευ 05 Μάϊ 2014, 21:44:02
Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με βασικο κλειδι αυτοκινητου
Γεια σας παιδια,προσφατα αγορασα ένα μεταχειρησμενο 207 RC και το βασικο κλειδι του αυτοκινητου είναι διαλημενο,δεν δουλευει καν και είναι πιασμενο με μονοτικη ταινια σαν κοκορετσι.προφανως θελει αντικατασταση!!Ξερετε να μου πειτε ποσο θα κοστησει η επισκευή του η η αντικατασταση του?
Nik_psa - Δευ 05 Μάϊ 2014, 22:14:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τηλεφώνησε στο συνεργείο σου και με αριθμό πλαισίου θα μάθεις.
Χοντρικά υπολόγισε κάπου στα 90 ως 120 ευρώ το γνήσιο τηλεκοντρόλ συν την κατεργασία της λάμας αν δεν είσαι σίγουρος ότι με αυτά τα κλειδιά βγήκε από το εργοστάσιο συν τον προγραμματισμό
extreembak - Δευ 05 Μάϊ 2014, 22:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδή όλα μαζι κανενα 150αρι!! Rolling eyes
marios_207_GT - Δευ 05 Μάϊ 2014, 22:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
να κανω κι εγω μια ερωτηση με βαση το θεμα, δεν εχω ευτυχως προβλημα με το κεντρικο κλειδι (αναδιπλουμενο) αλλα πανω σε μετακομιση χαθηκε η καρτα με τον κωδικο του κλειδιου, εαν χρειαστω κλειδι για να μου το ρυθμισουν παιζει να γινει χωρις τη καρτα? γιατι ειδα στο servce box οτι χρεωνουν πιο ακριβα απο το κλειδι την εκδοση της καρτας
groupN - Δευ 05 Μάϊ 2014, 23:28:50
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχουν και κλειδαραδες που εχουν μηχανηματα και βγαζουν αντικλειδια σαν γνησια φθηνοτερα. δεν χρειαζεται να πατε σε αντιπροσωπια και να πληρωσεται τοσα λεφτα
extreembak - Τρι 06 Μάϊ 2014, 06:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
groupN έγραψε:
υπαρχουν και κλειδαραδες που εχουν μηχανηματα και βγαζουν αντικλειδια σαν γνησια φθηνοτερα. δεν χρειαζεται να πατε σε αντιπροσωπια και να πληρωσεται τοσα λεφτα

Aυτα τα κλειδιά όμως δουλευουν σαν γνησια?η θα μπλοκαρουν τιποτα κλειδαριες καμια μερα?
Nik_psa - Τρι 06 Μάϊ 2014, 06:48:21
Θέμα δημοσίευσης:
Σε περίπτωση που η πλακέτα είναι οκ πας σε κλειδαρά και σου βάζει καβούκια και σου κόβει την λάμα, φυσικά και δεν συγκρίνεται με το έτοιμο και κατεργασμένο από το εργοστάσιο αλλά είναι μια δεύτερη λύση.
Την κάρτα και να μην την έχεις δεν υπάρχει πρόβλημα αφού και τα νεότερα δεν έχουν...
sioulis - Τρι 06 Μάϊ 2014, 10:55:53
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου εγω πριν απο 5 μέρες έκανα άυτην την ερώτηση σε ένα παλικάρι στην κατερίνη που έχω ακούση τα καλύτερα γτ έχω μη αναδιπλούμενο και μου είπε 75 όλα μαζι και νομίζω για original και γύρο στα 25 χωρίς κουμπιά επάνω...
Bill207 - Τρι 06 Μάϊ 2014, 12:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
επειδή με ενδιαφέρει και μένα το θέμα με 2ο κλειδί κτλ έψαξα στο google και βρήκα αυτό εδώ: http://www.kleidia-immobilizer.gr/

έχει κανείς άποψη;
Nik_psa - Τρι 06 Μάϊ 2014, 17:26:39
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="sioulis"]Φίλε μου εγω πριν απο 5 μέρες έκανα άυτην την ερώτηση σε ένα παλικάρι στην κατερίνη που έχω ακούση τα καλύτερα γτ έχω μη αναδιπλούμενο και μου είπε 75 όλα μαζι και νομίζω για original και γύρο στα 25 χωρίς κουμπιά επάνω...[/quote]

Σε 207;
groupN - Τρι 06 Μάϊ 2014, 23:45:33
Θέμα δημοσίευσης:
extreembak έγραψε:
groupN έγραψε:

Aυτα τα κλειδιά όμως δουλευουν σαν γνησια?η θα μπλοκαρουν τιποτα κλειδαριες καμια μερα?

μια χαρα δουλευουν, δεν βγαζουν κανενα προβλημα
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες